15.bölüm

11.8K 861 101
                                    

@PerihanAltunz   sana gelen bir bölüm 2100 kelime kendileri.

Ithaf isteyen buraya kalp koysun.:))

Yeni bölüm hazır!

Sınır 170 wote! Bence artık.hakettim...



Can'ın  odadan çıkmak  için  hareketliliğini anlayan Ahu  panikle Merdivenlerden aşağı indi Eğer  gidecekse   onun yanına vedaya gelir diye düşündü. Ne yapıp ne edip Onu ikna etmeliydi, gitmemeliydi Ahu yalnız kalmaktan çok korkuyordu. Ahu o gitmesin diye bütün  yolları deneyecekti. Eğer illa gidecekse  Can onuda götürmeliydi.

Ahu'nun tahmin ettiğinden  gibi Can Mutfağa inerek bir bardak su istedi. Sessiz ve hızlı hareketler ile su veren Ahu' ya  kaçamak bakışlar atıyordu suynu içerken; "yarın sabah gidiyorum işlerim var"

Ahu dolan  gözleriyle ; "Nereye ?" Diye zoraki bir şekilde sordu.

"Urfa'ya"

Ahu, titreyen sesi ile" ne zaman geleceksin?" Dediğinde  Can'a öyle bir bakıyordu ki Can uzun süre bakamıyordu.

Can," belli değil ,hele bir gideyim işlerime bağlı gitmeden Döneceğim günü nasıl söyleyebilirim?"  Ahu ağlamaklı oldu.

" gitmesen."

"dedim ya, işlerim var !"

Can hiç olmadığı kadar ciddi ve tersti Ahu'ya Çünkü kanı kaynıyordu tüm kanında  belirgin bir ihanet hissi vardı ve ağır geliyordu.

Ahu ağlayarak  beni burada bırakıp gidemezsin!" Diye sitemle dikildi Can'ın karşısına 

"Hadi canım."dedi histerik bir şekilde gülerek ve devam etti.
"ne olmasını bekliyorsun."

"Beni de götür."

Can, sinirlerine hakim olamayarak," seni koluma  takıp yanımda mı gezdireceğim?"

Can zaten sinirliydi bütün hırsını almadan bırakmayacaktı  üzerine gelen Ahuydu,  olacaklardan sorumlu değildi.

Ahu, şansını  zorlamaya devam etti kısık bir ses ils Sessizce yutkundu," seninle gelemez miyim?"  Dedi ve boynu  bükerek  yalvarır bir tonda ekledi ," gelemezsin" Dedi can Ahu'nun bütün  yalvarmalararina karşı o daha da sesini yükselterek " burada oturacak ve beni bekleyeceksin !" dedi ve arkasında ahu'yu Ağlayan gözlerle bırakıp gitti.

Kendini Yukarıdaki teraslı çalışma odasına kapattı ve içkisini içmeye başladı. Adamlarına ettigi kısa süreli  telefonda adamların verdiği  bilgileri öğrenmiş  'Urfalı genç bir ağadan' bahsetmişler başka hiçbir şey söylememişlerdi Çünkü onlar da bilmiyordu. Yani bunu söylüyorlardı ama görseler  tanırlar diye düşündü  Can! Aklına gelen fikirle  hemen çalışma odasındaki resimlerine sarıldı ve ailesinden aramaya başladı Evet abisinin bir resim olmalıydı Ve sonunda aradığı  resmi bulmuştu biraz eski bir resimdi ama abisi çok değişmiş sayılmazdı.

öfke ile merdivenlerden indi aşağı Ahu Can'ın  gidişini duydu Ama bu sefer canın arkasından Cabbar'da koştu.
Can'ın  işareti ile birçok adamı da.

Bahçede neredeyse hiç kimse kalmamıştı. Sadece kapıdaki iki  güvenlik kalmıştı. Ahu ağlayarak terasa çıktı burada unutulup gidecekti her şey buraya kadar dı işte  mutluluk oyunu  başlamadan bitiyordu. Can gidince bir daha gelmeyecek di Korkular Ahu'yu esir almıştı bile  kendine göre haklı da sayıldı  birden bittiği yerde başına ne geleceğini bilmeyince ortada kalabilirdi. Ahu da buraya gelirken Burada  kalmayı planlamamıştı ama buradaydı işte ve onu burada bağlayan güçlü Bağlar vardı  Artık ama Can'ı buraya bağlayan hiç birşey yoktu.

CAN AĞA bir deli rüzgâr ...(bitti!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin