Kapitola čtrnáctá

3.5K 250 50
                                    

Hoďte vote a komentujte!
Enjoy ^-^
--------------------------------------------

V minulém díle:

Ze zamilovaného úsměvu se stal výsměšný škleb.

Vy jste si mysleli, že jsem se změnil?

HARRY POV

Ráno jsem plný energie běžel do kuchyně. "Margaret!" vykřikl jsem a objal svou služebnou. "Mohu dostat snídani na tu podložku do postele prosím?" Otočil jsem se s ní a ona mi to se smíchem dovolila. Nejdříve položila podnos na stůl a pak na něj naskládala Tomlinsonovu kávu, můj čaj a nakonec tousty z tmavého pečiva. Vtiskl jsem ji pusu na tvář s děkuji a pospíchal potěšit mého bruneta. 

Slušně jsem zaklepal, a když se mi nedostávalo odpovědi, nezdvořile jsem otevřel dveře a vstoupil do pokoje. Tomlinson ležel rozvalený v přikrývkách a já si uvědomil, že spí nahý. Toto zjištění mi vehnalo krev do tváří a já nevěděl, co dělat. Osmělil jsem se a podnos jsem položil k jeho nohám. Dále jsem přešel k jeho tváři. "Vstáváme. Už je osm pryč a přinesl jsem vám snídani," prohraboval jsem mu vlasy. "A bylo by od vás vážně milé, kdyby jste si nandal alespoň boxerky." Zamručel a se zamračením našpulil rty.

Ten je ale vychcanej! (ani nevíš jak, Harry :( )

Lehce jsem ho líbnul na rty, abych se poté dočkal jeho zamumlání:"To bych vám zkazil výhled na moje tělo." 

"Myslím, že teď to oželím. Snad se nechcete připravit o snídani," prstem jsem mu pohladil líčko. Bez jakéhokoliv upozornění se zvedl a já odvrátil pohled, protože prohlížení jeho zcela nezakrytého těla mi přišlo neslušné, on však mé hodnoty nesdílel.  Seskočil z postele a uslyšel jsem šustění látky. 

"Můj penis není Medusa, aby jste se musel koukat jinam, abych z vás náhodou neudělal šutr," plácl sebou znovu do peřin a natáhl se pro podnos a napil se kávy. Na sobě měl boxerky a velký huňatý svetr, ve kterém vypadal opravdu roztomile.

Zrudl jsem. "Jste první, kdo své orgány přirovnává k bájným bytostem," nervózně jsem vzal jeden z toustů a začal jíst. 

"Jsem prostě dokonalej a originální," položil kávu na podnos a lehl si. "Kolik že vůbec je?" 

"Devět jedenáct," koukl jsem se na hodinky a poslechl si zničené zakňučení.

"A to si mě dovolujete budit v takovou nekřesťanskou hodinu? Vůbec ale vůbec vás nechápu. Jste tak otravně čilý. Normální lidé se budí až v jedenáct..... nejdříve!" znovu zanaříkal a překryl si hlavu polštářem. Seděl jsem a znovu jsem jaksi nevěděl, co dělat. "Pojďte si taky lehnout proboha," zahučela brunetova hlava zpod polštáře.

"Jen na pár minut a pak budete vstávat," potichu jsem se zasmál a tác s jídlem jsem odložil na noční stolek a vlezl jsem si na druhou nezabranou půlku postele. 

"Dalekóóóó," zakňučel Tomlinson a za chvíli už se tulil k mému boku. Nohy měl zaklíněné v těch mých, obličej zabořený v mém tričku, jen ruce držel u sebe v pěstích u hlavy. 

"Pár minut," ukryl jsem svoji tvář v jeho vlasech a nějakým způsobem se mi podařilo usnout. V polospánku jsem ještě to malé úžasné teplo natiskl více k sobě a nechal se unášet tou nádhernou vůní. 

☆☆☆☆

"Vstávejte! Noták, vstávejte! A prej já nedokážu vylézt z postele!" Polohlas a něco mokrého na tváři mě probudilo. "Už mě spát nebaví, vzbuďte se! Musíte mě zabavit," malá pěstička mě jemně bouchla do břicha.

Celý rozespalý jsem se nevzmohl na nic lepšího, než si toho protivu přitáhnou blíž. "Spi a neruš," sykl jsem a znovu se snažil usnout. Nemohl jsem si pomoct, takhle dobře jsem příšerně dlouho nespal, a proto když jsem měl možnost, spánek jsem stavěl v prioritách na první místo. Různé souvislosti mi pak nedocházeli. (Vidíte?? :D tykal mu :P)

"Margaret za chvíli určitě přijde a vynadá vám. Už je skoro dvanáct, víte?" Škádlivý hlas se mě znovu snažil vzbudit. A.....počkat cože? DVANÁCT?! A já se nestoudně tulím k Tomlinsonovi! BOŽE!

"Jsem vzhůru," rychle jsem se zvedl, ale nějak jsem nevychytal problém s gravitací a skončil jsem na zemi. Místností se rozlehl sladký smích, který mě zahřál u srdce.

"Žijete?" Brunet se nahnul přes okraj a zkoumal mě s velkým úsměvem.

"Ano, nejspíš jsem si to zasloužil." Protřel jsem si tvář a pomaleji jsem se znovu zvedl. Teď jsem stál před postelí, na které Tomlinson klečel a potěšeně se šklebil. "Máte z toho radost, že?" Kývl. Sklonil jsem se a urovnal jsem mu pár neposedných pramenů, které měl z válení. "Vezměte si kalhoty a půjdeme na oběd." zašeptal jsem a bez zbytečných průtahů jsem opustil jeho pokoj. 

JÁ S NÍM PROBOHA SPAL V JEDNÉ POSTELI!!! Zaklaply se za mnou dveře a začal jsem vyvádět. PROBOHA!!! Byl jsem s ním v JEDNÉ posteli! Co se se mnou stalo?! Vždy jsem na vztah šel opatrně a teď se s ním neznám ani týden a už s ním ležím v posteli a muckám se s ním?

Kde si nechal vychování, Stylesi?!

Dlaněmi jsem si rychle přikryl ústa, aby z nich nevyklouzl vzlyk. Padl jsem na samé dno a skoro dělám děvku dítěti..... Po líci spadla jedna slza, následovala ji druhá a já se rozeběhl do svého pokoje, kde jsem se zastavil a snažil se tu úzkost zahnat. To nezabralo a tak jsem dlouhými kroky došel do koupelny a postavil se před zrcadlo. 

Viděl jsem trosku, stejně jako tehdy. Ale teď jsem nový člověk, ne? 

Nadechl jsem se a zavřel oči. Věřím, že Tomlinson je hodný člověk a bude mě milovat takového, jaký jsem, snažil jsem se myslet pozitivně. Vydechl jsem. Znovu nádech. Většinou tomu lidi nevěří, ale dechová cvičení vážně pomáhají. (true story bro :P) 

Sebral jsem odvahu a otevřel jsem oči. Fajn, rudé oči asi nejsou nejlepší možnou vizitkou. Pár pohyby jsem si opláchl obličej studenou vodu a pro jistotu si vykloktal ústa. Vlasy jsem si jen prohrábl a s malým úsměvem jsem se dostal do jídelny. 

Margaret tu ještě nebyla, jídlo na stole též nestálo, a tak jsem měl ještě pár minut o samotě s Tomlinsonem. "Stalo se něco?" zeptal se, když mě uviděl.

"Nic, o co by jste se měl starat," zasedl jsem ke stolu a on chtěl promluvit. Chytl jsem ho za ruku a tím získal jeho stoprocentní pozornost. "Ještě dnes budu muset odjet a vrátím se zítra v nočních hodinách, takže nedělejte blbosti." Ano, lhal jsem. Nikdo mi nevolal s potížemi.

Ale já musel zmizet aspoň na den.

------------------------------------------
Ahojky! ^-^

Korekci jsem si dělala ve dvě ráno (kvůli filmovému/seriálovému maratonu HIMYM spolu s videama Late Late show s Jamesem Cordenem), takže mě prosím nesuďte :D a trochu mi pomáhala Anna_71015 .....takže všechen hejt na ni :P

Jsem vzhůru přes 24 hodin, takže mi to nejspíš vůbec nemyslí, takže užívejte si volna a dovolených a zdary! :D

Vaše AMAYAHKat ^-^

ON ROAD - L.S.✔Where stories live. Discover now