NINE

3.3K 54 4
                                    


Maddisons synsvinkel

"Er du klar!" Råber han. "Ja..." svarer jeg kejtet. "Er du klar!" Råber han igen. "Altså jeg tror ikke at det her er nødvendigt..." siger jeg.
Daniel sukker skuffet.

"Må jeg spørge dig om noget?" Siger Daniel pludselig. "Jaer..." svarer jeg uinteresseret. "Altså det fordi jeg har en veninde som er lidt varm op din bror" starter han. "Hun bad mig spørge dig om han har en kæreste" afslutter han. "Ikke så vidt jeg ved" svarer jeg. Klokken ringer og alle rejser sig fra kantine bordene. Daniel hviner og klapper sine hænder. Jeg rynker brynene. "Så det nu!" Siger han begejstret og rejser sig op.

Jeg følges med Daniel ned til football banen og han fortsætter hen mod idrætshallen. Allerede mange drenge på ca. Min alder og lidt ældre er mødt op. Jeg sætter mig på bænken og kan mærke deres dømmende blikke. Kort efter kommer hel football holdet gående mod os. Alle sætter sig på bænkene øverst oppe undtagen Jason og brandon, de stiller sig foran os og studere grundigt hvert et ansigt. "Dejligt at se at i alle er nødt op og velkommen" Siger brandon højt. Drengene bag min begynder at klappe hvilket er flooovt. "vi har lagt noget tøj frem til jer i omklædningsrummet, fem som kommer ind beholder tøjet, dem som ryger ud kan bare lægge det tilbage" siger Jason. Alle rejser sig og jeg følger kejtet med. Døren til drengenes omklædningsrum bliver åbner op og alle går ind. Jeg overveje gjort om hvad jeg skal gøre og beslutter mig for at spørge Jason. Jeg går ud til football banen hvor Jason står og snakker med brandon. "Jason!" Råber jeg og prøver at spille kold. Brandon vender sig og kigger. "Jaer?" Svarer Jason og sukker dybt. "Hvor har du tænkt sig ag jeg skulle klæde om?" Spørge jeg og krydser armene. "I pigernes omklædning?" Svarer han flabet og rynker brynene. "Det rum bruger cheerleaderene" siger jeg. "Jamen så kan du vist ikke være med!" Svarer han irriteret og kigger bed i nogle papire. Jeg kigger overrasket på brandon. Han trække top skuldrene og vender sig om.

Urghh!!

Typisk! Selvfølgelig! Det så Fucking typisk Jason! Men nej, idræts tøj er ikke vigtigt, og jeg har ikke noget imod at svede.
"Det fint" svarer jeg, smiler falskt og sætter mig på bænken. "Du må ikke være med hvis ikke du har det rette tøj på" siger Jason. "Fuck dig" svarer jeg og smiler flabet.

Prøver går faktisk meget fint, det eneste der trække enig lidt ned er hvor nem jeg er at takle, men jeg er ikke den eneste. Mange af de andre drenge har det heller ikke ligefrem nemt. Jeg tror at jeg har en meget god chance for at komme med på holdet.

"God gået... de fleste af jer" siger brandon og kigger rundt. Listen af hvem der er kommet på holdet vil værre oppe i løbet af ugen. Jeg står lidt i baggrunden bag alle andre så kan ikke rigtig se brandon og Jason. Da alle går ind står jeg tilbage på banen med svedigt tøj og uglet hår. Brandon og Jason står lidt længere nede og snakker. Kort efter kommer person gående mod dem. Jeg kigger op og ser bellas mund klistret fast Brandons. Jason står kejtet ved siden og ved ikke rigtig hvad han skal gøre. Da de er færdige med suge hindanens indvolde ud går hun igen. Bitch. Fuck hende. Billige luder. Jeg kan mærke vreden i mig og jeg er fast besluttet på hvordan mit had til hende kan afdæmpes. Hun skal da bare have samme tur som mig. Et smil bredes på mine læber og vreden der var i min krop for blot et par sekunder siden er blevet stolthed og selvsikkerhed. Jeg mærker min telefon i baglommen videre. Jeg trækker den op og ser beskeden fra Daniel. "Mød mig ved hovedindgangen om 10" står der. Jeg trække top skuldrene og sætter kursen mod hovedindgangen. Hvorfor ik?

Dont smoke kids.

Hej
Hej
Hej
Hej
Hej 

MaddisonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu