TWENTY-ONE

2.1K 37 5
                                    

Billede af Bella^

Maddison's synsvinkel

Jeg går ned af gangen. Mit hovede er ting og jeg orker ikke skole. Ikke nu, ikke nu hvor alting er roder og forvirrende. Forbandende senior's, hvorfor skal i også være så dramatiske.

Jeg kommer i tanke om brandon og trækker min telefon op ad baglommen for at se om han har svaret. Jason kom slet ikke hjem igår og Alec kommer ikke idag.

Da jeg mindst venter det kommer Bella og hendes slæng gående. Folk rykker sig ud mod skabene så de kan komme forbi. De stopper foran mig, og alle står og kigger. Hendes slæng står med krydsede arme, deriblandt Daniel. "Jeg skal snakke med dig!" Siger hun hårdt og dominerende. "Jeg snakker ikke med ludere" indfinder jeg og prøver st rykke til side, men bliver mødt med modstand. Hun ruller med øjnene. "Klokken 12:30 bag ved skolen" siger hun hårdt og skubber mig hårdt med skulderen. Jeg kigger forvirret på dem, men beslutter mig derefter at fortsætte ned mod klassen.

Da klokken er bliver 12:30 overvejer grundigt om jeg vil bruge mit frikvarter på Bella og hendes pis. Jeg beslutter for mig at høre hvad hun har at sige. Jeg sætter kursen mod bagdøren og der første jeg ser er Bella perfekte ansigt. Hun krydser armene og kigger koldt på mig. "Hvor er dine slaver?" Spørger jeg. Hun ruller med øjnene og beder mig om at lukke døren. "Du skal holde din kæft" siger hun hårdt. "Uhm? Undskyld mig" svarer jeg og læner lig op d den kolde væg. "Hvornår har jeg nogensinde starten en samtale?" Jeg rynker brynene, det Bella siger er dumt og spild af tid. "Du fatter ikke en skid lille Maddison" siger hun og sætter sit hovede på skrå. "Du skal holde kæft om det du hørte på toilettet" siger hun og tager dyb indånding. "Hvorfor?" Svarer jeg flabet. "Fordi børn ikke skal dømmes ud fra deres forældres fejltagelser" siger hun ærligt. Jeg rynker nysgerrigt brynene. "Okay... på en betingelse" kræver jeg. Hun sukker dybt. "Hvad?" Spørger hun irriteret. "Jeg vil have detaljer om din lille graviditet og derefter stopper du sit klamme pis og snakker aldrig til mig eller nogen omkring igen" siger jeg. Hun kigger ned og overvejer grundigt. "Fint" svarer hun og kigger op med såret øjne. "Mød mig efter skole ved dit skab" kommandere hun og går forbi mig Ind af døren.

Jeg bliver efterladt med en tilfreds fornemmelse. Jeg havde under ingen omstændigheder tænkt mig at afsløre over for hele verdenen er Bella har et barn, tror hun virkelig at jeg er et så stort røvhul? Bella er bitch dom fortjener at brænde i helvede, men jeg ved udmærket godt at det både kommer til at påvirke hendes barn og faren til barnet. 

Jeg går ind igen og tager en bakke. Jeg er faktisk skide sulten og kan ikkevente med at få noget mad. Jeg tager noget kartoffelmos en minipizza, en brownie og en diet Coke.
Da jeg har spist min mad alene er jeg stadig sulten, mere specifikt, lækkersulten. Jeg spotter den sidste miggin og skynder op mod den. Jeg skal til at at tage fat i den da en person pludselig tager den. Jeg kigger op bliver straks skide sur.

"Hvad laver du?!" Spørger jeg aggressivt. "Tager en muffin" svarer Daniel med en helt forandret stemme end da vi var venner. "Pas på din bøsserøv ikke bliver for fed" siger jeg og smiler fake før jeg går afslappet væk. Jeg har slet ikke eg problem med homoseksualitet, men Daniel fortjener det. Han fortjener ikke loyalitet efter han forrådte mig. Havde det ikke
Været for Alec ville jeg være helt alene.

Jeg bliver trist, øv altså jeg var lige så stolt... Alec gør mig trist. Tanken om hans mentale helbred gør mig ulykkelig. Han er den eneste jeg har lige nu og han det af lort til, det bare ik fair maaayn!

Alec ryger, tager stoffer og knepper til højre og venstre, men inderst inde er han bare en ødelagt sjæl som er faret vild i sine egne negative tanker. Han har brug for at få styr på sit liv, men det forhindrer High School dramarerne ham virkelig i. Det var også meget nemt at gennemskue at high School faktisk er en kamp for ham.

"Miss you boooo❤️" skriver jeg og prøver at dække over min sorg. Da jeg hører ekko i hele gangen pakker jeg hurtigt min telefon væk og ser Bella komme gående imod mig. Hendes højehæle er virkelig støjende...

"Skynd dig noob, jeg kan ikke blive ser med dig!" Siger hun og går forbi mig mod udgangen. Jeg følger kejtet med og mens hun går hen imod en BMW. Rich kid...

Jeg sætter mig hurtigt ind i passager sædet og før jeg har nået at sætte mig til rette starter hun motoren og begynder at køre. Hun kører i lidt tid hvorefter vi kommer til den samme vej som Alec gemmer sin Coke. Forskellen er bare er træerne er lyse og her ikke er så dystert dom da jeg var sammen med alec. Hun stopper bilen på midten af vejen og kigger tomt ud. Hun tager en dyb indånding og begynder at snakke.

Heeeeeeey

Næste kapitel bliver anderledes, så håber virkelig at i forstår min tanke bag det.

Ses bruh.

MaddisonWhere stories live. Discover now