THIRTY-ONE

1.5K 31 3
                                    


Maddison's synsvinkel

Hendes ansigt er så sødt og uskyldigt, man skulle tro at børn dom hende ikke længere eksisterede. Hendes øjne er store og har samme farve som Bella's resten af hende ligner Alec på en prik.

Efter et Par timer bringer jeg igen emnet om Alec op. Jeg prøver dog diskret at gemme fra Alissa, da det ikke er okay, hvis jeg pludselig komme rind ad føren og rabler løs om hendes far. Denne gang er mormoren tilstede.

"Jeg tænkte på... om han ikke må se hende, vare en enkel gang!" Tigger jeg. Mormoren kigger bekymret på mig og Bella dukket dybt. "Nej, Maddison!" Råber hun, men dæmper hurtigt stemmen igen. "Nej" gentager hun roligt. "Altså... mener du... ham?" Spørger mormoren med rynkede bryn. Jeg nikker kort og kigger på Alissa dom er i fuld gang med sin, hvad? Tolvte tegning? Mormoren sukker og trækker på skuldrene. "Hvad end du vælger, støtter jeg dig" siger og lægger din hånd på Bellas lår. Derefter rejser hun sig op og rydder bordet af.

"Jeg tror at det er på tide at vi tager afsted" siger Bella kort og rejser sig op. Hun giver en stor krammer til Alissa som er ved at bryde ud i tårer. "Bliver du nødt til at gå?" munler hun stille ind i Bellas bryst. "Det ved du jeg gør" svarer Bella og giver hende et kys på panden. Alissa kigger trist på mig og svinger derefter sine små arme rundt om mine ben. "Farvel Maddison" siger hun sødt. Jeg aer hende på ryggen siger farvel.

~~~

Jeg sætter mig ud i bilen og smækker døren efter mig. Bella trækker vejret dybt og hurtigt. "Før du siger et eneste ord" begynder hun. "Så skal du vide at jeg under ingen omstændigheder vil lade Alec se Alissa, okay?!" Siger hun højt og tydeligt. Jeg nikker opgivende. Jeg har prøvet, det har jeg virkelig, og jeg ikke færdig, men for nu må keg bare tage den med ro. Når tidspunktet er det rette vil hun med sikkerhed lade Alec ind i Alissas liv.

Hun starter bilen og det føles som ingen tid før vi er hjemme.

Turen var stille og stemningen var trykket. Jeg forstår egentlig godt Bella. Hun stoler ikke på at Alec kan tage sig sammen og være en ordenligt far for Alissa. Bella har også været gennem helvede for at komme til hvor og hun er nu. Populær, elsket, smuk og slank. Hun har alt! Hun har kærlighed og venskab. Hun har et perfekt udseende selv efter at have været gravid i 9 måneder.

Shit is not fair...

Uden at dige farvel, træder jeg ud af bilen. Det passer bare ikke rigtigt.

Det første jeg hører da jeg træder ind ad døren er små snak fra stuen. Jeg ignorer det og læber op mit værelse. Der er den. Det dejligste i hele verdenen. Dejligere end drenge og slår NÆSTEN chokolade. Næsten!?!
Min seng. Min dejlige, kæmpe, bløde, varme seng.

Jeg smider mig i den og kigger op på loftet. Det samme syn som hvert eneste lorte dag. Mine øjenlåg bliver efter 3038378292år tunge og alt bliver forsvinder. Som sædvanligt ender jeg min dag på en absolut lortemåde.

Kort kapitel, men skulle bare have noget op.

Undskyld for at der er gået så lang tid, har bare ikke rigtig været i humør til at skrive...

MaddisonKde žijí příběhy. Začni objevovat