Kapitola osmnactá

3.1K 226 38
                                    

V minulém díle:
Když jsem rozhodl zahodit minulost, rozhodl jsem se taky neměnit se kvůli ostatním lidem a rozhodně jsem teď nechtěl začínat.

Stejně ho jednou opustím.

HARRY POV

Majetnictví už zase kolovalo v mé krvi a já musel překousnout, že Louis chtěl dál pokračovat ve vystavování svého těla. "Lexie," oslovil jsem fenku, jako by za mě mohla vyřešit mé problémy. Stále jsem o Louím nic nevěděl a jeho minulost byla jeho soukromí a já to musel respektovat. I když bych rád vyndal to rozbité sklo z mladého srdce a s láskou ho opečovával, dokud by se celé nezhojilo. Pohladil jsem fenku a z kapsy vytáhl svůj smartphone. V kontaktech jsem našel jméno Janie a zmáčkl zavolat. Mobil párkrát pípl a pak se ozval nevrlý hlas černovlásky.

Ajajaj. Ta má nejspíše zase menstruaci a zabije mě.

"Tak co potřebuješ tentokrát, ty moje přerostlý dítě?" Nespokojeně mlaskla a já se musel pousmát. Opravdu se někdy chovala jako moje matka a já před ní vždy stál jako malý kluk, co něco provedl a snažil se to zachránit.

"Potřeboval bych vrbičku, Janie," odpověděl jsem. 

"Tak vrbičku, jo? A já bych chtěla nějaký maso a k tomu cappuccino a taky to nemám. Myslíš, že ti budu vždy hlídat prdel? Tůdle, chlapečku, přetáhni ho a všechny problémy zmizí. Jako puberťák stejně nemyslí na nic jinýho," zamručela. 

Zmučeně jsem si kousal ret. "Stejně bych chtěl ještě s intimnostmi počkat. Nechci nic uspěchat........A klidně přijeď, dostaneš pečené kuře i tu tvou kávu."

"To si myslím, že přijedu, když tam máš tak dobroučký věci," teď mlaskla o něco spokojeněji. "Čekej mě tam do deseti minut. A pak si můžeš vylít to svoje srdíčko, zlatíčko. Tak zatím pa, už jedu." Rychle se se mnou rozloučila a hovor ukončila. 

Tak to bychom měli.

☆☆☆☆

Před černovlasého démona bylo naservírováno jídlo a pití, a i Margaret se raději schovala po kuchyně před blesky, které metala Janie. Doufal jsem, že ji jídlo uklidní. Pustila se do kuřete s přílohou. Při pohledu na kávu jsem si vzpomněl na Louise a unikl mi povzdech.

"Nejdřív jídlo a pak zábava," Janie mě napomenula k tichosti bez zvednutí zraku od talíře. Spořádala celou porci a pak na mě zaměřila svou pozornost. "Tak cos posral, Stylesi," usrkla s kávy a probodla mě vševědoucím pohledem.

"No já nevím,......potřebuju si utřídit myšlenky. To rande byla nádherné, začali jsme si tykat, náš vztah je krásný....jen.....nemluví se mnou o sobě ani o svém soukromí. Já vím, je příšerně mladý, ale už není dítě a.....a.....já nevím," spojil jsem své ruce a pokrčil rameny.

"Harry," broukla konejšivě Janie. "Už jsem ti vše řekla, teď ho musíš nechat rozhodnout se. Co chceš připravit na další rande?"

"Uhm....přemýšlel jsem o filmovém večeru. Víš, popcorn, cola, filmy a mazlení. Nechci s ním hned spát, ale mazlení by mohlo trochu pomoct, nemyslíš?" přednesl jsem svůj nápad černovlásce. Ta se na mne usmála. 

"Konečně myslíš! Nech mu trochu svobody a on se určitě rozmluví sám. Nemáš dortík?" zeptala se mimo téma.

"Margaret!" zvýšil jsem trochu hlas, abych zavolal služebnou. Margaret přiběhla a já ji zopakoval prosbu Janie, jen trochu slušněji.

"Hned to bude, mladá slečno," usmála se vlídně na mou společnici a šla kouzlit do kuchyně.

"Asi tu zůstanu na pořád. Máš tu hezky vycvičený lidi," okomentovala mou domácnost Janie. "A kde je Lewis?"

"Lewis?" zamračil jsem se. O nikom jménem Lewis jsem nevěděl.

"Louis, tvá láska," opravila se černovláska a já zrůžověl. 

"Je na procházce s Lexie, chtěl ji vyvenčit. Padli si do noty, vlastně okouzlil všechny kolem mě."

"I tebe. Bla bla bla." dořekla mé myšlenky Janie. "Můžu si dát sladké na zahradě?" 

"Samozřejmě," řekl jsem a doprovodil ji na zahradu a posadil ji do lehátka s výhledem na keřík světle růžových růží.

LOUIS POV

Vzal jsem Alex na procházku a měřil síly v běhu se silným tělem zvířete. Vrátil jsem se včas na to abych slyšel, jak Harry na zahradě mluví s Janie o mě. Domlouvali spolu detaily nějaké filmové noci a černovláska mu stále říkala, aby se nezdržoval s romantikou a ošukal mě, protože to utuží náš vztah víc než nějaké růže a svíčky. Asi jsem pořádně nedocenil její myšlení, protože přesně to jsem potřeboval. Dobrý šuk. Jen Harry se tomu furt bránil, zabedněnec jeden!

Ještě chvíli jsem nestydatě odposlouchával jejich rozhovor, který se mě přece týkal, a pak k nim i s Alex vydal. Jakmile fena uviděla mého zaměstnavatele, nadšeně začala vrtět ocasem a vrhla se na něj. Nečekal jsem to a při škubnutí vodítka jsem začal padat a skončil v klíně Harryho.

Ten byl tou situací ještě rozhozenější než já a nabral červený odstín. Janie se jen smála a s omluvou, 'je tady na mě tady moc sluníčka', odešla a nechala nás v divné situaci máchat samotné.

"Ahoj," zacukaly mi koutky a já se sklonil pro pusu na přivítání. Harry mě nespíš taky chtěl pozdravit, ale vydal ze sebe neidentifikovatelný zvuk, když se naše rty spojily. 

"Rozhodl jsem se poprosit Janie, aby mě hodila teď do práce, abych si našel nějaký obleček a zkusil si něco nacvičit," hrál jsem si s jeho tričkem, když odpojil Alex z vodítka a ta teď skákala kolem lehátka, kde jsme oba seděli. Nejdřív jsem chtěl požádat jeho o jízdu, ale když už tu byla Janie.

"Fajn," svolil s viditelnou neochotou Harry. "Dám ti klíče a až bude ochotná zvednout zadek a jet domů, může tě tam hodit," prohrábl mi vlasy a prohlížel si mé oči. Nadšeně jsem ho políbil a upaloval za černovláskou, sdělit ji tu novinku.

Ta mě odmítla s plnou pusou ovoce v čokoládě, ale po chvíli co jsem ji sladké z talíře ujídal, vyhodila mě s tím, že mě odveze, pokud ji už nesním ani jedno kiwi. Tak jsem sežral jahodu a uraženě odešel do pokoje.

Pár hodin před otvíračkou jsem stál k šatně a vybíral si outfit na dnešní show. Zrak mi padl na černý crop top s nápisem DADDY'S BOY. K němu byli modrofialové svítíco-třpytkové kraťasy. Asi mám obleček na dnešní večer, usmál jsem se.

-------------------------------------------------
Lidičkýýýýý :O já bych na vás zapomněla :D promiňte

Tohle je moje poslední předepsaná kapitola, takže se modlete, abych za těch sedm dní napsala další kapitolu, protože jinak nebude :D 

Votujte, komentujte a užívejte si poslední dny prázdnin, prdíci :P

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now