Kapitola dvacátá šestá

2.7K 209 20
                                    

V minulém díle:
  "Jo," smrkl Louis a pak se krátce zasmál. "Snad neumřu nudou." Pak hovor bez rozloučení skončil.  

LOUIS POV 

Další hodiny po ukončení hovoru s Harrym jsem měl v mlze. Nevěděl jsem, co dělat. Nechal jsem ho proniknout moc hluboko a opravdu přemýšlel, že mu řeknu o své rodině, i přesto, že mě zprostil slibu. Čiré bláznovství!

Asi jsem měl přeplněný koule nebo nevím co. Vzmohl jsem se jen na dlouhou vanu, kdy jsem přidával ještě vodu tím, že jsem brečel. Neslyšně, pouze jsem nechal slzy stékat po mé tváři. Znova jsem brečel. Připadal jsem si jako slaboch.

Zařekl jsem si nikdy nebrečet a nemilovat! Doprdele! S tichým vzlykem jsem se zakousl do ruky. Nesmím brečet nahlas. Nejvíc mě na tom ničilo to, že jediný co jsem chtěl, byla Harryho náruč. Jeho teplá, pevná náruč, která mě za poslední dobu mnohokrát podržela a já v ní chtěl strávit další chvíle. 

S červenými opuchlými tvářemi od pláče jsem vylezl z vany a ledabyle se zabalil do ručníku. Mokrý jsem sebou plácl do peřin a hleděl do prázdna. Jako by u mě přestaly emoce existovat. 

Melancholicky jsem si v paměti přehrával všechny ty krásné zážitky z minulosti a cítil jsem se uboze. 

Z mého přemýšlení mě vyrušilo otevření dveří. Ale ani jsem neměl náladu na otočení hlavy. Ten člověk se dostal až ke mně a objal mě. Harry. Přitiskl jsem se k němu a nechal jsem ho si ke mně lehnout a přikrýt mě. Jeho přítomnost vytěsnila všechno zlé a já si ani neuvědomoval malý úsměv na mé tváři.

"Ani nechtěj vědět, jak na mě lidi koukali, když jsem je vůbec neposlouchal," zasmál se tiše Harry a políbil mě na čelo. 

"Jak?" Donutil jsem svůj chraplák spolupracovat a vypustil z úst jedno slovo.

"Nejspíš nevěřili, že já vedu firmu. Ale to mají za to, že mi zkazily plány na dnešek, co?" Dloubal do mě obličejem a dával mi malé pusy. Neustále mě rozesmával a já byl tak strašně rád, že nejsem sám.

"Hmmm," pokýval jsem hlavou a divoce se nalepil na jeho ústa. Potřeboval jsem ho cítit. Opilý jeho horkou pokožkou a vůní, jsem se mu usadil na rozkroku a vzrušeně zasténal. S ním to bylo úplně jiné než s těma předchozíma. S ním jsem věděl, že nejsem úplně sám.

"Ne, Louisi," zadržel mě zadýchaně Harry, když jsem se mu snažil sundat tričko. "Přece jsem ti něco řekl," pohladil mě po líci a nechal, abych si mu lehl na hruď. Snažil jsem se nemyslet na svůj bolestivě roztoužený rozkrok a vysával z těla pode mnou energii.

A zázrakem se dostal do říše snů.

Takhle erotický sen se mi dlouho nezdál. Svíjel jsem se v rozkoši a sténal jediné jméno. Harry. 

Po probuzení jsem byl chvilku úplně mimo. Stále bez oblečení, mé sperma napáchalo celkem velké škody a zezadu se na mě lepil naprosto tvrdý Harry. Musel jsem se hodně snažit, abych nahlas nezasténal.

Mnohem více utrpení ale bylo, když proti mě Harry přirazil a vydechl mi do ucha tiše:"Lou, baby!" Nevěděl jsem co v té chvíli dělat, a tak jsem poslechl pudy a začal si honit. 

"Harry," uniklo ze mě a za mnou se ozvalo hluboké zavrčení. Vzlykl jsem znovu slastí a otřel se zadkem o Harryho penis. 

"Lou," Harry ho penis se o mě zase otřel a já se, celý rozhozený z celé události, udělal. Se splašeným dechem jsem si v hlavě srovnával co se stalo a samolibě se usmíval. Toužil po mně, jen to jeho stařecké já nechtělo uspěchat, ale chtěl mě.

Překvapeně jsem vyjekl, když jsem ucítil něco teplého na zadku. Až potom jsem si uvědomil, že se udělal i Harry. S klidným srdcem a vyprázdněnými koulemi jsem se chystal znova usnout. 

"Bíp, bíp, bíp," mé srdce vynechalo pár úderů a já zamrzl. Ať ho to neprobudí, ať ho to neprobudí, opakoval jsem si v hlavě a očima hledal Harryho zvonící mobil. 

Harry nespokojeně zamručel a schoval si na obličej do mých zad. Tiše jsem dýchal a snažil se ho nevzbudit. V duchu jsem okřikoval jeho telefon, aby už ztichl.

Uslyšel jsem pár ostrých nádechů a pak rozklepaný hlas. "Louisi, co.....co se stalo?"

Doprdele, zase z toho bude dělat drama. 

--------------------------------------

Ano, vážně jsem minulou neděli zapomněla vydat kapitolu :D 

Vážně se omlouvám, ale pokud tu bude do 24 hodin 5 komentářů ještě dnes vydám ještě jednu kapitolu, slibuju :P

Votujte, komentujte a hezké Vánoce, mám vás ráda :)

Vaše AMAYAHKat

ON ROAD - L.S.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat