Kapitola dvacátá třetí

3K 225 42
                                    

V minulém díle:

  "Mám tě rád, ty můj trdlíku," políbil jsem jeho čelo, vypnul film a přehodil přes nás deku. Tohle bylo dokonalé zakončení rande. Dobrou noc.  

JANIE POV

Prohrabala jsem snad celou skříň než jsem narazila na dokonalou kombinaci. Triko s dlouhým rukávem bez ramen a zad a high waisted šortky s páskem. K tomu jsem si vzala jednoduchý černý choker a vysoké šněrovací boty na podpatku. Udělala jsem si svůj obvyklý makeup a s úsměvem na tváři vyrazila na směnu. Už se těším na Aliciu.

Sama sobě jsem se divila, tak dobrou náladu jsem dlouho neměla. 

LOUIS POV

Probudil jsem se v teple a v oblečení. Takže jsem se probudil v horku. Vzpomněl jsem si na včerejší večer a v polospánku jsem se v duchu usmál. Konečně nějaká akce a mně nepraskal penis. Otevřel jsem oči a podíval se na spícího Harryho. Vypadal sladce a mnohem mladší. Řekl jsem si, že ho probudím tak, jak jsem vždy budil svý šukatele. Blowjobem. 

Vysvlékl jsem se z oblečení, jen boxerky jsem si nechal a zamířil k Harryho penisu. Dostal jsem se mu do kalhot a do boxerek a osvobodil mu penis ze spárů látky. Pomalu jsem ho olízl a pak začal z blowjobem. Stačili dvě vteřiny a Harry sebou začal škubal, vzdychal a penis se mu postavil. Spokojeně jsem sál více a Harry se probudil uděláním se. Zmateně se koukal do svého klína na mě a na svůj penis a zrudl. Sladký. 

"Louisi! Já... ehm.. já....no...to," začal ale já ho nenechal. Už se nechci držet zpátky, chci pořádně prošukat!

"Jestli chceš něco říct, tak poděkuj, nechci slyšet nic jinýho." Nafučeně jsem mu oznámil a vylezl z postele. "A promiň, že jsem ti chtěl udělat hezký ráno," odsekl jsem a s prásknutím dveří odešel z jeho pokoje. A má to, nevděčník jeden paličatá!

JANIE POV

Ten večer v klubu byl zajímavý. Louis byl nervózní a roztěkaný a nakonec z něj vypadlo, že má později rande z Harrym, který v klubu nebyl. Alicia přišla s příšerně krátké sukni a já měla co dělat, abych se ji furt nedívala na zadek, který měla mimochodem dokonalý. Celý večer seděla na baru, povídaly jsme si a když jsem ji doprovázela k autu, vykously jsme se. Má tak hebký a horký rty, který jsem si hned zamilovala. Potichu jsem ji řekla dobrou noc, dala ji poslední pusu a se zamáváním odešla. Alicia je úžasná.

Děkuju za dnešní večer, krásko! -J

Za chvilku mi přišla sladká odpověď a já se nevědomky zaculila na mobil. 

Taky děkuju. Bylo to dokonalý. -A

HARRRY POV

Řekněte mi, že jsem blbec! Zmučeně jsem si protřel tvář a ještě v polospánku jsem se oblékl. Napsal jsem jednomu z mých podřízených, aby koupil jeden dobrý mobil a do hodiny mi ho přivezl domů a na konec dal děkuju. Přece jsem nebyl nevychovaný.

Když jsem vyšel z pokoje, do cesty mi vstoupila Margaret a skepticky se mě zeptala: "Co se stalo tomu klukovi?"

"Proč, Margaret?" odpověděl jsem se na otázku otázkou.

"Běžel za Lexie a zatím od ní neodešel a nehezky se mu leskly oči, když procházel kolem mě." Oznámila mi a já si povzdechl.

"Osobní problémy. Napravím je." Pokýval jsem hlavou a šel do své pracovny, abych mohl pokojně pozorovat Louise. Ten nehnutě ležel na Lexie a drbal ji mezi ušima. Bodl mě osten viny, i když jsem věděl, že za tohle můžeme oba dva a prostý nedostatek komunikace. 

Do půl hodiny mi na dveře zaťukala Margaret a předala mi malý balíček s mobilem uvnitř. Byl to černý Iphone 7. Spokojeně jsem se usmál a vydal se usmířit se s Louisem.

"Měl bych se omluvit," začal jsem, jakmile jsem vešel do zahrady. Louis zvedl hlavu a mdle se na mě podíval než se zase položil na Lexie. "Omlouvám se, jen na to nejsem zvyklý. Rád bych si tě udobřil," vytáhl jsem mobil a zamával jsem jím metr od Louise. S ním to ani nehnulo. Asi bych se měl rozvzpomenout, že není jako ostatní puberťáci. 

"Dáš mi pusu?" pohladil jsem ho líčku a dočkal se pohotové reakce. Louis se na mě přilepil a hladově mě líbal. Snažil se dostat co neblíže ke mně a ruce mi položil na svůj zadek. Zmateně jsem mu oplácel polibky a dlaně přemístil na jeho bedra. To se mu očividně nelíbilo, když nespokojeně mlaskl a ruce mi zase posunul níž. Lehce jsem ho plácl přes zadek, aby mě nezlobil, jenže mě zastavilo jeho zasténání do mých úst. To se mu to vážně líbí? Ježiši!

"Harry," zašeptal vysoce položeným hlasem a zatahal mě za kudrliny. "Vem si mě už prosím!" zasténal a přirazil svým zadkem proti mému klínu. 

Vzal jsem jeho obličej do dlaní a vážně se na něj podíval. "Musíš si uvědomit, že s tebou nejsem jenom kvůli věcem co se dělají v posteli-" 

"Sexu," přerušil mě puberťák na mém klíně.

"Ale kvůli tomu jaký jsi uvnitř. Vážně tě mám rád a byl bych rád kdybychom s touhle stránkou počkali aspoň do dalšího rande." Dal jsem mu malou pusu na nos, který nakrčil.

"Nemám tě rád." Založil ruce a já se musel zasmát.

"Jsi roztomilý, víš to?"

---------------------------------------------

Hodně tady měním POVs, ale musela jsem vyřešit Janie/Alicia :D sorka :P

Tohle jsem napsala za hodinu a půl a nedělala jsem korekci, takže sorka, ale příští týden píšeme sedm testů (RIP JÁ), takže na to nemám čas :D buďte rádi, že ta kapitola je

Hoďte koment a vote ;)

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now