12. bölüm

12.5K 794 115
                                    

Can hiç pişmanlık yaşamadığı bir gecenin sabahına uyanmıştı.

Bundan sonra da yaşayacağı hiçbir şeyden pişmanlık duymayacak da Can kendine nefes alacak bir Çıkmaz bir boşluk bir bir arayış içerisindeydi Aslında ahuyla karşılaştığında al bu ona çıkmaz büyü Sokak olur muydu bilmiyordu ama en azından Can, artık eski Can olmayacaktı. sadece nefes alıp veren herkesin istediğini yapan herkesi koruyup kollayan herkese herkesten çok düşünen Can artık kendisi için bir şeyler yapmak istiyordu; Bunun için de onu hiç kimse suçlayamayız da Can , başkaları için fazla zamanını Emek ,sevgi, hoşgörü, saygı, ilgi hepsini hepsini hepsinden fazla düşünmüş hepsine hepsinden fazla kol kanat gelmişti Bundan sonra artık sadece kendi için nefes almak için zaman harcayacaktı.

Ah uyanmış yanında yatan adamı büyük bir hayranlık büyük bir aşk kelimelerle anlatılmayacak duygularla izliyordu bütün gece ona istediği gibi dokunmuş istediği gibi teninde nefes almıştı.

Can ,Ahu ya öyle bir dokunuyordu ki ahunun Bütün kanayan yaraları kabuk bağlıyor, akan gözyaşları yerine mutlu bir tebessüme bırakıyor geçmişteki ağrıları , kalp yaraları, ayağındaki nasırlar ,kalbindeki parçalar geçmişindeki Karalar, adındaki zehir hepsi bir gecede iyileşip yerine mutlu ve umutlu bir gelecek bırakmıştı.

Can olduğu yerde sebepsizce kıpırdayınca Ahu heyecanlanıp dudaklarını diliyle ıslatarak hafifçe oda yerinde kıpırdandı. Çarşaf kollarının altından bedenini sarmış Can'ın sadece kalça kısmını kapatıyordu.

" Günaydın tutkunum" diyerek fısıldadı Ahu,

Can gözlerini aralayarak bütün gece kollarında olan kadını kendine bakarken gördü. Gerinerek yatış şeklini değiştiren Can kendine sokulan kadını kolları arasına alarak yatakta döndü Ahu büyük bir kahkaha atarak yaşadıklarına Kaderine büyük bir kahkaha da attı.

Can mutlulukla parlayan gözlerine baktığında ilk defa doğru bir şey yaptığını ve içinde hiçbir pişmanlık olmadığını bir kere daha fark etti.Ahu'nun yüzüne dokunduğun gözlerine büyük bir hayranlıkla baktığını gördüğünde Belki de bunu ahu'yu ilk gördüğümde yapmalıydım diye kendine kızdı

Zaten o gece onu çadıra ağrımasının sebebi de bu değil miydi? Ahu'yu kollarını almak o gizemli gözlerini yakından görmek Ahu ile olmak onu tanımak o tilki kızı evcilleştirmek ufak minik kedisi yapmak Arzusu yok muydu? içinde... Can kendine bütün gece boyunca çok farklı şeyler itiraf etmişti Belki çok geç kaldığı duygular Artık canını sıkmayacaktı.

Can Bütün Gece boyunca kendi hayatına üşendiğin farketti kendine karşı nankör, acımasız ,vicdansız, bencil ama ailesine karşı hep verici olmuştu her şeyini vermişti onlara ve karşılığında gördüğü acımasız duygular Belki de Can'ı artık onlara karşı acımasız yapmaya zorlayacaktı! herkes ne ekerse onu biçmez miydi? Peki Can ne yapmıştı ne etmişti de burada ailesinden memleketinden herşeyinden uzak bir terk edilmişlik kimsesizlik üstüne mahkum edilmişti artık bunları düşünmeyi bırakarak ,artık Sadece anı yaşayacak ve mutlu olmak için kendine fırsat verecekti.

" seninle çok başkaydı." Dedi Ahu Can hafif başını kaldırarak Ahu ya," Anlamadım ne başkaydı?" Ahu," Hani dün gece sormuştun ya sevişmek herkesle aynımı diye değilmiş istediğin sevdiğin beklediğin adamın olmak büyük bir duyguymuş Onun için sana dün gece yaşadıklarımı anlatamam onların alacak küçük Basit kelimeler bulamam sadece çok başkaydı."diye fısıldadı .

Can işte şimdi yaşamıştı büyük pişmanlığını bu kıza büyük Mutlular büyük hayalleri inşa etmişti bırakıp gittiği Yatağından çıktığı an Ahu da geri dönülmeyecek yaralar açılacak ve en büyük acıyı belki de en çok sevdiği en çok beklediği en çok yapmak istediği Can yaşatacaktı, gizli kutu açılıp her şey gerçek olduğunda Ahu gerçeklerle yüz yüze geldiğinde asla Can'la birlikte olamayacağını öğrendiğinde belki de en büyük ihaneti Ahu yapacak !belki de en büyük kalleşliği Candan görecekti gelecek ne getirecek kimse bilemezdi ama yaşandığında en azından Ahu mutlu olmayacaktı.

Ahu mutlu olan taraf olmayacaktı!

Bunlar tokat gibi yüzüne birer birer inerken Belki de bu olaya sessiz kalan sadece Can olacaktı!

gelecek ne getirir bilinmez de onun için kader en büyük oyununu oynayıp sessiz kalmayı tercih etti ahu'nun dudaklarında susuzluğunu giderdiği adamın onun dudaklarında susuzluğunu gidermesine izin verdi bunun için hiç kimse kimseyi suçlayamaz .

isteyen de arzulayan da Elbette biliyorlardı bu işte bir tuhaflık bir eksiklik bir yabancılık büyük bir boşluk vardı ama Ahu bu boşluğu doldurabileceğine canı gönülden inanıyor elinden ne gelirse yapacağını biliyordu.

kendine güveniyordu geleceğin ne getireceğini kimse bilmezken Ahu geleceğe kendi düşüncelerini kendi hayallerini vermeye başlamıştı bile hayallerimde mutluydu istediği her şey özellikle Can yanındaydı Peki Can buharları kurmasına izin verirken üzülmüyor muydu ?bir adım ötesini bilen Can ahu'nun gözlerindeki hayali görmüyor muydu? Elbette En çok o görüyordu ama en azından ona bir hayal veremezse de minik bir Pırıltı tozu verdiği için Can'ı kimse suçlayamazdı.Onun için onun olmak için canlı olmak için gereğinden fazla uğraşmamıştı. can da nihayetinde bir erkekti ne zamana kadar buna karşı koyabilirdiki ve o da sonunda teslim oldu. teslim olan taraf kimdi? Bu da ayrı bir konuydu..
.

Can konuyu değiştirmek istedi düşüncelerinden kurtulmak istedi " bu kadar güzel kahkaha attığını bilmiyordum !"dedi Ahu kahkahasıyla yükselterek "Ben de bilmiyordum ,sayende öğrendim."
Bundan sonra Geçen Günler Aylar haftalar saatler dakikalar beraber artacağına Aslında azalacaktı. Hani derler ya sen saliseler Saniyeler Dakikalar saatler günler haftalar aylar aksine aylar Günler haftalar günler saatler dakikalar Saniyeler ve saliseler ....geri sayım başlamıştı. ahu'nun büyük bilinmezliği büyük hayalleri Mutluluk Oyunu..

Can ahuya kahverengi topraklarından büyük bir tebessüm bahşederken 'sadece mutlu olalım hiçbir şey düşünmeyelim zamanı geldiğinde fazlasıyla parçalanacak zaten ."dedi Ahu Canım neden bahsettiğini Hemen anladı ama ahunun mutluluk oyunun da karamsarlığa yer yoktu elbet Ahu kazanacak mutluluk zehri gereğinden fazla kişiyi zehirleyecekti.aynı bir Şahmaran gibi zehirliydi aynı zamanda Hayranlık uyandırıcı ve farklıydı cezbedici idi bunu merakına yenik düşen düşmanlık eden kaybedecekti Ahu mutluluk otunununa tekrar davet etti "Seninle olduktan sonra bin parçaya bölünsün de bir parçan benimle kaldıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok ."

////


Keyfini çıkartın:)
Ben koyamıyorum sizden kocaman bir kalp istiyorum. :* <3

CAN AĞA bir deli rüzgâr ...(bitti!)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora