Kapitola čtvrtá

4.5K 309 58
                                    

Nemám .... zase... co číst, takže... jestli píšete larryovku a já ji ještě nečtu tak hoďte koment a já se na ni kouknu.... protože mám zase krizi v knihovně :D Omlouvám se za všechny chyby

-----------------------------------------------

V minulém díle:
"Na žádný problém není whisky dobrá, pane Stylesi. Ale jak si přejete," zkroutila tvář do litujícího šklebu a opustila místnost.

Vím, co by tento problém vyřešilo....

Kdyby nikdy nepřijel.

Teď budu zbytečně rozdmýchávat staré rány.

Louis POV
"To jsem mu tak nahnal strach, že odešel?" zasmál jsem se, když pan Styles opustil místnost a ti dva -Janie a nějakej Baker- stále nevěřícně koukali na dveře.

"Stane se to znovu," zašeptala naléhavě Janie.

"Mám ho teda ubytovat tady a změnit mu rozvrh tak, aby ho viděl co nejméně," podrážděně taky zašeptal Baker.

"Je dospělý. Snad bude vědět, co je pro něj nejlepší," vydechla Janie a já přestal mít trpělivost. Haló, mám tady pohovor a taky potřebuju vymyslet, jak sbalím Stylese, takže nemám času nazbyt.

'Nenápadně' jsem si odkašlal, aby jsem se znovu dostal do centra pozornosti. Baker na mě vrhl otrávený pohled a promluvil.

"Nechci s váma dělat praktika.....osobní důvody, takže váš bereme. Janie vám ukáže, kde co je a pak vás odveze k Harrymu...tedy panu Stylesovi," kývl na Janie a bez rozloučení opustil místnost. Nezdvořák!

"Proč pan Styles tak rychle ukončil pohovor?" s úšklebkem jsem se otočil na černovlásku vedle mě . Vyděsil mě její pohled. Doslova mě jím probodávala.

"O to se prosím nestarej. Ublížíš mu a zabiju tě." Vůbec jsem ji nepoznával. Očividně na mě byla naštvaná.

Řekl jsem něco špatně?

"Tak si to tu pojď prohlédnout," zvedla se s trochu veselejším tónem a znovu jsem skončil v místnosti, kde mě našla. Byl tu bar, pódia a místa na sezení. Nic neobvyklého.

Pak mi ukázala šatnu. Byli tu snad všechny oblečky od uklízečky přes typického hasiče až po koťátka. Divný.
Dnešní večer jsem se prý měl jen dívat a další už pracovat.

Nakonec mi ukázala pódia a bar, kde jsem ji měl zaskakovat, pokud bych neměl vystoupení.

Když začali přicházet první, usadila mě u baru, do ruky mi vrazila nealko a se slovy 'pozorně se dívej a uč' si mě přestala skoro všímat.

Ucucnul jsem si té přeslazené sračky a pozoroval, jak k tyči na pódiu přichází první striptér. Na sobě měl obleček policisty a i když určitě rád topoval, hýbal tělem jako zkušený bottom.

S ním bych si dal říct.

V průběhu večera se všechny pódia zaplnila a já měl tu čest pozoroval všechna ta potem lesknoucí se těla. Nejlepší show mého života.

Nejraději bych si teď s někým užil, ale když mám něco...někoho rozdělaného, neskáču do postele někomu jinýmu.

"Už mám padla, tak pojď, odvezem tě ke Stylesovi," Janie mi sebrala úplně prázdnou skleničku z ruky a nedbale ji pohodila do dřezu. Dětinsky jsem zavýskl.

ON ROAD - L.S.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat