Kapitola dvacátá sedmá

2.7K 227 14
                                    

V minulé kapitole:

Uslyšel jsem pár ostrých nádechů a pak rozklepaný hlas. "Louisi, co.....co se stalo?"

Doprdele, zase z toho bude dělat drama.

HARRY POV

Probudil jsem se s mokrým rozkrokem přimáčknutý na Louisovi. Ježiši, cítil jsem se tak trapně. Neměl jsem rád, když mě ovládaly pudy a nemohl jsem používat zdravý rozum. "Louisi, co.....co se stalo?" Snažil jsem se nadechnout a uklidnit se.

"Eh......," Louis ztuhl a nejspíš se nedokázal vyjádřit. Když jsem chtěl dát ruku, kterou jsem měl na jeho boku, k sobě, nahmatal jsem něco lepkavého. On se udělal taky! Přišlo mně to odporné, ale zároveň mě potěšilo, že už si nebude moct stěžovat, že má nedostatek milování. S touto myšlenkou jsem se rozhodl pracovat a už vyrovnanější se zvedl z postele.

"Máš hlad?" Usmál jsem se na pubertálního bruneta a otřel jeho spermie do přikrývky. Louis šokovaně vytřeštil oči, asi nečekal mou reakci, a se zakňučením se chytl za rozkrok. Co se mu to zase děje?

"Jo, jo, jen si dám sprchu," Louis vstal z mokrých přikrývek a bez ostychu a s postaveným přirozením kolem mě prošel do koupelny. Musel jsem uznat, že byl velmi přitažlivý a to velmi. Každou křivka jeho mléčné pokožky by básník mohl přirovnat k olympským bohům.

V myšlenkách jsem šel do kuchyně a poprosil jsem Margaret o něco k zakousnutí, přece jen, oba jsme byli poněkud vyčerpaní. Na stůl nám byly naservírovány lahodně vypadající krevety s rýží na páře a brokolicí. Řekl jsem si, že počkám na Louise.

Ten přišel do patnácti minut s mokrými vlasy. Prohrábl si je a ulízl než zasedl ke mně ke stolu. "Zase zdravě?" Zašklebil se a nechápavě se na mě podíval. "Proč ne někdy mekáč?"

"Protože kdyby jsi jedl ten tvůj mekáč, tak nemáš výdrž.....," nechal jsem větu vyznít do ztracena, on si určitě domyslí to svoje. Reakce se dostavila okamžitě, nadechl se, aby mi něco odpověděl, ale poté zalapal po dechu a sevřel ruku v pěst. Viděl jsem, že drží sám sebe, aby mi neodpověděl.

"Chutná ti?" Udržoval jsem konverzaci, ale na pevnější půdě.

"Proč to chutná jako kuřecí?" Podivil se a rozžvýkal další krevetu. "To jako nemohli u moře jíst kuřecí, tak si objednali rybu, co tak chutná?"

Musel jsem se zasmát. "Jsou to korýši, ty rybo! Ale viděl jsi jak směšně plavou? Je to k popukání." Když jsem se znova podíval na Louise, viděl jsem, jak na mně visí pohledem. S očima plných zájmu zamrzl a jen čekal, co dalšího řeknu. "Ty jsi je ještě neviděl?" Zeptal jsem se opatrně.

Louis se podíval na mě, pak do talíře, znova na mě a talíř odsunul. Zhluboka se nadechl. "Rodiče mě nikdy nepustili do zoo nebo akvária, protože se tam prej propaguje evoluce. A internet jsem měl doma jen dvě hodiny denně, takže jsem tím neplýtval nějakýma mořskýma potvorama."

Pokoj se ponořil do ticha. Opravdu jsem nevěděl, co na to odpovědět. Ani jsem si nepomyslel, že po tom, co ho zprostím slibu, mi něco řekne. Ale byl tady, povídajíce o své rodině.

"Tak tohle je vážně trapný," Louis se sarkasticky usmál a rychle opustil místnost.

Můj mozek nedokázal zpracovat, co mi Louis řekl. Když mluvil o svých rodičích, vypadal znechuceně a já to nechápal.Se svými jsėm měl vždy dobrý vztah a miloval jsem je. Co se stalo? Co se stalo, že nechápal lásku? Co se stalo, že nechtěl něco tak intimního a hřejícího a stejně tak ničivého a silného, jako je láska?

A proč já tu nebyl pro něj, když se mi odhalil?

V tu chvíli jsem pochopil, že láska není o tom, co chápu, ale o tom, že jsem tu pro toho člověka, i když úplně nerozumím jeho slova či činy.

Pokorně jsem poprosil Margaret, aby nám schovala jídlo na později a vydal se do Louisova pokoje. Třikrát jsem zaklepal a vstoupil. Louis ležel opět zhrouceně na posteli a já si nadával do slabomyslného jedince.

"Omlouvám se za svou reakci a chci ti poděkovat, že jsi se mi svěřil. Moc to pro mě znamená." Snažil jsem se mluvit, vlídně a co nejvíce od srdce.

"Já chtěl jen, aby mě přijali jakej jsem," Louis zavzlykal a vrhl se mně do náruče. "Proč nemohli?"

"Nevím, ale já jsem tu pro tebe," držel jsem a to stačilo.

-------------------------------------------------------

Mám vás ráda zlatíčka a doufám, že jste z předchozích řádků pochopili, o čem je láska :) nešetřete láskou ^-^

Taky mi můžete zanechat vote a komentář, abych věděla, jak moc mě milujete ;)

Vaše milující AMAYAHKat ^-^

(Hezký zbytek Vánoc <3)

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now