TWO

5.1K 77 8
                                    


Maddisons synsvinkel

"Ugh!!"
Hviner jeg da jeg træder ind af døren. "Hvordan gik første skole dag?" Spørger mor og far med et smørret smil på læben. "Det ik sjovt!" Siger jeg og vrider mit hår og tøj. Jason kommer ud af køkkendøren og begynder straks at grine ad mig. "Hvorfor ventede du ikke?!" Begynder jeg. Han griner bare videre. "Du sagde at så længe dine små venner vidste at jeg er din søster ville de ikke gøre mig noget!" Brokker jeg mig. Han hiver efter luft og er helt rød i hovedet. "Okay, okay, hvem gav dig buksevand?" Spørger han og prøver ikke at bryde ud i grin igen. "En dreng med mørkt hår... grønne øjen?!" Svarer jeg og kryder mine arme. "Aldrig hørt om ham..." siger han og går igen. Jeg løber hvinede op på mit værelse og smækker døren efter mig. Kort efter banker døren stille på. "Undskyld skat..." begynder mor. Jeg ignorere hende og tører omhyggeligt mit hår. Derefter skifter jeg til mit træningstøj, tager min trænings taske åbner døren op. "Jeg har lavet cookies!" Siger hun begejstret og rækker et fad med cookies frem. Jeg ruller med øjnene og maser mig op ad dørkammen for at komme forbi. "Jeg er ikke sur..." mumler jeg og løber ned af trappen. Jeg sætter kursen mod bus stoppe stedet og tager musik i ørerne. Træning er helt klart min måde at slappe af på lige meget om det er styrketræning, kondition hvad som helst!

Jeg starter ud med noget kondition hvilket gør mig helt forpustet, derefter rykker jeg videre til squats. You gotta remember that booty...

Jeg skal til at tage fat i en stang (dem man puttet de der vægtskiver på) da en anden person også griber fat i den. Jeg kigger op og ser de samme grønne øjne som smed mig i vandet. "Har du virkelig også tænkt at være en narrøv her?" Spørger jeg og tager Express godt fat. "Hvis det er en trøst plejede jeg også at synes at buksevands traditionen var noget lort... indtil det var min egen tur..." svarer han og smiler smørret. "Brandon White" siger han og stikker hånden frem. Han smiler chamerende og jeg lader ham for en stund bare hænge. "Maddison Lake..." svarer jeg, giver slip på stangen og tager hans hånd. "Værsågod, Maddison" siger han og giver mig stangen. "Tak... Brandon" svarer jeg og tager imod den. Han blinker til mig og forsvundet så derefter mellem alle træning maskinerne. Jeg smiler lidt for mig selv og fortsætter så med at træne.

Det var ikke så slemt... han er faktisk rigtig sød, tror jeg?

Da jeg er færdig beder eg Jason om at hente mig. Til at starte med nægter, men jeg for han overbevist.

Da bilen ankommer sætter jeg mig ind og han kører hjem ad. "Jeg kan ikke køre sig hjem imorgen" siger han. "Jeg skal spille kamp mod crappy High" Fortæller han. Jeg udstøder et grin. "Crappy High?" Griner jeg. "Jah! Eller det er bare noget vi kalder dem, de har været river med vires i skole i hvad? 30år" fortsætter han. "Okay, Så kommer jeg!" Svarer jeg smilende. "Ej maddi, det er ikke noget for dig..." siger han. "Det er semestrets første kamp, selvfølgelig skal jeg være der!" Svarer jeg og giver ham et smølfe spark. "Okay, okay!" Overgiver han sig. Jeg bumper tilfreds tilbage i sædet.

Jasons telfon begynder at Ringe. Han kigger ned på den og ignorere, men opkaldene bliver ved. "Skal du ikke svare?" Spørger jeg bekymret. "Nej, det er bare Jessica. Hun ringer sikkert for at skændes" konstatere han. Jeg tager telefon og svarer hurtigt. Jason prøver st rækker ud efter den men jeg læber mig helt op af vinduet så han ikke kan få fat på den. "Hvordan kan du have sex med min bedste veninde og sp lade som ingenting!" Råber hun grædende. Mit smil bliver til et alvorligt ansigt. "Jessica?" Siger jeg afslørende ind i røret. "Maddi, er det dig?" Snøfter hun. Jeg bekræfter og hun begynder igen at tudbrøle. "Sig til din idiotiske storebror at det er forbi mellem os!" Råber hun og lægger på.

Jeg kigger skuffet på Jason. "Virkelig?" Spørger jeg. Han kigger vredt på vejen. "Slap af, som om du aldrig har været utro..." svarer han. "For det første ville jeg aldrig gøre sådan noget og for der andet er jeg faktisk jomfru!" Råber jeg og kigger surt ud af vinduet. "Virkelig?" Svarer han og bryder ud i grin.

Heeey!

Her har i andet kapitel af Maddison, håber at i nyder bogen indtil videre.

Husk også at læse med imorgen.

Stem, del og kommenter gerne jeres mening!

MaddisonWo Geschichten leben. Entdecke jetzt