Kapitola dvanáctá

3.7K 268 85
                                    

V minulém díle:

Přikývl jsem. Minule to bylo hodně zlý.

"A být tebou nedělám klišé rande a vezmu ho do vedlejšího města do akvária. A nevyspi se s ním hned," domlouvala mi ještě. A pak vypískla: "Už jde!"

Tak Stylesi, hlavně to neposer!

LOUIS POV
Ta show byla..... no, všichni mě chválili a poplácávali po rameni. I když sralo mě, že jsem si nepřipravil nic jen hloupé pohazování prdelí. Nechal jsem vyběhnout Ethana na pódium -zakončoval totiž show- a sám jsem jsem si vzal lehký černý župan. Nedbale jsem si ho zavázal. Z vlasů jsem si vypletl čepičku a pohodil ji na křeslo. A šel jsem za Janie, aby mi mohla zkritizovat pohyby.

Že by Styles seděl u baru a bavil se s ní, jsem opravdu nečekal. Možná jsem opravdu egocentrický nebo vědma (no to určitě Lou :D), ale nějak jsem věděl, že musí mluvit o mně. "Trochu jsem se zapotil," kecnul jsem se na barovou židli vedle Stylese. Ten vylekaně nadskočil a chytl se za srdce a zašeptal něco ve smyslu 'ten kluk bude má smrt'. "Tak starý tak nejste, ne?" Dloubl jsem ho hravě loktem a poprosil Janie o kolu. Alkohol by mi určitě nedala. 

Černovláska se stále dívala na mého zaměstnavatele zvláštním pohledem. Jako by čekala, kdy konečně promluví a měl jsem dojem, jako by měla strach, o čem bude mluvit. "Jaký to bylo napoprvý? Zvoral jsem něco?" Otázal jsem se obou, ale všichni jsme věděli, že jsem se ptal jen kudrnáče vedle mě. A tak se Janie věnovala své práci a provrtávala opět pana Stylese svým pohledem. Ona to uměla.

"Myslím, že jste všechny zaujal, pane Tomlinsone." Styles si upil ze své vody a gestem ruky od nás odehnal černovlásku k dalším zákazníkům. "Asi jsem našel způsob, jak vám dnešek vynahradit." Řekl a já se zájmem otočil své tělo k němu.

"Jak?"

"Chtěl bych vás vzít do nedalekého akvária jako kompenzaci." Krev se mu začala hrnout do tváří a já musel zasmát.

"Mám to brát jako rande?" Napil jsem se svého nápoje a mrkl jsem na něj.

"Uh....já....no.....," bylo vtipné sledovat staršího muže, jehož jsem rozhodil jen pěti slovy (jak byste Harryho rozhodili vy 5 slovy?? :D #výzva) a bavil jsem se jeho rudými tvářemi.

"Půjdu rád," ukončil jsem jeho trápení, když své snažení vyvést mě z omylu nebo mě utvrdit v mé domněnce vzdal. S děkuji zakýval hlavou a zvedl ruku, s úmyslem se dostat do mé intimní zóny, avšak na poslední chvíli si to rozmyslel a ruku opět položil na bar. "Omluvte mě," vstal jsem z barové židle a 'omylem' jsem Stylesovi přejel po ruce. "Zatím," poplácal jsem ho jemně po předloktí a odešel.

"Počkejte!" Uslyšel jsem za sebou, byl jsem od něj teprve dva kroky. Otočil jsem se zpět a přešel k němu, stál jsem možná až zbytečně blízko. "Moc se nevzdalujte, do půl hodiny jedu domů. Dnes už nás tu nepotřebují." Oznámil mi.

HARRY POV
Bylo tak špatné, že jsem mu nevyvrátil jeho myšlenku o rande. Tak moc špatné. A ještě špatnější bylo, jak moc si mé tělo užívalo jeho přítomnost. Uvnitř jsem byl podrážděný, protože někam šel a já nevěděl kam a s kým. Navenek jsem se však snažil udržet si profesionální přístup. 

Profesionálové líbají své o půlku mladší zaměstnance, že Stylesi?

"Promiň," řekl jsem Janie, když kontrolovala, jestli mám vše. 

"Neomlouvej se, Harolde! A přestaň si hrát na jeptišku a udělej konečně první krok," černovláska mě spražila pohledem, byla určitě unavená. Překvapeně jsem otevřel ústa. "Nečum tak. Připadám si, jako kdyby ti bylo deset a měl si před sebou svojí první pusu," zdvihla ukazováček. "A nejsi tady jedinej sexuálně frustrovanej, takže pokud s tím něco neuděláš, budu tě hodně dlouho mučit!"

"Dáš si se mnou panáka?" Když jsem si srovnal její proslov v hlavě, potřeboval jsem se posilnit. Mám na krku děcko, který je víc průbojnější než já.

"Že váháš," Janie popadla skleněnou lahev od vodky a nalila plné dva panáky. Vzal jsem tu směšně malou skleničku a kopl hořké pití do sebe. Zašklebil jsem se nad tou chutí. Vždy mě to přestalo vadit až po půl hodině, když už si na to má ústa zvykla a můj mozek byl přiopilý.(vím, že to nejspíš není ani slovo :D btw. #vlastnízkušenosti #hrůza)

Letmo jsem se koukl na hodinky. 

10:39

Neslíbil jsem náhodou za šest minut hovor jednomu z mých zástupců, který pracoval v New Yorku? Xakru! 

Spěšně jsem mávl na Janie a odešel jsem do své kanceláře. Přešel jsem ke stolu a vytáhl jsem z něj tlustou složku. V tu chvíli začal zvonit mobil. Zvedl jsem hovor. "Dobrý večer. U telefonu pan Styles," oznámil jsem do zařízení. Pán na druhé straně se mi též představil a poté mi oznámil pár novinek ohledně nových projektů a pověděl mi, jak se daří mým společnostem. Budovy stály a jak se zdálo, zažívali jsme velký rozvoj.

"Ano, domluvte se s panem Moonvesem ohledně prodeji akcií a napište mi e-mail s rozhodnutím. Máte ještě něco zásadního?"

"Ne, pane. Ten e-mail napíši. Nashledanou." 

"Nashledanou. Hezký zbytek večera," rozloučil jsem se též a čekal než zavěsí. 

Znovu jsem zkontroloval hodinky. To jsem vážně mluvil dvacet sedm minut? Unaveně jsem si protřel tvář, vzal jsem si své věci a odešel k autu. Do pár minut přišel i Tomlinson s Janie a hlasitě se něčím bavili. "A pak jsem řekl: Vzít si na sebe ten kočičí obleček by byla katastrofa. A Ethan mi na to odpověděl: To by bylo přímo CATastrofální!" Nevědomky se mi na tváři objevil velký úsměv, když jsem uslyšel ten špatný vtip (skoro tak špatný jako Harryho :D btw. nepoužili stejnej joke i v The Adventurous Adventures of One Direction??) a viděl jak se ti dva lámali v pasu smíchy. 

"Oh bože, u toho bych chtěla být," Janie si utírala oči od slz smíchu. "Jé ahoj, Harry," uviděla mě a zasmála se. 

"Jedeme?" nadzvedl jsem jedno obočí. Černovláska po mně hodila klíče.

"Když si uklidíš vzadu...."
---------------------------------------------

Dneska vám nemám co říct.... jen jedno oznámení :P

Pro ty co shippují #Mavy (a teď přešli na #Marlie) běžte na účet Marlieisourlife , protože do měsíce bych tam měla začít zveřejňovat s JasparBiggestLover povídku v angličtině :D

Hoďte vote a komentujte lidi a příští týden zase zdary :P

A dodatečně se omlouvám za chyby, prostě jsem je neviděla...

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now