FOURTEEN

2.5K 37 1
                                    


Maddison's  synsvinkel

"Har du så tænkt dig at fortælle det eller hva?" Spørger Daniel med et lusket smil på læben. Jeg trækker på skuldrene. "Okay, hvis du fortæller hvad du lavede med Alec, så siger jeg hvorfor jeg ikke var i skole igår" siger han. Okay, nu er jeg faktisk  interreseret, for hvis jeg skal være helt ærlig har jeg slet ikke tænkt over det.  Siden at han bringer det op, så må der jo være noget... ik?

"Okay"siger jeg med et bitch blik for at markere at det kommer til at gøre mere ondt på ham end på mig, selvom det faktisk er det stik modsatte. "Du starter" siger jeg igen og nikker kort. "Okay" fniser han og dæmper stemmen. "Jeg har mødt en..." siger han stille og smiler. Han er helt rød i hovedet og kigger hysterisk rundt for at se om nogen har hørt ham. Et kæmper smil former sig på mine læber. "NEJ!" Siger jeg og smiler stort. "Jo, jo søde, og han er virkelig det dejligste i hele verden!" Smiler han. "Kender jeg ham?" Spørger jeg med det samme smil på læberne. "Uh, det... det ved jeg ikke rigtig" siger han og fjerner smilet på sine læber. Der går ca. 5min med en deprimeret stilhed, da Daniel bryder den. "Hvad med dig?" Siger han og smiler stort igen. Jeg smiler stille da der eneste der strejfer mit hovede er vores kys. JA, VENNER! Jeg ved godt at det nok er det dummeste jeg nogensinde har gjort, altså efter at sniffe Coke. "OMG!" Hvisker han begejstret. "Du er HELT rød, sis!" Siger han igen. Da ordene ruger id af munden på ham dumper jeg hurtigt mit hovede ned i mine arme. "Fortæl!" Siger han, og må nok sige at jeg har afsløret at der skete mere end jeg havde planlagt at fortælle, så jeg beslutter mig for bare at fortælle alt.

Daniel bliver både chokeret på den gode og dårlige måde. Jeg vælger at ignorere det dårlige, fordi at jeg godt ved at nogle af de ting jeg gjorde ved skide dumme. "OMG! Du kyssede Alec benson!" Hviner han stille. "Shhh!" Tysser jeg, selvom der nok var INGEN der hørte det.

"Nå, men jeg skal også nå på toilet før timerne begynder" siger jeg. Jeg giver ham et kram og vi går hver til sit. Jeg går ned af gangen også så til Venstre. Jeg går ind af døren med en kvindepindeman og kommer ind i et gråt, kedelig toilet med 3 toilet kummer til ventre og 3 håndvaske med et stort spejl til højre. Jeg går hen mod spejlet og stiller mig kejtet foran det. Jeg klør mit hår og kan ærligt ikke lide der jeg ser. Idet jeg skal til at gå på toilet bliver døren til ganget revet op. Ind kommer den smukkeste, men også det dårligste menneske. "Alec..." starter jeg, men jeg når ikke at afslutte min sætning før jwg nærmest bliver kastet op ad væggen. Han rykker helt tæt på mig og placere blidt sin hånd på min hage. Han skubber den blindt så vi har øjenkontakt. Uden videre placere han sine læber på mine og det er som om at alle verdens sommerfugle flyver rundt i mave på mig. Jeg trækker mig ikke, selvom jeg kommer til at fortryde det. Kysset er mere aggressivt end det igår, men jeg elsker det stadig, selvom stemmen i mot hovede bliver ved med at fortælle mig at det ikke er godt og at jeg skal trække mig, men jeg kan ikke. Han trækker sig fra mig og står stadig tæt op ad mig. Han kigger mig borende i øjnene uden at sige et ord. Jeg kan mærke mine øjne blive våde. Snart triller en tåre pg Alec følger den med øjnede til den er parallel med min næsetip. Han tører den væk med sin tommelfinger og træder er skridt væk fra mig. "Er det mig?" Siger han meget lavt med en såret tone. "Jeg ka ik Alec..." siger jeg med samme tone og triller flere tårer. Han har et såret udtryk. Han træder endu et skridt tilbage uden at bryde kontakten. "Det var kort" siger han og får hurtigt et hårdt udtryk på igen. Han vender sig om, går hen mod døren og river den voldsomt op igen. Et stort "BANG" lyder da døren femmer vægen og Alec er hurtigt ude. Alle mine tårer triller vildsomt ned. Jeg tror efterhånden at det er meget tydeligt hvor følsom jeg faktisk er. Jeg trækker min telefon op for se klokken og opdager at klokken er 08:40 FAAAAACK. Godt nok er jeg kun 10min sent på den, men min biologi lærer er virkelig en kamp. Jeg tæer hurtigt mine tårer væk og går ud af toilettet. Da jeg drejer for at gå mod biologilokalet støder jeg på endu en ubehagelighed. En ubehagelighed med at vredt ansigtsudtryk som hurtigt ændres til at være omsorgsfuldt da der ser mine røde øjne. Jeg rykker mig hurtigt men han tager hårdt fat i mine skuldre og rykker mig tilbage foran ham. "Det er Alec, ik!?" Siger jeg blødt men aligevel hårdt. "Maddi, du bliver nødt til at forstå at jeg kun vil dig det bedste" siger han blødt. Endnu en tårer triller ned af kinden på mig. Han tører den væk og kigger bekymret på mig. Uden at sige et ord trækker han mig ind til at kram. "Jeg elsker dig maddi, det skal du aldrig tvivle et sekund på ..." siger han sødt. Jeg svinger mine arme om ham og holder tæt fast.

Okaaaa
Undskyld for at jeg ikke har opdateret de sidste dage.

JA, Der var da lidt drama🙄
Men næste kapitel bliver syyyyygt
Det ik rettet.

Bye bitcheeees

MaddisonTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon