İyi geceler

10K 657 209
                                    

!!!!!!! Duyuru!!!!!!!

Merhaba arkadaşlar.

Gunsnpizzas  ın KİBRİT ADLI KİTABINI BİLEN VARMI? ÇOK GÜZEL BİR KİTAP VE BİZ BU KİTABI WATTY DEN ÇIKARIP GERÇEK BİR KİTAP HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ. NEDEN BİR LGBT KİTABI YAYINLANMASIN Kİ? BERK'İN ARAMIZDA KALSIN KİTABINDAN SONRA BİZE BİR UMUT IŞIĞI YAKILDI. PEKİ BUNJ NEDEN SÖYLÜYORUM? KİBRİT'İN YAZARI VE BEN BİR KARAR ÜZERİNDE KİTABIN YAYINLANMASI İÇİN BİR KARAR ALDIK. YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY HAYALET OKUYUCU OLMAKTAN SADECE BU KİTAP İÇİN ÇIKIP BÜTÜN BÖLÜMLERİNE OY VERİP OLABİLDİĞİNCE YORUM YAPMAK. BİRÇOL LGBTİ SAYFASINA PAYLAŞTIRACAĞIM BU HABERİ. EĞER DESTEK OLMAK İSTİYORSANIZ SADECE 1 DAKİKANIZI AYIRARAK BÖLÜMLERİNİ OYLAYIN. OLABİLDİĞİNCE OY TOPLARSAK FARKEDİLECEĞİNE EMİNİM. SİZE GÜVENİYORUM. LGBT GÖRMEZDEN GELİNMESİN DİYE ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM. KİTAP ŞUANA DEK BASILMIŞ ÇOĞU WATTY KİTABINDAN DAHA SAĞLAM VE KURGUSU BAKIMINDAN İYİ DÜZENLİ VE GÜZEL. ZOR BİRŞEY DEĞİL ARKADAŞLAR. SİZLERE GÜVENİYORUZ. ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM!!!

"Tolga hadi gelsene." Yorgunum. "Ya bak sensiz eğlenceli olmuyor." Bacağım ağrıyodu. "Az dans et hadi." İstemiyordum!

"İstemiyorum ya siz edin!" Çemkirdiğimde Yiğit bana göz devirip Turgut ve yanındaki birkaç kızla beraber dans ediyordu. Açıklama yapmam gerekirse, fındıklardan sonra Hasan hoca "Yoruldunuz hadi izin veriyorum biraz serbest takılın." Dedikten hemen sonra ortaya düşen bir parti masası ve mini etekli kızlar, ter kokusu, elbette yasak olmasına rağmen nerden bulduklarını bimediğim dolu içki şişerleri ve mal Yiğitin "Haydi Parti!" Diye bağırması yeterli bir açıklama olurdu sanırım. 18 yaşında olabilirdik ama Hasan hocanın içki içmemize izin vereceğini pek zannetmiyordum. Daha bunun yarını vardı. Yarın yaptığımız işlere karşılık şehirde serbestçe gezebileceğimizi söylemişti fakat karşımdaki beyinsiz herif hiçbirini umursamayıp deli gibi eğleniyordu. "Hasan hoca nerde? " diye sordum yanımdaki Murat'a. Omuz silkip kafasını benden çevirdi.
"Ben gidiyorum! " diye bağırdım Yiğite doğru. Kafasını salladı ama bana dönmedi. Sonunda kalktığım koltuktan sonra etrafa şöyle bir bakındım. Gözlerim istemsiz olarak Poyrazı arıyordu. Yoktu. Onun tayfası buradaydı ama o gelmemişmiydi? Nereye gitmiş olabilirdi ki?

"Dışarı çıktı. " bana seslenen Murat'a döndüm. "Efendim?" Gülümsedi. İçki içtiğini o kadar belli ediyordu ki şuan. "Poyraz dışarı çıktı onu aramıyor-"

"Hayır onu da nerden çıkardın?" Vay canına! Diye geçirdim içimden. Nasıl farketti ki? Gülümsemesi genişledi, genişledi. Hatta öyle bir genişledi ki sinir bozucu gelmeye başlamıştı. "Neyse gidiyorum ben." Birşey demesen önüne döndü. Bende yürümeye başladım. Şuan neden Poyrazın yanına gitmek istediğimi bilmiyordum ama bir şekilde yanına gitmek istiyordum. Muratın dediği gibi dışarıdaysa onu bulmam zor olurdu. Sanki otuzlarındaymış gibi rahat rahat içki içip, merdivende çifter takılan yaşıtlarıma baktım. Lan onlar 18 se ben neydim? Kafamı sallayıp aşağıya indiğimde yukarıdan bir farkı olmadığını gördü. Üstelik sadece bizim sınıf değil kafe çalışanları ve başka başka kişilerde vardı. Eğer Hasan hoca beni burda görürse diğerleri gibi postalanırdık. Bu riski göze almak yerine ortamdan ayrılmayı tercih etmiştim. Birazdaha yürüyüp etrafıma bakındım. Poyraz görünmüyordu. Nerede olabileceğini hesap etmeye çalıştım. Aklıma gelen fikirle yüzüm güldü. Dün oturduğumuz ağacın orada olabilirdi. En azından benim fikrim o yöndeydi.

"Tolga!" Yanıma koşarak gelen Merveye kaş çattım. Sendeleyerek geliyordu. İçki içmişti. "Nereye gidiyorsun Tolga?" Koluma yapıştı ve beni kendine çekti. "Parti var gitmee!" Kaşlarım mümkünmüş gibi daha çok çatıldığında bana sarılmaya çalıştı. "

Sıfır Mantık (Gay)Where stories live. Discover now