ELLEVEN

2.6K 45 5
                                    


Maddison's synsvinkel

"Kom" siger Alec da vi har fri. Jeg tøver et øjeblik, men vælger så at følge med. Han går hen mod en jeep. Fumler med nogle nøgler og trykker på en knap. To bip lyder og han går over mod passagersædet. Han åbner døren og signalere at jeg skal sætte mig ind. GENTLEMAN!
Jeg sætter mig ind og han lukker døren. Derefter går han over på den anden side og sætter sig ind i førersædet.

"Hvor skal vi hen?" Spørger jeg nervøst. Han kigger på mig med et borende blik og undlader at svare. Han begynder at kører. Efter ca en halv time i stilhed kommer vi til en øde vej med mørke træer på begge sider. Han kører ind til siden og stopper bilen. "Hvad skal vi her?" Spørger jeg. Han åbner sin dør og løber ind i skoven. WTF? Jeg bliver siddende i bilen og er faktisk en smule bange nu. Efter 5min kommer han tilbage med en sort pose i hånden. Han sætter sig ind i bilen igen. Da han har fundet sig til rette åbner han posen, og hiver noget der ligner kokain frem. Mit hjerte står stille. "Er det... kokain?" Spørger jeg. "Aha" smiler han og fumler med den. Han finder et spejl og en sedl frem. "Her hold den" siger han og rækker mig spejlet. Han ruller sedlen og åbner kokainen. Han putter lidt på spejlet og laver et par striber med sit kreditkort. "Du sladrer ikke, vel?" Spørger han. "Nej, nej" svarer jeg meget nervøst. "Slap af Maddison, der sker ikke noget" siger han og sniffer en streg. Han rækker mig sedlen. "Kom nu, det vil berolige dig" siger han. Alle tanker og konsekvenser strejfer mit hovede, men jeg tager en beslutning om aligevel at prøve. Én gang skader ikke, og desuden har jeg brug for flere venner. Jeg tager imod sedlen og efterligner hans bevægelser. Jeg sniffer en streg og med det samme kan jeg mærke min krop bliver mere energisk og vågen. Han kigger nysgerrigt på mig. Og jeg smiler til ham. "Du må gerne tage en til" siger han og griner sødt. Jeg sniffer en til og min krop føles helt fantastisk. Jeg er lysvågen og det føles som om at jeg kunne løbe et Marathon.

Han sniffer det sidste og pakker det væk. Kort efter begynder min telefon med at ringe voldsomt. Jeg kigger og ser at Jason ringer. Jeg undlader at svare men han bliver bare ved. Snart begynder brandon også med at ringe. Jeg vælger at slukke min telefon, jeg gider hverken brandon eller Jason lige nu. "Hvem ringer" spørger Alec. "Bare min bror" svarer jeg. "Skal jeg køre dig hjem?" Spørger han bekymrende. "Nej... det er virkelig det sidste jeg har Lyst til" svarer jeg. "Okay, så kører vi hjem til mig" afslutter han. Vi snakker om ALT på vejen, og Alec har virkelig prøvet meget i forhold til mig. Jeg føler mig virkelig tør sammen med ham. "Har du egentlig en kæreste?" Spørger han. "Nej..." svarer jeg lidt akavet. "Der er ikke andet i det end drama og problemer" siger jeg. "Præcis" smiler Alec. "Så kan man også kneppe hvem end man har lyst til uden t tage hensyn til andre" siger han useriøst. Jeg smiler. "Har du nogensinde haft sex?" Spørger han ligeud. Skal jeg lyve eller skal jeg fortælle sandheden? Og hvad er formålet med de spørgsmål han stiller? "Øøhm, ikke rigtig" siger jeg. Han begynder med at grine. "Og hvad mener du med det?" Griner han. "Nej, jeg har ikke haft sex før" siger flovt. Han opfanger hurtigt at jeg er flov. "Det okay, Maddison" siger han. "Du ved hvor jeg er" joker han da stemningen er ved at blive lidt for seriøs. "Du sød nok, Maddison" smiler han. Da vi ankommer låser han døren og vi træder begge ind. Han smider sig på sofaen og jeg sætter mig ved siden af ham. Han kigger intenst på mig med det med det sygeste blik. Han rykker helt tæt på mig så der kun få millimeter mellem os. Han åbner stille munden og mit hjerte slår hurtigere lynet. "Har du lyst til pizza?" Hvisker han. Jeg ånder lettet ud. "Altid" hvisker jeg tilbage. Han læner sig tilbage og ringer er nummer op. Han bestiller pizzaer og noget drikke. Efter kort tid er pizzaerne ankommer og jeg nærmest angriber dem som en sulten løve. Jeg spiser en hel pizza for mig selv. "Tak" siger jeg. "For hvad?" Spørger han. "For at redde mig fra en lorte hverdag" svarer jeg. "Når som helst" siger han og tager pizza bakkerne. Jeg lægger mig på sofaen og kan mærke mine øjenlåg blive tunge efter kort tid bliver alt mørkt.

Det skal lige siges at
jeg ikke ved ALT om coce.

Jeg vil virkelig prøve at opdatere oftere.

Hvad synes i kapitlet?

MaddisonWhere stories live. Discover now