9."bölüm"

12.3K 862 52
                                    

    



     

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

     


   

    Kılıcın keskin yüzü Can'ın tenini yırtıp geçmek o kana bulanmak için can atıyordu. Ahuzar'ın titreyen dudakları , titreyen teni, soğuk terine  hızlı nefesleri eşlik ediyordu.

   

    Öyle bir andı ki, nefesler çıkmak için birbirleri ile yarış halindeydi. Can yutkunduğu an kılıçın keskin yüzünü teninde hissetti. Nefesini tazelerken gözlerini Ahuzar'ın gözlerine  adeta kilitledi.

    Can'ın her hareketini büyük bir üstelik ile takip ediyordu Ahu!

     Can ayağa kalkarken kılıcı onunla birlikte  doğrultu Can'ın uzun boyu yukarı kalkan kılıca Ahu öyle hüküm ediyordu ki Can'ın afallamasına aklının karışmasına sebep oluyordu.

     Ahu "yaklaşma!" diye fısıldadı. Oynadığı  oyun korkularının önüne geçmişti ama şimdi sanki perde kapanmış, oyun bitmiş büyü bozulmuş hissi veriyordu.Oysa Dans ederken Can'ın gözlerinde kendi zehirini görmüştü.

     Can , yaklaşmaya devam etti. Bakışlarını bir an olsun çekmedi.

       "Bana öyle bakma!"

      Ahu , gözlerini kapattı çünkü yolun sonuna gelmiş gibi hissediyordu kendini. Soğuk duvar terleyen teninde irkilme hissi yaratsada Can'ın ne yapacağı onu şu an onu daha çok ilgilendiriyordu.

      Can kılıçın ucundan işaret parmağı ile  tutarak yönlendirdi  boğazından çektiği  Kılıç büyük bir gürültü ile yere düştü Ahu korkarak duvara  iyice  sinerken sanki gidecek yer varmış gibi duvara iyice sokulurken parmaklarının ucunda yukseldi. Can'dan deli gibi korksada  vereceği tepkiyi deli gibi de merak ediyordu.

      Can , sol elini Ahu'nun yüz hizasında da duvara yasladı, gözlerini ile öyle bir savaş olan etmişti ki , "Bana öyle bakma!" dedi. Ahu! bakışlarından korku hissine kapılıyordu. Can'ın gözlerine hiç bu kadar uzun başlamıştı Can'da ona bakmamıştı . 

     Can, sanki söyleyecek çok şeyi varmışta yutuyor gibiydi. dudaklarını ağzının içine kıvırıyor sert ve seri nefesler alıyordu. 

     Ahu, daha fazla Can'ın gözlerine bakmaya dayanamadı bedeni tir tir titrerken gözlerini kapattı ve dudaklarını  nefes alabilmek için araladı.

      Can'ın nefesini boynunda hissetti ve Can gecenin ilk cümlesini kurdu.

       "Nasıl bakıyorum Ahu, yada nasıl bakmalıyım?"

       İyice yaklaştı diğer elini Ahu'nun beline koydu. Ahu'nun gözleri umutla açıldı. Eli yukarı doğru Ahu'nun bedeni keşfederken Can'ın dudakları yeni cümlelere kıvrıldı.

CAN AĞA bir deli rüzgâr ...(bitti!)Место, где живут истории. Откройте их для себя