49!

10K 833 473
                                    


|kalbin kör bir aşkı zırh  edinip kuşattıysa bedenini gerçekleri özgür bırakmak için dışardan kırmalısın zırhın kör  aşk kilidi!|

Bölümün adı buydu 80den fazlasını istemediği için kendi kendine kırpıp saçma birşey yapmış bende düzeltip buraya yazdım🙃

   Multiyi açın!


   Multiyi açın!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Can Bezik !

Kırılır kalbin!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.












Kırılır kalbin!





Multisiz asla!

Yaren  Konak'tan çıkanlara bakarken Melek annesini kollarıyla sarıyor sakinleştirmeye çalışıyordu.

Yaren'e artık aldığı nefes ağır gelirken Asaf ,koşarak ablasının peşinden gitti. 

Yaren sarsılarak ağlarken saçlarını yoluyor yaşadıklarına lanet ediyordu. Kendine öyle kızıyordu ki! Kendine olan nefreti yaşadıklarını düşündükçe artıyordu.

Melek korkudan ağlayan kardeşine bir de annesine bakıyordu kendisi de ağlıyordu ama kime bakacağını. Kime  döneceğini şaşırmıştı. Sonun da bacaklarındaki. Derman bitip nefesi kesildiğinde annesinin çırpınmalarına bakarak ağlamaya başladı.

Yaren saçlarını çekiyor sıktığı yumruklarını başına dizine göğsüne vururken  attığı çığlıklar Konak'tan cenaze çıktığının kanıtıydı.

Yaren'in kalbi ölüyordu. 

Sevdiği adamın sebep olduğu şeyler genç kadını parça parça etmiş uğruna feda ettiği herşeyden vazgeçişi Boğaz'ından çığlık olup yükselirken Yeliz bu ızdırap sahnesine daha fazla dayanamayarak Ali seyfiyi de alarak odasından çıktı. 

Melek'in kucağına Ali seyfi'yi  bırakırken başıyla onay verdi.
Yaren'i omuzlarından tutarak sarstı.

Yaren üstünü başını yırtmaya çalışarak içinde olduğu elbiselerin ruhunu sıktığını ruhunu özgür bırakmak için elbiselerden kurtulmaya çalışıyordu.

CAN AĞA bir deli rüzgâr ...(bitti!)Where stories live. Discover now