Kapitola šestnáctá

3K 253 76
                                    

V minulém díle:

Nemám se až tak špatně.

Škoda, že to nevidíš, mami....

LOUIS POV

Hodně jsem se divil, že jsem si ten den užil celý a přitom jsem neviděl Stylese. Den na to se to opakovalo a já trávil celý čas s Janie, Ethanem a Zackem.

"Máme pro tebe překvapení, Lewisi!" Černovláska zrovna kontrolovala čas, když ji pípl mobil a přišla nová zpráva.

"Už jste si naplánovali moji vraždu?" Rozvalil jsem se v křesle a rozhlédl se po pokoji Janie. Měla malý ale útulný byt.

"Skoro, chlape. Jen domýšlíme detaily," odpověděl mi Ethan a napil se z plechovky piva.

"Noták! To mělo být překvapení!" Vykřikla Janie a já se musel zasmát. "Ale to tě teď nečeká-"

"No hezky si oddechni," přerušil ji Zack a plácl si s Ethanem.

"Dnes," Janie vrhla na Zacka vražedný pohled a ten se radši jen potichu smál. "Tě čeká něco jinýho, tak si dopij, zabal si svých pět švestek a vypadni. Překvápko tě čeká dole. A ty mi Zacku kurva dones čokoládu. Zejtra dostanu krámy a mám na ni strašnou chuť." (Kdo se v tom vidí? :D)

Zack v obraně zvedl dlaně nahoru a odešel v kuchyni najít nějakou čokoládu. Já si dopil své nealko pivo, hlasitě se rozloučil se všemi třemi a seběhl schody. Rozrazil jsem hlavní dveře a pohled se mi zasekl na Stylesovi s pugetem růží.

"Bál jsem se, abyste z těch schodů nesletěl," zasmál se a podal mi kytici.

"Děkuju." Zašeptal jsem. "Zas tak strašný v rovnováze nejsem," prohlédl jsem si jeho outfit, "ale asi nejsem vhodně oblečený." Styles měl na sobě černé jeansy, různobarevnou košili a sako v ruce. Za to já měl červené jeansy a šedé tričko s potiskem Nirvany.

"Vypadáte dokonale," vydechl Styles a zavedl mě ke svému vozu. "Prosím, nastupte." Dnes však řídil kudrnáč.

"Jak to že nemáme řidiče?" připásal jsem se a vrhl tázavý pohled na Stylese.

"Nestačím vám? Nebojte, dnes ho opravdu nepotřebujeme," ujistil mě, když jsem mu řekl, že mi bohatě stačí.

"A kam mě to vezete?" přejel jsem po růžích a napočítal patnáct květů.

"To je překvapení. Ale mělo by to být příjemné překvapení." Věnoval mi malý sladký úsměv a já mu ho oplatil.

☆☆☆☆

"Přemýšlel jsem," začal Styles, když jsme vjížděli do malého lesíka. Kývl jsem, že ho poslouchám. "No, mohli bychom si začít tykat." Odkašlal si.

"Dobrý nápad, ale napadl vás....tedy tebe pozdě," zasmál jsem se. "Louis," podal jsem mu ruku, než mi došlo, že řídí a tudíž mi stisk ruky oplatit nemůže.

"Pitomá jízda. Harry," pronesl mé myšlenky Styles.....Harry.....SAKRA!....nahlas.

"Tak zastavte," pobídl jsem ho a on mou výzvu k mému překvapení přijal. Zastavil u krajnice a natáhl ke mně svou velkou dlaň s dlouhými prsty a zahřátými prsteny. Stiskli jsme si ruce na pár sekund, než jsem si ho přitáhl do žádostivého polibku.

"Promiň, prostě to chtělo něco víc než podání ruky," ušklíbl jsem se, když jsem ho opět nechal v jeho intimním prostoru samotného.

"Nejspíše máte....uhm....máš pravdu.....uhm, Louisi," Harry si rozpačitě přejel opuchlé rty a já se zachichotal. Byl tak sladký. A já ho měl přesně tam, kde jsem ho chtěl mít.

HARRY POV

"Za chvilku tam budem," přeřadil jsem a vjel do města.

"A asi mi furt neřekneš, kam jedeme, co?" Louis se na mě ušklíbl a já se musel zasmát. Byl roztomilý a vážně jsem s ním rád trávil čas.

"Furt ne," zavrtěl jsem hlavou.

"Hazza," vydechl zkomoleninu mého jména jako malé dítě, co prosí o sladkost.

"Ano, Lou?" zkusil jsem to také, ale jakmile jsem uviděl jeho bolestný výraz, rychle jsem se opravil. Poznámka: Už nikdy mu neříkat 'Lou'. "Ještě dvě minuty, neboj."

"Okej," prohrábl si vlasy a začal pozorovat okolí. Znovu jsem si uvědomil, že jsem se zamiloval do puberťáka s nestálými hormony.

"Okej," povzdychl jsem si a zaparkoval.

"Vodní svět?" Podíval se na mě a v očích mu poskakovali plamínky. S úsměvem jsem kývl a sledoval, jak rychle vystupuje, poskakuje namístě a přitom mě popohání.

"Už jdu, Louisi," zamkl jsem auto a trochu jsem se podivil, když mě Louis chytil za ruku, propletl si se mnou prsty a táhl mě k budově. Ale neřešil jsem to.

"Byl už jsi tam někdy?" Malý brunet houpal našima spojenýma rukama a tvářil se nanejvíš spokojeně.

"Ne, ale hodně lidí mi to doporučilo," odpověděl jsem a postavil se před pokladnou. "Dva dospělé," oznámil jsem paní u vstupu a musel pustit Louisovu ruku a zaplatit.

"Přeji příjemnou zábavu," popřála nám ta paní a my vstoupili do akvária.

"Páni!" vydechl Louis a se svou rukou v té mé mě tahal z místa k místu. Vše si důkladně prohlížel a vše komentoval. Někdy se zastavil a zatahal mě spodní lem trička; to jsem se sklonil a věnoval mu malou pusu. A vždy si dával pozor, aby nás vidělo, co nejméně lidí.

Pomalu jsem mu oždiboval ret a cítil jeho spokojený úsměv.

"Už bychom měli jít, Louisi," brouknul jsem mu do úst na konci prohlídky.

"Už?" znovu mě zatahal za lem trička a políbil mě hlouběji.

"Jo."

"Tak vzhůru do reality, Hazza."
--------------------------------------------------
Tak vidíte, stihla jsem to ^-^

Komentujte! Votujte! :D

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat