30.bölüm

10.8K 758 468
                                    

Valla  kiyamadim...

Ama bu bolume istiyorum 500 yorum ona gore

Keyifli okumalar...   





Hasan da şu herif olsun bari ya

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hasan da şu herif olsun bari ya

hala Can ve Pekmez bulamadım...




  bu da ELÇİN  Cabbar'ın kızı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  bu da ELÇİN  Cabbar'ın kızı...

Can,  henüz akışında   geçen günler de konağa yerleşmiş kendine  yeni  bir düzen kurarken de ağalık işlerini de gözden geçiriyordu. Cabbar' da onunla birlikte gelerek Urfa' da yanından ayrılmıyordu, Babasının kurduğu  şirketi  devir alan Can, Cabbar ile şirketten çıkarken Cabbar'a ani bir telefon geldi.

    Cabbar bu telefon karşısında ani  bir suskunluğa bürününce Can anlatmasını söyledi,

"Elçin'in yanın da duran Hayri'ye hanım  hastaneye kaldırılmış, galiba son nefesine yetişemeyeceğim. Uzun zamandır hastaydı,biliyorsun onun  için geliyordum Irak'tan."

Can, başını sallayarak," evim kızına da sana da her zaman açık Cabbar, al getir kızını bir çare buluruz, "

"bundan  hiç şüphem yok lakin ben kızıma kalıcı  bir yer güvenebileceğim bir eş arıyorum, dünya gözüyle onu birine emanet edeceğim."derken Can, Murat'ın davet ettiği  mekana gelmişti,

"ayrıntılı  konuşuruz sonra sende işine bak araba sende kalsın , beni  Murat ağalar bırakır, git ve gereken neyse yap,"dedi.

Can , süflünün mekanına geldiğin de Kürşat ve Hasan  karşı da oturuyordu, Murat'ın  sırtı  kapıya dönüktü   söz de  Can'ın ağalığını kutlayacaklardı, ama herkesin morali bir şekil de bozuktu.

Biraz hoş beş edip    herkes birbirinden gözlerini kaçırarak önündeki  mezeleri  tırtıklıyordu.

"herkesin canını sıkan bir mesele var anlaşılan," diyerek geri yaslandı Hasan,

Kürşat mırıltı  gibi  küfür ederken nefes vererek "beni direk es geçin  o kadar boktan bir konu?"

"benim mesele annem biliyorsunuz, hastalığından dolayı evlen diye  diretiyor, dünya gözüyle görmek istiyorum gelinimi deyip  duruyor!"

CAN AĞA bir deli rüzgâr ...(bitti!)Where stories live. Discover now