Kapitola dvacátá osmá

2.6K 204 19
                                    

V minulém díle:

"Já chtěl jen, aby mě přijali jakej jsem," Louis zavzlykal a vrhl se mně do náruče. "Proč nemohli?"

"Nevím, ale já jsem tu pro tebe," držel jsem a to stačilo.

HARRY POV

"Řeknu ti to!" Řekl Louis rozhodným hlasem, když se jakž takž uklidnil. Sedl si vedle mě na postel a až skoro křečovitě vzal mé dlaně do svých. "Ale prosím, nevyhoď mě prosím kvůli tomu." Po jeho chlapecké tváři se svezla slza paniky.

"Nikdy tě neopustím." Pohleděl jsem mu hluboko do očí a slíbil mu to. 

"Fajn....no.....okej," zhluboka se nadechl a začal. "Já byl šťastný. Vážně byl. Bylo mi čtrnáct, měl samé jedničky ve škole. Nejlepší kamarádku, o které všichni říkali, že jednou bude moje manželka a já to přijal. Ale pak jsem zjistil, že jsem gay. A to bylo, jako kdybych byl masový vrah v mé rodině radikálních homofobních křesťanů."

LOUIS POV

"Měsíce jsem se odhodlával udělat sebevraždu v podobě coming outu. Bál jsem se, co se stane, když to vyslovím nahlas. Tolik nocí jsem nespal a ztrápený jsem přemýšlel, proč mě Bůh nenávidí. A pak už jsem tahle nemohl, moc to bolelo a tak jsem to nahlas řekl." Skousl jsem si ret a snažil se nerozbrečet. Tak moc to bolelo i teď. Další vzlyk jsem neudržel a děkoval jsem Harrymu, když jsem se mu mohl zhroutit do náruče.

"Máma ten den moc plakala, otec rovnou prohlásil, že nemá syna. Večer jsem se slyšel, jak se baví o těch nápravných táborech pro gaye. Slyšel jsi o nich? V některých zavírají podle nich nemocné lidi do malých neosvětlených pokojů bez ničeho a mučí je, ranami páskem, elektřinou...." Můj hlas vyzněl do ticha, jak jsem si přehrával v mysli, co jsem o těch táborech slyšel od učitele, který se chlubil, že tam mohl jednou pomáhat. Otřesné!

"V noci jsem sebral všechny peníze, co jsem našel, dal sbohem sestřičkám a zmizel. Chtěl zapomenout. Navždy. Ale minulost nás vždy dožene, co?" Utřel jsem si oči a ironicky se zasmál.

"Byl jsi moc silný, Louisi," zašeptal Harry a dal mi malou pusu na rty. 

"Nebyl, zdrhl jsem!" Odporoval jsem mu, ale víc se zachumlal do jeho objetí. Cítil jsem se tak fajn, nic se nemohlo pokazit. 

"Kdybys neutekl, nepotkal bych tě," připomněl mi Harry a já už se s ním nehádal. Měl pravdu. 

"Mám tě rád," kuňkl jsem a rychle schoval hlavu, aby mě Harry neviděl.

"Já tebe taky, ty můj puberťáku," zasmál se Harry a dal mi pusu do vlasů. "Chceš drby?" Zašeptal, jako by mi chtěl říct tajemství.

"Jo, jo," dětinsky jsem s ním zatřásl a divil se, že mi úsměv neroztrhl tvář.

"Mluvil jsem vážně na chvilku s Janie a řekla mi, cituju:'Nemám na tebe čas a nevím, kdy přijdu do práce, s Alicií trávíme většinu dne v posteli a nemůžu si stěžovat.'" Musel jsem na Harryho koukat s otevřenými ústy. To byla úžasná zpráva a já to černovlásce jenom přál. Oba jsme teď byli šťastní. 

"Co budeme teď dělat?" Zeptal jsem se po pár minutách.

"Já nevím, krevetko," Harry mě poplácal na hlavě. "Vyvenčíme Lexie?" 

"Krevetko? Vážně mi nadáváš do ryb?" Teatrálně jsem se chytl za srdce.

"Korýšů," opravil mě Harry jemně.

"To je jedno, plave to, takže je to skoro to samý!" Převrátil jsem oči a vzal si teplejší mikinu, aby mi nebyla venku zima. 

"Plave i delfín a to je savec," snažil se mě vzdělat Harry, ale marně.

"Ale ten je gay," zahihňal jsem se a spokojeně vedl Harryho za Alex. 

------------------------------------------------------------

Omlouvám se, lásky, stále na Vás zapomínám :D zbývají nám ještě tři kapitoly do konce, mám to dopsané :P

Teď se chci naplno věnovat Kittens & games, jednodílovkám, které chci začít konečně vydávat a vypadá to na jednu Drarry povídku..... :3

Co vy na to?? 

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat