Epilog I. (spíše fluff)

3K 214 20
                                    

V minulém díle:

Když jsem chtěl začít druhé kolo, Harry mě přerušil. "Miluju tě," řekl.

A tím se všechno posralo.

LOUIS POV

Řekl jsem si, že nikdy nebudu nikoho milovat a teď jsem byl po skvělým sexu s úžasným člověkem a už už jsem se chystal říct ty dvě slova. Beze slova jsem vstal, oblékl se a odešel. Musím pryč! Rozeběhl jsem se a skrz slzy se snažil doběhnout ke svému autu. Nedbal jsem křiku, ničeho, na ničem už nezáleželo. Prostě byl zase čas posunout se dál. Sbohem.

Spěšně jsem nastartoval a kašlal jsem na všechno, co jsem zapomněl u Har....Stylese. Budu mít zase nové věci.

Sral jsem i na dopravní značení a semafory a snažil se co nejdříve dostat z města. Najednou auto začalo zpomalovat a já se koukl na stav benzínu v nádrži, který se blížil k nule. Já idiot zkurvenej! Nasměroval jsem auto ke krajnici a začal jsem se bouchat do hlavy. Proč jednou nemůžu udělat něco správně?

HARRY POV

S Louisem jsme posunuli náš vztah o velký kus milováním se, a tak jsem byl velmi zmatený, když se Louis po mém vyjádření zvedl a utekl. Spěšně jsem si oblékl boxerky a župan a běžel jsem za ním. "Louisi! Vrať se! Promiň!" Křičel jsem za ním, ale on se ani jednou neohlédl a dál utíkal pryč. Po pár minutách se kolem mého domu prohnalo velkou rychlostí jeho auto a mířilo k západnímu konci města. Bez rozmyslu jsem nasedl do svého motorového vozidla a vyjel jsem za ním. Celou dobu mě doháněly zlé myšlenky, že to může můj malý brunet nabourat do stromu, značky či jiného auta a může umřít! 

Opravdu jsem se vyděsil, když Louisovo auto začalo zpomalovat a zastavilo u krajnice. Zopakoval jsem to po něm a celý vyděšený vyskočil z auta a běžel k tomu jeho. "Louisi," volal jsem ho bez dechu k sobě. Pohled do okýnka mi udělal velkou díru v hrudi. Louis tu seděl v slzách a rval si vlasy. Jeho přenádherná tvář byla poseta slzami bolesti a jeho tělo se nacházelo v křeči. 

Pomalu jsem zvedl ruku a zaťukal na skleněnou tabulku. Louisovi oči se ke mně šokovaně zvedly a spustil jsem další záchvat pláče a paniky. Co nejopatrněji jsem otevřel dveře od řidiče a objal mého bruneta. Ten se mě vyděšeně chytl a v záchvatu se mě křečovitě držel. 

"Poslouchej mě na chvíli, pustím tě, sednu si na tvé místo a ty si sedneš na mě, jo?" Hladil jsem ho po vlasech a jako malému dítěti mu vysvětloval, co chci udělat. Zdálo se, že porozuměl, ale jakmile jsem po něm chtěl, aby mě pustil, začal lapat po dechu a dusil se. "Louisi, Louisi," volal jsem ho zpět k sobě. Musel jsem to udělat jinak. 

Jednou rukou jsem mu odepnul pás a vzal ho do náručí. Pozadu jsem si pak sedl do jeho vozu na místo řidiče a znovu utěšoval Louise. "Jsem tu, neodejdu," šeptal jsem mu do ucha a cítil, jak napětí v jeho těle povoluje. 

"Nechtěl jsem odejít, ale ono to tak bolelo. Skoro jsem ti to.....ehm... řekl taky," řekl mi, když se trochu vzpamatoval a mě to došlo. Vylekalo ho mé vyjádření lásky.

"Promiň, neměl jsem na tebe spěchat," omluvil jsem se mu. "Jen jak jsem předtím chodil s Taylor. No já ji z celého srdce miloval a ona mě minimálně půlku vztahu podváděla s mým kamarádem a když jsem se to snažil napravit, všechnu vinu svalila na mě, ponížila mě a odešla. Nechtěl jsem to zažít znova." Pohladil jsem ho po obličeji a políbil ho. 

"Proč je mi s tebou tak dobře?" Zeptal se mě Louis šeptem, nedbale si setřel slzy a lehl si na mou hruď. 

"Na to se ptej svého srdce, Lou," poklepal jsem na jeho hruď a políbil ho do vlasů. 

"Říká, že tě miluje.....," zašeptal celý červený studem po chvíli. 

"Taky tě miluju, lásko," rozplýval jsem se nad ním a políbil ho. 

All I know at the end of the day is you want what you want and you say what you say

And you'll follow your heart even though it'll break
Sometimes
All I know at the end of the day is love who you love
There ain't no other way
If there's something I've learnt from a million mistakes
You're the one that I want at the end of the day
  

-------------------------------------------------------------

A je to tu....konec.....skoro :D

Další díl bude spíš smut, abych potěšila i ty zvrhlé z vás ;)

Doufám, že skoro brečíte jako já :P

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin