Kapitola dvacátá čtvrtá

2.8K 219 31
                                    

V minulém díle:

"Nemám tě rád." Založil ruce a já se musel zasmát.

"Jsi roztomilý, víš to?"

LOUIS POV

"Takže si teď dáme pětiminutový rande a jdeme si zašukat?" Prohlásil jsem s úsměvem, ale vážně jsem to nemyslel. Nezaplatitelná ale byla Harryho reakce. Otevřel ústa, ale dokázal jen ztěžka vydechnout. Zase jsem ho připravil o slova. V duchu jsem se pochválil a zasmál se. "Jen legrace, panebože!" 

"Když na to chceš tak moc spěchat, můžeme další rande mít příští týden." Odmlčel se, když viděl můj úsměv, který mi málem roztrhl tvář. "Ale jen pokud mi slíbíš jednu věc........Nechci tě poznat jen tělesně, ale chci znát i to, co se honí v tvé roztomilé hlavince....řekni mi, co se ti stalo, prosím," zmučeně vydechl a přejel mi po tváři. 

"Do tří dnů a možná o tom popřemýšlím." Protočil jsem oči. Proč je tak divnej a zastaralej?

"Čtyři a řekneš mi aspoň půlku,." Na povrch se dostaly Harryho obchodní vlastnosti a viděl jsem ty ohníčky v očích, když se mnou vyjednával. Určitě si to užíval. A já taky. 

"Tři a řeknu ti o rodině, nic víc." Nastavil jsem pravou ruku.

"Fajn, ty malej vyděrači," zasmál se Harry a stiskl mi jemně mou dlaň a následně ji zvedl, aby mi mohl políbit články prstů. Nemohl jsem popírat sám sobě, že to nezpůsobilo teplo v mém hrudníku a touhu políbit toho idiota přede mnou. "Jsi moc krásný." Složil mi kompliment a já zničehonic začal být přecitlivělý. Cítil jsem jak se mi derou slzy do očí.

"Louisi," zašeptal Harry a sevřel mé dlaně v těch svých. Přitiskl jsem své rty na ty jeho a mohl cítit jak mé slzy padají po mých lících. Naposledy jsem brečel, když jsem odcházel od své rodiny....tak proč teď? 

"Promiň, nechtěl jsem tě ranit, sluníčko." Pustil mé rty a jemně mi setřel slzy. Srdce se mi sevřelo nad přezdívkou a milým chováním. 

Chtěl jsem mu odpovědět, ale když jsem zkusil první slabiku, dostal ze mě jen podivně hluboký chrapot. Odkašlal jsem si a zkusil to znovu. "Nic se neděje, jen...... puberta, chápeš," usmál jsem se. "A to tě musím otravovat vším prostě."

"Nikdy mě neotravuješ, pamatuj si to," řekl a stáhl mě do objetí. Uvelebil se se mnou a držel mě. A držel.

JANIE POV

Bylo to líné sobotní odpoledne, kdy jsem neměla co dělat, když jsem ji napsala. Alicii. Chtěla jsem, aby přišla a zabavila mě. Jakkoliv. 

Přijď ke mně. Rozdělám víno. -J

Odpověd přišla okamžitě.

Pošli adresu, hned jsem tam, babe. -A

Poslala jsem tý krásce mou adresu a došla si pro bílé víno do kuchyně a dvě skleničky na víno. Rozdělala ho a nechala chvilku dýchat. K tomu jsem si pustila Ellen Show, kterou jsem vždy milovala a obdivovala. 

Zvonek se ozval do deseti minut. S úsměvem jsem se hned zvedla a spěchala ke dveřím. Po jejich otevření jsem skočila blondýnce do náruče. "Ahoj!" nemohla jsem smazat úsměv z mé tváře.

"Čauky, strašně ti to sluší," pustila mě z objetí a pohladila mě fascinovaně po vlasech a já se málem rozbrečela štěstím. Jsem ráda, že už nejsem sama. 

"Pojď dál," pozvala jsem ji do svého bytu a vše ukázala. Skončily jsme v obýváku. "Taky tak miluješ Ellen?"

"America's Sweetheart!" Vykřikly jsme obě naráz a naráz se rozesmály. Asi se zamilovávám. (kdo by nevěděl, jde o tohle)


"Asi tě miluju, Ellen, tohle víno, ó můj bože, vezmi si mě!" Alicia zaúpěla, když uviděla, co jsem si pro ni připravila

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

"Asi tě miluju, Ellen, tohle víno, ó můj bože, vezmi si mě!" Alicia zaúpěla, když uviděla, co jsem si pro ni připravila.

"Nejdeš na to moc rychle, A?" Potichu jsem se zasmála a přiblížila jsem se k ní, abych ji mohla políbit. Tohle nikdy nepřestanu dělat.....NIKDY!

"Dej tam ten díl s In your Facebook," Alicia vzrušeně vypískla. 

"Už to tam dávám, trdlo!" Přepnula jsem díl a uvelebila se na gauči.

Miluju svůj život.

LOUIS POV

Nesnáším svůj život!

-------------------------------------------------------

Lidičky, nevím co se stalo, ale mám psací blok :( mám drama doma, ve škole i v tanečních a vážně nemám čas řešit, že nevydávám :D

Takže si dávám pauzu na dobu neurčitou :P konec k této knize mám domyšlený, jen to hodit na papír :) 

Hezký zbytek neděle,

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz