THIRTY

1.6K 31 2
                                    


Maddison's synsvinkel

"Ikke tale om!" Siger hun bestemt. "Han skal ikke  have noget at gøre med Alissa!" Diger hun igen. Jeg er stille u et øjeblik og overvejer at bakke ud, men det er virkelig ikke fair at han ikke kan få lov til at se din datter. Alissa er ligeså meget Alec's datter som Bella's. "Du forst-" starter jeg, men bliver afbrudt. "Nej, Maddison, du forstår ikke" råber hun. Hun dunker panden ind i rettet og sukker dybt. "Han bad min få en fucking abort" mumler hun ind i rettet.

Selvfølgelig gjorde den idiot det?! Jeg er ikke overrasket, jeg føler st det er det alle drenge gør. De er ikke klar til st påtage sig et kæmpe ansvar, og derfor beder de moren om at dræbe barnet der vokser i maven. Typisk.

Jeg kan godt forstå hende, altså han hentyder jo til at han ikke vil have sit barn, og st han hellere vil dræbe det end at være en del af det.

"Han har ændret sig, han prøver virkelig st rette op på ting" forklarer jeg. Hun kigger irriteret op på mig. "Han har ikke oplevet de søvnløse nætter, den ubærlige gråd" hun holder pause et øjeblik, og smiler lidt for sig selv. "Hun er så stædig, så modig... hun smiler konstant og kunne ikke gøre en flue fortræd" smiler hun og tager en hånd op mod det en øje. Hun tører en tårer væk og griner kort. "Jeg elsker hende så, så meget. Hun er hele mit liv, og jeg vil ikke risikere noget" siger hun roligt. Jeg nikker forstående. "Og Maddi, bed ham om at beholde din penge for sig selv" smiler hun falskt. Jeg smiler kort. Nurh, det er lidt sødt...

"Hvad skal du nu?" Spørger jeg efter et godt stykke tids stilhed. Hun kigger undrende på mig. "Jeg skal ikke hvert fald ikke shoppen med lille frøken Lake" svarer hun som den kælling hun er. Jeg ruller med øjnene og krydser armene. "Jeg vil møde Alissa" beordrer jeg. Bella griner hånende og taget sig selv på maven. "Jeg mener det!" Udbryder jeg aggressivt. Hun stopper og kigger alvorligt på mig. "Nej" svarer hun kort. Jeg sætter mig stædigt til rette i bilen og tager sele på. "Jeg gider ikke det her lige nu" brokker hun sig. "Okay" svarer jeg og kigger ud af ruden. "Ud" siger hun hårdt. "Nej" smiler jeg. "Ud!"

Jeg vender blikket mod hende. "Stop" beordrer jeg. "Du spilder tid, lad os køre" diger jeg kort og bestemt. Hun svarer ikke. Jeg ved godt at jeg er utrolig krævende og irriterende, men jeg vil virkelig møde Alissa. Jeg vil se hvad Alec har lavet og jeg vil vide hvad det er Bella holder så skjult. Hun opgiver og starter bilen.

Efter 100000000år er vi ankommet til et lille hus på en harmonisk vej. Jeg ser nogle børn på ca 6-10år gå rundt med skoletasker på, hvilket går at et lille smil former sig på mine læber. Hun parkerer bilen foran et murstenshus med en stor forhave.

Hun åbner lågen og går ind. Jeg følger med. I sekundet hun ringer på bliver føren åbnet op. En ældre dame viser sig med et kæmpe smil på læberne. "Hej søde" siger hun svagt og krammer Bella. "Hej bedste" svarer hub og krammer igen. Den gamle kigger derefter på mig med store øjne. "Du må være en af Bellas venner!" Siger hun begejstret og trækker mig ind i et kram. Hun dufter af gamle mennesker, hvilket jeg elkerrlrlrikrr!!!

"Moar?" Siger en stemme inde fra huset af. En lille pige viser sig bag ved bedste moren. Da hun får øje på Bella styrter hun mod hende og møder hende i et kram. Bella sætter dig på hug og krammer hende dybt. Man kan virkelig se at der er kærelighed mellem dem. Det er faktisk sødt. Bella er sød og virkelig varm og omsorgsfuld. Hvordan kan hun være så klsm og ond på skolen, men så mor-agtig og perfekt her?

"Hey skat" siger hun lavt og vifter
håret væk fra hendes pande. "Kom moar, du skal se min tegning siger hun og trækker Bella ind i huset. Bedste moren smiler til mig og gør tegn til at jeg skal komme ind. Jeg smiler tilbage og træder ind. Huset er fuld af antikke gamle ting, her minder mig lidt om farmors hus. Jeg spotter Bella sidde på gulvet i stuen og snakke med Alissa. Jeg går ind tip dem og sætter mig på sofaen. Alissa stiller sig tæt op sf Bella og kigger genert på mig. "Hey" siger jeg med en baby stemme og ser hende hånd. Hun trækker dig længere væk gemmer hovedet i Bellas arm. Det er egentlig ret sødt st hun er så genert.

"Det okay, skat" siger Bella og kysser hende på næsen.

Hun kommer frem og går stille hen mod mig. "Hej" hvisker hun og kigger ned i jorden. "Hvad heder du?" Spørger hun stille før jeg når at svare. "Jeg hedder Maddison, hvad heder du?" Smiler jeg. "Jeg hedder Alissa" svarer hun med den sødeste stemme og kigger op.

Hendes ansigt er helt tydligt nu. Det er så tydelig hvem hun ligner.

Ved ikke on det spænding nok st finde ud af hvem hun ligner, eller om det er skide ligegyldigt😂

Hvem tror du hub ligner??
Skriv det i kommmetaaaren!!

Farvel.

MaddisonWhere stories live. Discover now