Kapitola třetí

4.7K 324 51
                                    

⬆⬆
Protože všichni milujeme Louisův zadek....že Harry?? :D
-------------------------------------------

V minulém díle:
Otočil jsem se a spatřil potetovanou, skoro nahou holku s potutelným úsměvem. Prohlédl jsem si její kostým skládající se z podprsenky, něčeho co mělo být tílko, ale hodně toho odhalovalo a kraťásků, které vůbec nic neskryly.

"To jsem já," řekl jsem a přešel jsem blíže k ní.

"Tak pojď se mnou. Šéf už se na tebe těší."

Louis POV
"Tak to mě těší," uchechtl jsem se a šel jsem za ní. "Ty tady pracuješ?" Ptal jsem se nejen proto, aby řeč nestála, ale zajímalo mě i kdo je. Mít tuhle.....slečnu?..... za kamarádku se vždy hodí.

"Jo, pracuju. Ale většinou za barem, protože holky sem moc nepáchnou," zasmála se, ale viděl jsem ten stín smutku. Asi se cítila osamělá.

"Jinak jsem Louis," natáhl jsem k ní počas chůze ruku.

"Me většina lidí říká Janie (sorry skoro-sestro, ale hodíš se mi sem....Říkám ji Janie :D)," silně si se mnou potřásla rukou. "Až budeš tam, bude pohovor a pak praktická zkouška. Mike, kterýho musíš vzrušit, miluje přejíždění po hrudníku, tak to nezvorej!" radila mi Janie.

Ale já chtěl dělat praktika se Stylesem!

Harry POV (....těšili jste se, co?? :D)
Zrovna jsem makal na nějaký smlouvě, když ke mně přišla Margaret, má služebná, že v salónu čeká nějaký děcko, který chce ubytovat.

Řekl jsem si hned ho vyhodím, ale jen jsem uviděl jeho zadek a měl jsem problém udržet ruce u sebe. A když se otočil a potřásl mi rukou jako dospělý, šílel jsem pod klidnou maskou.

Musel být ještě pod zákonem, ale přesto byl vyspělý a ještě k tomu přijal práci v mém utajovaném gay strip baru. Velmi mne přitahoval a to se mi nelíbilo. Mohl jsem se spálit. Mnohem horší bylo, že já se chtěl spálit. S ním ano.

A teď bylo pár minut po šesté a on stále nikde. Tak jsem to s jeho vyspělostí asi přehnal, zakroutil jsem nad ním smutně hlavou. Aspoň jsem stále nemusel myslet na to, že by byl má lolitka. Protože tohle mě nikdy nepřitahovalo. Až do teď.

V mé kanceláři jsem seděl s Mikem(představte si ho jako blonďáka (36let) s menším břichem, stále atraktivní), mým zástupcem v tomto podniku a na poslední chvíli jsme diskutovali o kalhotkách na noční show.

"Jsme tady," dveře se rozrazili a v nich stála Janie. Jediná holka v tomhle podniku a taky má důvěrná přítelkyně, protože většinou znala chlapy víc než já. A to byla na holky a já byl jeden z chlapů. Jsem patetický, vím.

Vydechl jsem a znovu se nadechl.
"Jít pozdě na pohovor se málo vyplácí, pane Tomlinsone," pousmál jsem na něj, kdyby byl nervózní, ale on mě PROBOHA svlékal pohledem.

"Posaďte se a řekněte nám něco o sobě," ukázal jsem na druhou stranu a počkal jsem než se usadí. Proč měl proboha něco co vypadalo jako napůl legíny? Odhalovalo to všechno!

Mike a Janie si sedli na moderní sedačku kousek od stolu a pozorovali nás.

"Řekněte mi prosím vaše celé jméno."

"Louis Tomlinson, ale v posteli všichni stejně vzdychají Lou," rozhodil ruce jako by se bavil o tom, že dnes byla v obchodu fronta.

"Takže Louisi, kolik vám je," přeměřil jsem si ho s úsměvem. Takové dítě přece nemůžu zaměstnat.

"Sedmnáct, ale jsem zplnoletněný," řekl klidně. To určitě, zakroutil jsem nad ním v hlavě hlavou (tohle je jinej vesmír lidi :D).

"Takže, proč chcete tuto práci?" zeptal jsem se ho na obyčejnou otázku, která se při pohovorech pokládá.

"Protože jste mi ji nabídl. Potřebuju kde bydlet a práce se taky hodí," olízl si rty a já si uvědomil, že tato otázka byla úplně zbytečná. Mělo mi dojít, co odpoví.

"Máte s touto prací zkušeností?" Zkusil jsem své štěstí znovu.

"Šukal jsem s hodně chlapama, takže s nějakou bojácností nemám problém a na tanec si nikdo nestěžoval," naklonil se ke mně a dodal: "Ostatně to můžete sám zkusit." Vážně mi tady nabízel sex?

"Nemyslím si, že by to bylo třeba," odpověděl jsem, ale musel jsem se držet, abych s ním taky nezačal flirtovat. Protože to by bylo velmi neprofesionální.
"Co všechno jste ochoten dělat?" položil jsem další otázku a viděl jak mu zajiskřilo v očích. To nezačíná dobře.

"Co všechno jste vy se mnou ochoten dělat," úplně viditelně mě balil a já byl rád, že to Mike s Janie nijak nekomentovali, protože jeho nabídky byly.....řekněme, že velmi zajímavé.

"Já nejsem váš klient," usmál jsem se na něj a snažil se potlačit bezmocné zakňučení, protože jeho přítomnost neměla pozitivní účinek na moje logické myšlení.

"Mohl byste," oponoval mi a já se znovu musel zasmát. Taktiku měl dobrou.

"Dnes ne," ukončil jsem naši výměnu názorů. "Teď mám práci, takže váš pohovor za mě převezme můj kolega Mike Baker (narážka na "I used to be baker." :D). Děkuji za rozhovor a nashledanou," rychle jsem vstal a ignoroval jsem jeho vykřiknutí: "Jestli práci myslíte udělat se, rád vám pomůžu!"

Protože přesně to jsem měl na práci. Velmi neprofesionální.

Odešel jsem z místnosti a mířil jsem domů. Tolik mi chyběl lidský kontakt, ale já se nikdy s nikým nemiloval bez zamilování se. Byl jsem prostě na city.

Už jsem na to měl taky věk. Za chvíli jsem měl mít třicítku na krku a žádný vážný vztah v nedohlednu. Ubohost sama.

Přišel jsem domů a no...dělal jisté věci o kterých se na veřejnosti nemluví. A udělal jsem se nad jeho tělem, které obepínala ta zatracená látka.

Tohle se nesmí stát! Nesmím se zamilovat! křičel jsem na sebe v duchu a znovu jsem si oblékl oblečení, které jsem předtím v záchvatu nedočkavosti odhodil na zem.

"Margaret," zavolal jsem na postarší služebnou, kterou jsem považoval za svou druhou matku. Ona se ke mně chovala víc jako k synovi než k zaměstnavateli.

"Pane Stylesi?" nejdříve slušně zaklepala a až poté vstoupila. Miloval jsem její vychovanost. Proč toto neměl ten zpropadený Tomlinson?

"Potřebuju whisky, prosím doneste mi tu nejlepší, co najdete," zaúkoloval jsem ji a snažil jsem zakrýt nepořádek, který jsem udělal a velkoduše ho neuklidil.

"Na žádný problém není whisky dobrá, pane Stylesi. Ale jak si přejete," zkroutila tvář do litujícího šklebu a opustila místnost.

Vím, co by tento problém vyřešilo....

Kdyby nikdy nepřijel.

Teď budu zbytečně rozdmýchávat staré rány.

----------------------------------------------------
Další neděle, další kapča :3

Jak se vám líbí Janie??
Co jsi myslíte, že se stalo Harrymu??

Co říkáte na nový Harryho album (právě ho poslouchám a čím dál víc se do něj zamilovávám <3 )

Komentujte a vote-ujte!

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat