ONE

8.7K 98 10
                                    


Maddison's synsvinkel

"Er du sikker på at jeg ikke skal køre dig?" Begynder far igen. Denne gang ignorere jeg ham, tager min taske og går ud af hoveddøren. "Du kan da idet mindste køre med din bror?" Siger han før jeg smækker døren efter mig. Døren bliver revet op igen og Jason viser sig. "Jeg kører nu og bussen er allerede kørt" siger han og går mod sin bil. Jeg sukker og følger efter.

Jeg sidder lidt uroligt i bilen og Jason er hurtigt til at opdage det. "Nervøs?" Spørger han. "Mig? Nej... jeg er aldrig nervøs..." siger jeg og prøver at skjule det faktum at det er en lodret løgn... Jeg er både bange og nervøs. Folk siger altid at High School slet ikke er så glamourøst og sjovt som man skulle tro. "Selvfølgelig ikke, du er jo Maddison Lake" joker han. Jeg smiler kort. "Men jeg må advare dig, vi har en tradition med at senior eleverne skal give freshman eleverne buksevand..." begynder han. Jeg kigger chokeret på ham. Buksevand?!

HELL NO!

"Virkelig?!" Råber jeg og tager ekstra godt fat i bilsædet. "Bare rolig, så længe de ved at du er min lillesøster gør de dig ikke noget" siger han. Jeg ånder lettet ud, Jason har virkelig gjort hele High  School situationen værre. "Skal Nicole gå også her?" Spørger han interesseret. Tusind tak Jason!

"Uhm, nej..." svarer jeg trist. Igen, flot Jason! Han har lige fået mig til indse at jeg igen venner har og jeg må være ærlig, jeg har aldrig rigtig været god til at få nye venner.

Im on my own...

Jason parkere bilen og en flok drenge kom direkte over for at sige Hej. Jason glemmer alt om mig hvilket ikke skulle ske!? Han skylle vise mig rundt på skolen og søre for at ALLE senior elever ved at jeg er hans søster...

Jeg træder ind af hoveddøren til skolen. Alle løber rundt med bøger og hvis ikke de gør er det fordi de er blevet trampet ned af menneskemængden. Jeg går ned af gangen og leder efter skab nr. 236.

Jeg bumper mine ting ind i skabet og tager min biologi bog. Jeg mærker nogle øjne i nakken, men ignorere. Jeg kigger ned i mit skema for at finde lokalet jeg skal være i da jeg bumper ind en person. Jeg lander på gulvet og ser at der både står en flok muskuløse drenge foran og bag mig. De hiver mig op, åbner en taske og hel masse vandbaloner falder ud. Mine øjne bliver store og jeg synker en klump. "Jeg er jasons søster!" Råber jeg og holder armene beskyttende op foran ansigtet. "Jason Lakes søster?" Spørger han og sænker armen. "Aha..." svarer jeg og retter mit tøj. "Fedt nok mand! Velkommen til highschool!" Siger han smilende og går. Alle de andre drenge følger kejtet med. Huh...
Jeg tager mod til mig og fortsætter mod biologi lokalet.

Første frokost i High School og det værste er at jeg er helt alene, Jason og hans små football elskende spiser aldrig frokost... det er ihvertfald hvad jeg har hørt. Jeg sætter mig ved et bord i et hjørne og kigger skeptisk på den rodede sandwich jeg har købt fra kantinen. Suk.

"Hey!" Siger et par piger med alt fir meget makeup. Det står med krydsede arme og syre ansigts udtryk. Den forreste stikker hånden til venstre og en af de andre piger placere en vandpistol i hendes hånd. Mit hjerte slår er slag over da jeg ser vandpistolen. Hub sigter på mig og skal til at skyde. "JEG ER JASON LAKES SØSTER!" Råber jeg hurtigt. Pigen sukker og trækker vandpistolen væk. "Nå, men fortsæt god dag!" Siger hun sukkersød og vinker.

What a suprise...

Resten af dagen går godt. Mange gange er der nogen som har prøvet på noget, men ligeså snart se finder ud af at jeg er jasons søster stopper de. Fedt...

"Har fri, skal du bruge et lift hjem?" Skriver Jason. Jeg takker ja og han fortæller at han venter i bilen. Jeg begynder At gå mod bilen, men bliver stoppen af 3 fyre. Den i midten har mørkt hår og grønne øjne. Naturlige eyebrows on fleek, jawline og de sygeste kindben.

"Du er freshman ikke?" Spørger han og smiler lusket. "Jo?" Svarer jeg flabet og krydser armene. Han tager fat om mine hofter og smider over skuldren. De 2 andre drenge følger grinende med og jeg har hurtigt forstået hvad der skal ske da jeg ser springvandet. "Vent! Jeg er Jason lakes søster!" Fortæller jeg, men han er ligeglad. Vi nærmer os springvandet og jeg kan kun tænke på én ting. Min telefon. "Min telfon!!" Begynder jeg. "Okay..." sukker en af de andre drenge. Jeg kaster opfinderne min telefon hen til ham og idet bliver jeg dumpet ned i springvandet.

"Velkommen til highschool!" Siger drengen som bar mig og smiler charmerende.

Første kapitel!!

Hvis ikke du har læst min tidligere bog "players want it too" så læs den gerne.

Dette kapitel er ikke helt fiktion, den del med buske vand, springvandet og det med "jeg er X persons søster!" Er sket før. Ikke for mig, men for min lærer!
dette kapitel er næsten en kopi på hendes historie, lige bortset fra at hun faktisk havde venner...
HAHAHAHAHAHA

husk at stem, del og kommenter!

MaddisonWhere stories live. Discover now