Dankwoord

3.2K 133 45
                                    

Hallo iedereen.

Hier is het dan het langverwachte einde van de Sirius Black fanfic!

Ik ben super erg blij met jullie support en ik hoop in de toekomst nog van jullie te horen.

Ik heb zojuist een aantal hoofstukken van mijn Lucius Malfoy verhaal gepost. Ik weet dat niet iedereen fan is van Lucius Malfoy en dat begrijp ik. Zie het maar als een Draco fanfic. Zoals ze wel vaker zeggen: Zo vader, zo zoon. Het wordt heel cute 'hoop ik' en ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik. De beschrijving zal onder mijn afsluiting staan!

Over Draco fanfic gesproken, dat wordt mijn volgende project. Ik heb op dit moment nog geen verhaallijn in gedachten, maar als jullie misschien leuke suggesties hebben hoor ik dat graag in de Lucius fanfic waar ik nu vaker actief zal zijn.

Ik wens jullie veel goeds en hopelijk tot de volgende keer!

With love,

Clementine Carson

~*~*~

Hier de beschrijving en cover van de Lucius Malfoy fanfic!

*Tale as old as time. De bad boy valt voor een verboden uitdaging.*

Het begon allemaal tijdens een kerstvakantie in Malfoy Manor. Draco Malfoy, die de volgelingen van de Dark Lord probeerde te ontwijken, bracht eindeloos vaak bezoekjes aan de oude zolder. Hij rommelde door zijn babyfoto's en kwam toen een vreemde foto tegen. Eentje met een vrouw die hij niet herkende, maar toch vertrouwd voelde. Wie was deze vrouw? En waarom leek hij zoveel op haar?

Een Lucius Malfoy love story. Ik hoop dat jullie het een kans willen geven.

Lucius Malfoy ~ Polaroid © 2017 – ClementineCarson


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.






Sirius Black ~ Black and White 《Voltooid》Where stories live. Discover now