39bölüm

11.4K 905 683
                                    

bölüme geçmeden önce,

selam millet!

açıklığa kavuşturmamız gereken bir kaç konu var;

1. Can ağa, sadece Pekmez ve Can hikayesi değildir, Can'ın Amerika dan döndükten sonra ailesiyle yaşadığı olaylar sonucun da girdiği zor durumlar karşısın da aldığı tavır ve hayatın ona sunduklarını anlatan bir kitaptır, ilk bölümden itibaren bu böyle yanlış mıyım? sadece Can'ı yada sadece Pekmez'i hiç anlatmadım. Çünkü; hayatın için de de öyle değil mi sadece biz yokuz ve Çevremiz hayatımızın akışını oldukça etkiler... tabi ki de sizi anlıyorum sadece Can ve ekmez'in mükemmel bir aşk yaşamasını istiyorsunuz,

Sorarım size?

Can'ın karakterin de yada Pekmez'in karakterin de gözü kör bir aşk yaşayacak imaj var m? tabi ki onları neler bekliyor bekleyip göreceğiz ama size tavsiyem hikayeye geniş açıdan uzun soluklu bir dizi izliyormuşcasına bakın,

ha bu demek değil ki ; Can ve Pekmez hiç güzel şeyler yaşamayacak aksine sabırla bekleyin onların yaşadığını kimse yaşamayacak!


2,Can ağa an itibari ile #35 sırada bu sizin eseriniz...


3.Sürekli bölüm atmayı istiyorum ama bölüm kafam da taslak olarak oluşmadan sınır koymuyorum, ama sınır koyarsam yazmaya hazırım demektir size bir tüyo vereyim..

neden çok yorum istiyorum çünkü; yorumlar Wattpad de uzun süre kalmamı sağlıyor uzun süre için de olduğum durumu bir an önce yazma hissi doğuruyor, tamamen sizin için yani bir de yalnışlarımı doğrularımı farklı bir göz tarafından nasıl göründüğünü bilmez hoşuma gidiyor...





4.benimle ilgili sorunlarınızı çok özel olmayacak ve hayatımın çok içinden bahsetmemek şartıyla kabul ediyorum, bu demek değil ki her sorduğunuz soruya cevap vereceğim. yani yüzeysel sorun! lütfen...

5.arkadaşlar birde rica etsem wotelerizi internet açıkken bir kontrol edebilir misiniz?

bölümcüklerrrr....

Herkes sünnet telaşındayken Zeynep giyeceği kıyafetleri eline alarak eltisi Songül'ün odasının kapısını çaldı.

Kapı açılınca poşeti uzatarak,"abla ben kültür sonucumu alacağım, aslın da gitmeyecektim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kürşat kızmasın olur da geç kalırsam işim uzun sürerse sen bu poşeti Cemrelere getirir misin?"

"getiririm de yalnız mı gideceksin,"

"Anneme sordum Bekir amca ile git gel çabuk dedi."

"seninle gelirdim ama yapılacak ütüm var,"diyerek suratını astı.

"hemen geleceğim zaten ilaç yazarsa onları alırım bir şey olmaz, telaş etme sen."diyerek omzunu sıvazlayarak elindeki poşeti bıraktı ve arkasını dönerek merdivenlerden indi.

Annesinin söylediği gibi onu kapı Bekir onu bekliyordu. Arka koltuğa yerleşerek sıkı sıkı tuttuğu çantasının sapına tırnaklarını geçirerek, derin bir iç çekti.

Kürşat ona kızdığı için söylememişti ama onunla aralarında ki soğukluk canını sıkıyordu.





Hastaneye girdiğin de doğruca doktorun odasına gitti, neyse ki içer de bir hasta vardı da çok sıra beklemek zorun da kalmayacaktı.

Hasta dışarı çıka çıkmaz beklemeden kapıyı tıklattı ve davet beklemeden kafasını içeri uzatarak,"gelebilir miyim doktor hanım,"dedi.

CAN AĞA bir deli rüzgâr ...(bitti!)Where stories live. Discover now