TWELVE

2.5K 45 5
                                    


Maddison's synsvinkel

Jeg vågner i en gigantisk seng i et anderledes værelse. Jeg kigger efter vinduer men kan ikke se nogle på grund af mørket. Jeg rejser mig og ser et lille lys. Jeg går mod lyset og mærker et håndtag. Jeg tager fat og åbner døren. Med det samme bliver jeg nærmest blændet af lyset. Jeg åbner forsigtigt øjnene og kommer i tanke om Alec. Jeg går ned af en stor trappe og for øje på sofaen vi sad i før. Jeg ser nogle fødder stikke ud af siden. Jeg går ud fra at det er Alec og går hen imod ham. Jeg kigger op og ned af mig selv og ser at jeg kun har en oversized t-shirt på. "Alec?" Mumler jeg mens jeg går hen imod ham. Jeg ser at han sover og lader ham være. Jeg sætter mig på gulvet op ad sofaen. Min telefon ligger på bordet, jeg trykker på den og ser at klokken er 3 om natten. Jeg kan se også se at Jason har ringet over 40 gange. Wow. jeg får næsten helt dårligt samvittighed. Mor og far og har også ringet mange gange. Jeg vælger at skrive en besked til min mor.

"Sover hos en ven" skriver jeg kort og slukker for telefonen. Jeg vender mig om og kigger på Alec, han er så skide flot at det er helt utroligt, men han er virkelig også ikke god dreng. Han har hverken et godt hjerte eller en god mentalitet. Jeg aer blindt hans brændende varme kind. Han åbner stille øjnene op. "Hey" siger jeg stille. Han fanger mine øjne og vo har øjenkontakt i noget der føles som en evighed. Han læner sig frem og skal til at kysse mig. Alle tanker strejfer mit hovede, men jeg når ikke at tage en beslutning før hans læber femmer mine. Jeg ved at det er forkert og at han sikkert er en kæmpe fuckboy, men jeg har lyst og så svag er jeg...

Vi kysser blidt og jeg elsker det. Vi trækker os tilbage og han kigger mig i øjnene. "Min forældre er virkelig bekymret" mumler jeg og bryder øjenkontakten. Han kigger stadig beundrende på mig. "Okay... jeg kører dig" siger han.

I bilen er der helt stille. Det eneste jeg kan tænke på er det fucking åndssvage kys. Ja, det godt, og ja, jeg kunne havde trukket mig, men det føltes som om at jeg var helt absolut tryllebundet til ham.

Da vi nærmer os min dør bliver jeg faktisk lidt lettet, for nu har jeg ikke længere mulighed for at træffe idiotiske beslutninger som jeg vil komme til at fortryder senere.
"Vi ses" siger jeg hurtigt da vi ankommer. jeg tager fat i dør håndtaget, og åbner det. Jeg skal til at træde ud da han tager fat i min arm. "Hey" siger han stille. Jeg vender mig om og kigger på ham. Han læner sig frem mod mig og giver mig et kys på kinden. Jeg bliver helt rød i hovedet, men skynder mig at vende mig om før han bemærker det.

Jeg fumler med mine nøgler og åbner stille døren i håb om at de alle sover. Da jeg åbner døren ser jeg et lille lys fra køkkenet. FUCK. Jeg lister forbi køkkenet og hen mod trappen. "HEY!" Råber far. Jeg står helt stille. "HVOR FANDEN HAR DU VÆRET?!" Råber han og kommer gående hen imod mig med Jason i hælene. Jeg kigger ned i gulvet med røde kinder. "Eller rettere sagt, hvad har du lavet!" Siger Jason. "Hvad fanden mener du med det?!" Svarer jeg fornærmet Jason. "Jeg ved squ da godt at du har rendt rund med Alec!" Starter han.
"Hvad har i lavet!?"
"Hvor har i været?!" Råber han.

En tåre triller med af min kind.
"Drop det der, Maddison!" Råber han.

Endu flere tåre triller og jeg nærmest oversvømmer huset med mine tårer. "For fanden, Maddison!" Starter far. "Gå op og læg dig til at sove, vi snakker imorgen" afslutter han og går. Jason står stadig og kigger på mig med vrede øjen. Jeg vender mig om og begynder at gå. Fuck, hvor er jeg også dum. Hvordan kunne jeg bare falde i søvn hjemme hos en fucking junkie, hvordan kunne jeg prøve coce, og hvordan kunne jeg overhovedet kysse ham, TO GANGE!?
Det hele er et kæmpe rod, med værst af alt hader mor og far mig sikkert nu.

SKAL JEG BEGYNDE AT LAVE KAPITLERNE LÆNGERE??
PLS SVAAAAAR!!

Jeg veeeed godt at det er et lorte kapitel...

MaddisonWhere stories live. Discover now