Kapitola patnáctá

3.5K 243 55
                                    

V minulém díle:

Ale já musel zmizet aspoň na den.  

LOUIS POV

"To se chcete vykroutit z toho rande?" Zeptal jsem se. Tahle jeho tvrdohlavost mi komplikovala plány a znamenalo to, že bez sexu budu ještě déle. FUCK!

"Dva dny snad vydržíte, a pak jsem ochoten svůj slib splnit." Řekl trochu ostřeji a já měl chuť něco odseknout, ale vydržel jsem to. Ještě bych to zhoršil. Příjemná atmosféra táhla do háje a jídlo jsme dokončili v tichosti. "Omlouvám se za tu chladnost," zašeptal, když byl stůl zase uklizený.

"Kdy odcházíte?" Ignoroval jsem jeho omluvu a zadíval jsem se mu do očí.

"Jen si zabalím a odjíždím." Zakroutil bezmocně hlavou a znovu se mi omluvil.

"Prosím." Natáhl jsem k němu rty a nechal si je laskat pomalými polibky.

"Tak já jdu, ještě se přijdu rozloučit," pohladil mě po tváři a odešel nejspíše do svého pokoje.

A tak jsem odešel do svého též. Ležel jsem na neustlané posteli a se zavřenýma očima přemýšlel o minulosti. O té krásné, které bylo málo. Musel jsem usnout, protože po otevření očí jsem viděl slunce o hodně níž než předtím a na mém stolku byla rudá růže a nějaký papír. Trochu postiženě jsem se dostal z postele a rozevřel jsem list. 

Brzo budu zpátky. xxx HS.

Prsty jsem přejel přes modrá písmena a do druhé ruky jsem vzal růži. Trochu jsem si připadal jako v Krásce a zvířeti, až na to, že já byl zvíře a on Kráska. Musel jsem se zasmát svým myšlenkovým pochodům. Já jsem ale magor!

"ČAU LEWISI!" Janie přiběhla s křikem do mého pokoje a já stačil jen vyjeknout a upustit předměty z mého sevření. "Kvičíš jako prase, proboha." Začala se smát, když uviděla můj vyděšený výraz. 

"Protože je úplně normální přiběhnout k někomu do pokoje a začít řvát, že?" Založil jsem si ruce. Ukázala na mě prostředníček a já koutem oka pozoroval, jestli uvidí tu růži a vzkaz. Ne, spadli tak dobře, až jsem se musel pochválit. 

"Jsem tady, protože Ethanovi přijede zejtra máma a on neumí vařit. Takže mě, tebe a Zacka čeká pomoct s vařením. Doufám, že umíš uvařit aspoň vodu." Vychrlila na mě můj dnešní plán.

"Hele tak špatný zas nejsem," vyplázl jsem na ni jazyk. "Jen se převléknu, ok?"

"Běž, ty modelko," sedla si na postel a koukala, jak vytahuju ze skříně černé skinny jeans, tričko s modrými, růžovými a bílými pruhy a boxerky. Bez jakékoliv cudnosti jsem se svlékl a znovu oblékl.  

"Vyčisti si zuby a můžem jít," oznámila mi a já ji poslechl. Pak jsem se ještě navoněl a voněla i Janie. "Táhni do prdele," křičela při tom.

Při cestě do auta jsme si zpívali She's kinda hot od 5SOS. 

"They say we're losers and we're alright with that
We are the leaders of the not coming back's
But we're alright though
Yeah, we're alright though
We are the kings and the queens of the new broken scene
Yeah......Ahoj Margaret!" Zpíval jsem a zamával na služebnou. Ta mi zamávala zpátky a já s rukou kolem ramen Janie a pohyby boků dostal ven z domu. 

"Odemkni auto, ať tam nacpu zadek. 

Vyzpívám to tady na jeden nádech. 

Jsem prostě dobrej, jsem prostě dobrej," zpíval jsem si svoje slova a bavil tím černovlásku.

Dokončil jsem sloku a hluboce se nadechl. "Jdu na zpěváka, J." Zasmál jsem se.

"Pokud mi vždy zařídíš první řadu, tak to beru," nastartovala a rozjela se. Gumy zapískaly a já si stáhl okýnko, abych si mohl užívat vítr ve vlasech. 

"Ty by jsi přece jinou nedostala," opřel jsem se o rám okýnka a nechal loket venku. (snad chápete jak :D)

Do pěti minut jsme zastavili u trochu staršího paneláku. Vystoupili jsme a došli ke dveřím. Janie zazvonila.

"Kdo tam?" Ozvalo se z toho divnýho zařízení nad zvonky. (dneska fakt umím vysvětlovat :D)

"Černá vdova z Avengers a Peter Pan, debile!" Odpověděla ironicky Janie. 

"Žádná maškarní se tady nekoná, ale pojďte nahoru, lidi," zasmál se Ethan a pustil nás dovnitř. Tři patra jsme museli jít po schodech. TŘI! Někdo mě chce prostě zabít. (oops :P) 

"Proč tu někdo kurva nezařídil výtah?! Žijeme snad milion let před Kristem?! Ne! Tak proč tu není výtah?" Mrmlal jsem a nechal Janie, aby mě vzala za ruku a táhla po posledních schodech. Ethan už čekal v otevřených dveřích a se smíchem poslouchal moje nadávky na chybějící zařízení a Janiny nadávky na mou lenost.

"Nebojte, ještě si dneska užijete!" Oba nás objal a pustil do bytu. "Zack právě začal dělat těstoviny."

"Já nevěděla, že tvoje kuchyně je druhá Hirošima, Ethane." Černovláska vstoupila do kuchyně a musela se rozesmát. Opravdu to tady vypadalo, jako po dopadu bomby a já se smál též.

"Mutant," vyjekl jsem, když poklička od těstovin zarachotila. Spustil jsem tím novou salvu smíchu.

"Kdo z vás umí vařit?" Zeptala se nás Janie.

"Já jen základy," zvedl Zack ruku a Ethan jen kroutil hlavou. 

"Já asi taky," kývl jsem a Janie nám rozdělila práci. Ethan uklízel nepořádek, Zack měl na starosti těstoviny, černovláska maso a já měl připravit nějakou sladkou tečku. Rozhodl jsem se pro převrácený cheesecake, který byl mamčinou specialitou a já ho jako malý milovat. To ale bylo pryč. 

S povzdechem jsem si vybral potřebné suroviny a rozehřál troubu na 180°C. Nadrtil jsem si máslové sušenky a smíchal je s máslem. Nakonec jsem směs naskládal na pečící plech a nechal ji se péct. 

Máma vždy používala na tenhle dezert čerstvé ovoce, ale já si musel vystačit s marmeládou. Nabral jsem ji na polévkovou lžíci a kydnul to do malých skleniček. Nakonec mi chyběla jen tvarohová vrstva. Tvaroh, dvě lžíce cukru moučka a tři lžíce mléka jsem smíchal dohromady a znovu směs kydnul do skleniček. Na závěr jsem vyndal sušenky z trouby a posypal dezerty. 

"Páni, asi jsem tě podcenila," plácla si se mnou Janie a hned mi jednu ze skleniček ukradla a spokojeně si ji vyžrala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Páni, asi jsem tě podcenila," plácla si se mnou Janie a hned mi jednu ze skleniček ukradla a spokojeně si ji vyžrala.

Ethan tedy měl navařený těstoviny s kuřecími kousky a hráškem a můj desert. "Děkuju lidi!" zvolal, když to viděl. Všemi jsem se nechal vtáhnout do skupinového objetí.

Nemám se až tak špatně. 

Škoda, že to nevidíš, mami....

------------------------------------------------
Ahoj lidičky ^-^ 

zítra odjíždíme na dovolenou, takže nevím, jak to bude vypadat následující dva týdni s vydáváním, ale snad to dám :D

Naprosto jste mě minule zklamali, protože tam byl jen jeden komentář! Takže 5 komentářů, jinak nebude další část!!! :D a nezapomeňte na vote :P

Pěkně chytejte bronz, zlatíčka <3
Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now