LÜTFEN OKUYUN!

41.7K 837 300
                                    

Merhabalar , bölüm öncesinde sizinle birşeyi paylaşmak istiyorum. Merak etmeyin , yeni bölümü yazıyorum bu arada :) 

Bir gün önce hikayeye uzun bir eleştiri aldım , yani tek tek anlatamayabilirim özet geçeyim.
Yazım yanlışları falan vs. dolu var biliyorum bunu geçiyorum o yüzden. Kişi ensest ilişki paylaşımı yaptığımı ve fazla özel, fazla cinsel içerik yazdığımı söylüyor. Yalnız durum cinsel içerik değil de buradaki okuyucu kitlenin bunu okumaya uygun olmaması.

Öncelikle , ben okuyucu şaşırtmayı istediğim için karakterleri bir akraba ilişkisi içerisine soktum , ailelerin karışması olayı ilginçleştirir diye düşündüm. Etrafımda da bu tarz evlilikler var evet ama bana sorsasanız, ben kuzenime ilgi duyar mıyım ? Kuzenimle evlenir miyim ? Kuzenimle samimiyet açısından birlikte olur muyum? Hepsine hayır. Hatta asla. Arkadaşlar bu sadece bir hikaye , gerçek hiçbir yanı yok. Belki bu karaktere yakın bir Mehir olabilir ama bu karakterde bir Aren yok. Kimse gece klübünde birlikte olduğu bir kıza karşı duygular beslemez. Açık konuşmak gerekirse de yaşadığımız yerde bu tarz kızlara ne gözle bakıldığını biliyoruz. Bakmayan gerçekten bir iki kişi. Dediğim gibi sadece okuyucu eğlensin , azıcık tebessüm etsin diye yazılmış bir kurgu. Hikaye, gerçek değil.  Ensest konusuna tekrar geri dönersek , İslami şartlara göre nikah düşüyor mu diye baktığımda , düşmesi bana ensest olmadığını düşündürdü ve kendi fikrim de öyle. Bu yüzden yazdım , öyle olduğunu düşünmüyorum , niyetim ensest bir ilişki paylaşımı kesinlikle değil.

Geldik asıl önemli konuya. Ben buraya üye olduğumda on yedi yaşlarındaydım ve burada hangi yaşlarda,  hangi toplulukların azınlığı çoğunluğu hakkında bir fikrim yok. Ben kendi açımdan düşünerek cinsel içerik barındıran bir hikaye yazdım ama arkadaşlar eğer onlu yaşların başındaysanız daha bu gerçekten uygun değil. Biliyorum istediğinizi merak ettiğinizi her yerden bulabilirsiniz ama ben neden örnek olayım ? Bu yüzden ana  mevzu o olsa da düzenlemeyle elimden geldiğinde cinsellik barındıran kısımları örtmeyi düşünüyorum. Aren'in zorba olduğunu düşünüyor musunuz ? Mehir'in ona boyun eğdiğini? Böyle  düşünenler varsa benim yazdığım bu değil arkadaşlar. Aren , evet istediğini bir şekilde almayı beceriyor ama Mehir boyun eğmiyor. Naza çekiyor , hayır diyor ama onun karakteri bu. Aslında Areni istiyor ve yaptığı herşeyi isteyerek rıza göstererek yapıyor. İstemediği bir şeyi yapacak bir karakter değil benim yazdığım Mehir.

Son olarak siz sevdiklerim ve sevenlerimle inandırıcılığımı arttırmak için bir sırrımı paylaşıyorum :) Ve geliyoor.
Bakın neredeyse yirmi olacağım ama daha öpüşmedim bile. Erkek mi yoktu ? Var. Şikayetçi miyim ? Hayır. Yani bir iyi ciddi biri çıkmıyor ki karşıma. Bir de Mehire bakalım , aldatıldı ve aşık oldu diye herşeyi yaptı , değer miydi ? Benim için hayır. Mehir gibi yirmi iki de olsam yapmam veya otuz olsam da yapmam. Bu bir tercih meselesi tabiki ama benim kişisel görüşüm evlilik öncesi birlikteliğe karşı. Ahahah yani yazdıklarıma bakmayın , kurgu , hikaye. Biraz da okuduğum Romantik roman türlerinden kaynaklanıyor tabi.

Neyse yorum olarak yaşlarınızı,  tabi paylaşmak isteyen ve düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız ? Merak ediyorum :)  Okuduğunuz için
teşekkür ederim, hepiniz tarafımdan öpüldünüz 😚

KORWhere stories live. Discover now