TWENTY-FOUR

2K 34 6
                                    



Maddison's synsvinkel

OKAY
Alec og Bella har et barn sammen.

En lille pige ved navn Alissa.

Alissa bor hos Bellas bedstemor da hendes far flippede totalt ud da han opdagede at hun var gravid.

Alec og Bella kom op og skændes over hele situationen, og lige siden har hun nægtet Alec at se Alissa.

Var det alt? Det tror jeg faktisk at det var...

Det første jeg gør når jeg kommer hjem er at tage min telefon op pg ringe til Alec. Men jeg kommer hurtigt i tanke om han sikkert stadig ligger halvdød på sin søsters sofa og vælger derfor ikke at ringe.

Istedet vælger jeg at tage en snak med Jason. Han har åbenbart også noget med det her at gøre, hvilket jeg ikke helt forstår? Jeg kan gost forstå brandons position i hele der Bella-Alec-Alissa drama. Men Jason? Hvad fanden i helvede er hans pis? Er han måske jordemoderen eller sådan noget lort? Og hvorfor har han ikke fortalt mig om det her?

"Jason!" Råber jeg i gangen. Jeg åbner aggressivt hans dør, men ser ham ikke.

Jeg. Ved. Ikke. Hvad. Jeg. Skal. Sige.

Det hele er surrealistisk. Det hele var så anderledes for kun 3år siden, man bliver helt bange...

Jeg er ikke på nogen måde sur på Alec overhovedet. Jeg er sikker på at han nok ville fortælle mig det med tiden, og hvis ikke har han nok sine grunde. Det må også være skide hårdt ikke aldrig at have set sin datter, men Alissa mener desværre ikke at Alec ville være god for hende da kæmper med sine egne dæmoner.

"Jaaasoooon!" Råber jeg endnu en gang. Jeg går rundt i hele huset, men finder ham ikke. Jeg ved at han er hjemme, han tager aldriiig ud på en ondsdag. "Jaso-o-o-on!" Tigger jeg. "Maddi!" Hører jeg fjernt. "Maddison, jeg er her!" Hører jeg fra trappen. "Jason?" Råbe ejet forvirret. "Her inde!" Råber han igen. Et par bank lyder fra døren ved siden af trappen. Jeg går med skeptiske skridt hen mod døren op åbner den stille op. "Hvad laver du?..." spørger jeg forvirret da han nærmest springer ud. "Ik-ik noget..." svarer han forpustet. Han går forbi mig ud i køkkenet og tager en kop vand. Jeg tager en dyb indånding og følger med selvsikre skridt efter ham. "Der er faktisk noget jeg skal snakke med dig om" siger jeg selvsikkert. "Hvis det er om Alec er jeg ikke interesseret" svarer han og går. "Det er om... Alissa!" Råber jeg lige før jeg mister ham af syne. Han står stille og vender sig om. Han kommer med rynkede bryn hen mod mig og stiller sig tæt på mig. Han kigger vredt ned i mine øjne. "Ikke interesseret!" Siger han lavt og hårdt. Han tager et par skridt tilbage og får sit normale udtryk på igen. "Der er træning imorgen efter skole" siger han som om intet var sket. Jeg nikker chokeret og han smiler et fake smil til mig. "Nogle spørgsmål?" Siger han pg smiler sig store fake smil. "Kommer brandon?" Spørger jeg nervøst. Han smiler endu større og går.

Uhm? Tak!

Jeg sætter mig ved øen i køkkenet og trækker min telefon op af baglommen. Jason har stadig ikke set min besked. Det gør mig virkelig ked af, at vide han ikke engang gider høre på hvad jeg har at sige. Han er en drama Queen. Ligesom resten af hans årgang. En hel flok kæmpe drama Queens...

Jeg beslutter mig for et gøre noget jeg ikke har gjort i eviiigheder!

Jeg går op på mit værelse og skrifter hurtigt tøj.

~~~

Jeg stiller mig op på løbemaskinen og begynder stille at sætte farten op. Jeg har virkelig været dårlig til at passe på min krop de sidste par uger, der har bare været så meget lort og drama at det slet ikke har strejfet mit hovede at fitness centeret eksistere.

Et eller andet sted håber jeg også på at støde ind i brandon. Jeg vil virkelig gerne have fixet mit forhold til brandon. Jeg siger ikke at jeg faktisk har et forhold til ham, men det jeg havde med, hvad end det var, skal ikke ødelægges.

Jeg kigger lidt rundt, men kan ikke se ham. Han er her ikke... jeg kan ikke få fat på ham, Jason er en idiot og jeg kender ikke rigtig andre der har meget kontakt til ham. Altså udover Bella, men hvorfor skulle hun også snakke med mig om brandon, HENDES KÆRESTE.

Da jeg er færdig kigger jeg mig omkring en sidste gang for at om han er kommet, men desværre ser jeg hal ikke...

Jeg sætter kursen hjemad med et skuffet udtryk. Jeg begyndere at undrer mig over om jeg overhovedet kommer til st se brandon nogensinde igen.

WHAAAAT?!

Jeg ved godt det er lidt længe siden jeg sidst opdaterede, undskyyyyld!!

Hvor er brandon? Hvad tror du?

Hej, hej🤙🏿

MaddisonWhere stories live. Discover now