Kapitola jedenáctá

3.4K 279 30
                                    

V minulém díle:

Nechci nic říkat, ale v tom oblečku jsem vážně vypadal sexy. Janie mi pomohla pinetkama zafixovat čepičku na hlavě a pak mě plácla po prdeli a odešla k baru.

Koukl jsem se do zrcadla. Hodně jsem se změnil.

Co by asi řekla máma, kdyby mě viděla?

HARRY POV
Vyřizoval jsem v kanceláři jeden důležitý hovor ohledně financí a letmo jsem se koukl na hodiny na stěně. Zděsil jsem se. Za chvíli má začít show! Nechal jsem muže na druhé straně dokončit myšlenku a pak jsem s omluvou a rozloučením zavěsil. Prohlédl jsem si své oblečení a zalitoval toho, že jsem si v kanceláři nezařídil šatník s náhradními kousky. Stále jsem totiž byl oblečen v triku a to úplně vyvracelo mou vysokou pozici. Na druhou stranu, zapřemýšlel jsem, tak lépe splynu s davem. Nakonec jsem si hluboce povzdechl a šel jsem k baru.

"Vodu prosím," objednal jsem si a sledoval, jak se Janie otočila a propálila mě pohledem. 

"Neměl bys tu být," natočila mi čistou vodu a podala mi ji. "Pak se nediv, že tě chce do postele, když se mu tak nabízíš," mateřsky mě napomenula a založila si ruce v bok.

"Já?" bodl jsem se prstem do hrudníku ukazuje tak na sebe. "Já....," neměl jsem slov, měla pravdu.

"Harry," řekla jemně. "Bojím se, že ti Louis zlomí srdce. Nechci tě znova ztratit. Nechci ti poroučet, ale zahráváš si s ohněm. Jeden moment je tu a další bude pryč a znovu ho neuvidíš." Koukal jsem ji do očí a cítil jsem, jak se do těch mým tlačí slzy. Vždycky měla pravdu, a proto jsem k ní chodil pro rady. Ale teď jsem možná spustil lavinu, kterou jsem nedokázal zastavit.

"Políbili jsme se," šeptl jsem a doufal, že to neuslyší. Z víry mě vyvedlo její hlasité zakřičení mého příjmení.

"Chci detaily, pako," rychle obsloužila netrpělivého zákazníka a znovu se otočila na mne.

(pusťte si písničku na navození atmošky :P)  

"Zkráceně. Zmokli jsme, šli jsme do obchodu ROSEA pro suché oblečení a pro jeho nové oblečení," zastavil jsem, abych si mohl vyslechnout její nadávky pro mou zbytečnou dobrosrdečnost. "A pak jsem mu koupil náramek a on chtěl na oplátku pusu a no...," zakončil jsem rozpačitě své vyprávění.

"Harry," stačila si jen povzdechnout, protože potom zhasla světla a má veškerá pozornost se stočila na pódium. Byl jsem zklamán, když jsem Tomlinsona neuviděl mezi prvními a čím blíž byl konec show, tím víc jsem byl zmaten. Už dávno měl předvádět své tělo. Štvalo mě to. Měl práci, ale já ho makat neviděl.

A pak vše potemnělo a na pódium vstoupilo tělo s těmi známými křivkami. Světla se znova rozsvítila a já ho viděl v námořnickém oblečku. Jak tématické. Měl na sobě i můj náramek. Přemýšlel jsem, jestli to udělal schválně. Odpověděl jsem si okamžitě. Samozřejmě! Ale klouzat znovu pohledem po jeho kůži ve mně vyvolalo příjemné teplo. Úsměvem obdarovával celou místnost a hrdě stál na místě. Na tváři se mu objevil ještě větší úsměv, když melodie začala znít místností. Očividně tu písničku znal. Já ale ne. Asi jsem opravdu už moc starý.

S prvními slovy zpěváka se otočil a pořádně zavrtěl zadkem, pak sklouzl na stehna a prohnětl je, předklonil se a znovu zavrněl tím magicky dokonalým zadkem. Oh bože. Bylo vidět, že si nic necvičil a improvizuje, ale nebyl jsem jediný, kdo na něm měl přilepené oči. Všechny nás hypnotizoval tím velkým do ruky padnoucím pozadím.  Ruce dal v pěst a tváří k pódiu udělal sprosté gesto boky. (snad víte co myslím) Potom přešel k tyči a motal kolem ní svoje tělo. Nejdříve dělal jsem stejné pohyby jako dělal předtím, ale pak zahákl svou nohu o tyč, koleno měl v úrovni pasu a s chycením se za okraj kraťásků zahýbal zadkem. Přešel do předu a o tyč se opíral zády. Pokrčil nohy v kolenech a párkrát zahoupal boky. Svíjel se. Ke kovovému předmětu nejdřív přišla tvář, potom hruď, boku a celé od znova. Dřepl si a stoupl. Když ho to omrzelo, pomalými svůdnými pohyby si sundal modrý šátek, jenž měl ovázaný okolo krku a chvíli s ním s malým úsměvem blbnul. Na každé wiggle zakroutil zadkem. 

Nastoupil na kraj pódia, svázal si znovu šátek kol svého krčku a zasalutoval. Pak znova vrtěl zadkem a skvěle se bavil. Snažil se málo házet hlavou, aby si neshodil malý roztomilý klobouček, a když si dřepl zadkem k divákům znovu rozpohyboval zadek, uslyšel jsem pískání a křik z obecenstva a vůbec se mi to nelíbilo. Přejížděl si rukama po těle a slastně při tom přivíral oči. Zvedl se, udělal otočku, zastavil se a já mu mohl vidět do obličeje, když znovu rozpohyboval boky. Otočil se na stranu a vyšpulil zadek a opět s ním zatřásl. Byla to velmi silná zbraň. Znovu jsem viděl jen jeho záda a on jen pomalu houpal tím jeho velkým pokladem (zadkem). Snížil boky dolů a zhoupl je na jednu a pak na druhou stranu, ruce v bok. 

Ještě jednou šel na kolena, teď obličejem k nám a přejel si vášnivě rty. Asi vím, na co narážel. Dále dal kolena daleko od sebe a pohyboval boky do všech stran a přitom křivil tvář ve slastné grimase.

Zastavil se a s velmi děsivým úsměvem se postavil a otočil k nám zadek a pomaloučku se předkláněl s rukama na jeho nohách. S obráceným světem vzhůru nohama věnoval divákům potěšený škleb a jakmile byl zpátky s hlavou nahoře, plácl se silně do zadku přes látku kraťásků. Sakra průsvitných kraťásků. Dostalo se mu velmi hlasité reakce.

Párkrát zakroutil ještě zadkem a pak se se zmateným rozhozením rukou obrátil k místu, kde bylo zákulisí. Chvíli stál rozpačitě na místě a pak znovu přešel k tyči a jednou rukou na kovu ji obcházel. A když jsme to nejméně čekali, bum! Jeho tělo šlo dolů, nahoru a znovu se svíjelo. Kapky potu mu stékali po pokožce a lepili mu vlasy k čelu. Podruhé se plácl přes zadek a dostalo se mu ještě hlasitější odezvy. 

Nakonec zvedl ruku a prsty blízko krku zakroutil zápěstím. (můžete song vypnout) Jeho písničku v ten moment nahradila jiná, tichá a Tomlinson se hluboce a rychle poklonil, na tváři spokojený výraz. Tak velkou ovaci jsem tady tady ještě nikdy nezažil. Na brunetově tváři se mihl zmatek, spěšně zamával a utekl z pódia.

Nikdo další už mě nezajímal, a tak jsem se obrátil zpět na Janie. "Jak hodně špatný nápad je ho pozvat na rande?" 

Povzdychla si. "Harry." Na chvíli se odmlčela. "Aby zůstal, aby byl tvůj, musí se zamilovat. A lásku si neobjednáš jako dort v cukrárně. Bůhví, co se mu stalo, že je dnes tam, kde je. Ukaž mu vše, co mu můžeš dát. Nech ho vybrat si. Ale," zvedla prst. "Jestli odejde, dáš sebe na první místo a nespadneš to těch sraček jako minule, jasné?" 

Přikývl jsem. Minule to bylo hodně zlý. 

"A být tebou nedělám klišé rande a vezmu ho do vedlejšího města do akvária. A nevyspi se s ním hned," domlouvala mi ještě. A pak vypískla: "Už jde!" 

Tak Stylesi, hlavně to neposer!

------------------------------------------
Ahojky! ^-^
Dneska mi není dobře, tak doufám, že tam nemám moc chyb. A vím, že tahle kapitola je jedna ze slabších.

Co by jste řekly na to, že bych rozjela další příběh a bylo Larry hybrid??  Chtěli byste
HybridLouis
X
HybridHarry??

Hoďte vote a hezký komentář.

Hezky si užijte prázdniny,
Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now