Kapitola devatenáctá

2.8K 224 17
                                    

V minulém díle:

Pár hodin před otvíračkou jsem stál k šatně a vybíral si outfit na dnešní show. Zrak mi padl na černý crop top s nápisem DADDY'S BOY. K němu byli modrofialové svítíco-třpytkové kraťasy. Asi mám obleček na dnešní večer, usmál jsem se.  

JANIE POV (abyste taky měli holčičí pohled, když to píše holka :D)

Nevěděla jsem jestli zabít dřív Hazzu, utrhnout ty koule Louisovi nebo se jít sama zabít, kvůli nevolnosti. Tak moc byl si přála bejt chlap a neřešit krámy. Vykopla jsem Louise u G-clubu a taky vystoupila. Dostala jsem chuť na rybu. Připadala jsem si jako těhotná, ale přísahám s nikým mužského pohlaví jsem nikdy nespala.

Ale moje záda zase začala bolet a tak jsem si je při chůzi masírovala. Najednou do mě narazilo příjemně vonící tělo. A chvíli poté jsem byla celá od vařící kávy. "Jej promiň, nedávala jsem pozor!" Sympatický ženský hlas se mi omlouval a já vzhlédla do tváře neznámé. "Ahoj," usmála se na mě.

Rychle jsem ji přelétla pohledem. Blond vlasy s patkou a se skoro mikádem. Zelenohnědé oči. Růžové rty. Asi áčka podprsenka. Moderní oblečení s kávovým flekem na tričku, kvůli naší srážce. Zastřižené nehty. 

Mohla být taky na holky, ale raději jsem tomu nedávala velkou naději.

"Ahojky, jsem Janie." představila jsem se a natáhla ruku. 

"Já jsem Alicia a ještě jednou se omlouvám za tu kávu," blondýnka našpulila rty, otřela si mokrou ruku do čisté části jejího trička a stiskla mi nastavenou dlaň. "Myslíš, že bych ti mohla nějak vynahradit tu nehodu?" zeptala se.

"Měla jsem chuť na rybu, ale teď bych si dala cheeseburger." Olízla jsem si labužnicky rty. 

"Chutě?" zasmála se Alicia a já musela s úsměvem kývnout. "Tak mě zaveď k nějaký dobrý restauraci, jsem tu nová a nic neznám," dívka naproti mě pokrčila rameny. "Ex se se mnou před týdnem rozešla a já chtěla začít znova." Po téhle větě jsem zůstala stát jako opařená. Taky jste slyšeli to 'a' ve slově 'rozešla'? Myslela jsem, že začnu na ulici před jejími zraky tančit oslavný taneček, ale naštěstí jsem se ovládla.

"Kousek odtud je jedna dobrá, tam mě klidně můžeš pozvat," mrkla jsem na ni.

Konverzace se rozvíjela a my obě jsme zjišťovali, že ta druhá je pro nás dokonalý protějšek. A pak přišla její otázka. "Máte tady nějaký LGBT club, kde mě nebudou furt nabalovat chlapy? Předtím jsem bydlela v zapadákově a myslela jsem, že chcípnu." Zasmála se Alicia.

A teď s pravdou ven, mladá dámo! "Jo, máme. Jmenuje se G-club, vlastní ho můj kámoš a já tam dělám barmana." Alicia se nejdřív zatvářila nejistě, ale nakonec se ji na tváři rozlil vševědoucí pohled. To ne! Ten mám mít jen já! 

"Takže nakonec jsi teplejší než ostatní ryby v rybníce, co?" Dala mi sladký úsměv a já ji ho vrátila s podivně znějícím 'jo'.

"Rande?" Navrhla blondýnka jednoslovně.

"Že se ještě ptáš." Narovnala jsem si polité tričko a zavedla Aliciu do blízké restaurace. Sedly jsme si ke stolu u okna, já si objednala cheeseburger a icetea a Alicia si objednala smažák a perlivou vodu. Říkám vám, to jídlo vonělo jako nebe. A chutnalo zkurveně dokonale. Potěšeně jsem při kousání zasténala a to rozesmálo mou společnici.

"Nevěděla jsem, že se mnou zažiješ tak brzo orgasmus," pronesla Alicia a mě kvůli tomu zaskočilo. Nebylo to pro mě trapné, až takový Harry jsem nebyla, ale málem jsem se udusila kvůli smíchu. A tak se mi blondýnka musela zase omlouvat. 

Skvěle jsme si pokecaly, zdrbaly všechny příšerný chlapy, uchlácholily se tím, že naštěstí jednoho jednou nebudeme mít doma a shodly se na tom, že pes je mnohem lepší než kdejaký kluk. "Dáš mi svoje číslo?" zeptala jsem se, když jsme vycházely z restaurace.

"Tady máš můj mobil, ulož mi tam své," do rukou jsem dostala bílý iphone a tak jsem do něj uložila své číslo a pojmenovala jsem se 'Janie <3'. 

"Ale napiš mi, jasné? Tak ahoj," rozpačitě jsme se rozloučily mávnutím ruky a já se šťastným úsměvem kráčela ke svému autu. 

Že by bylo dnů o samotě konec?

LOUIS POV 

Chvíli jsem tančil na pódiu a snažil se sestavit alespoň trochu sexy choreografii. Celý splavený jsem šel zpátky do šatny, abych počkal na ostatní. Otevřel jsem dveře a-.

"Oh můj bože fuj!"
-------------------------------------------------
Co si myslíte, že tam Louis viděl?? :D

Koment, vote a řekněte mi jak se máte :P

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now