Hamile misin?

10.3K 624 454
                                    

"Tolga!"

"...."

"Tolga?"

"..."

"Tolga?!"

"Ay ne?!" Hiddetle bağırıp yastığı fırlattığımda annemle göz göze geldik. Bana şaşkın şaşkın bakıyordu.

"Bir saattir sesleniyorum annem niye bir şey söylemiyorsun?" Boş boş anneme baktım şimdi de. Kendim bile kendimin farkına varmazken onun farkına varmamı istemesi çok ironikti sahiden. Sabahki olaydan beri o kadar çok düşünüyordum ki, düşünmekten kendini kaybetmiş bir direğe toslamıştım. Sadece direğe toslasam iyi, kanalizasyon kapağına ayağımı da sıkıştırmıştım. Üstelik yere bakarak ilerlerken!
"Harbiden bir haller var bu çocukta, zaten gerizekalıydı artık beynide çürümüş." Cıklayıp elindeki tuzlanmış salatalığı ağzına götürüp ısırdı. Televizyondaki artık evlilik programı olmayan ama aynı kadının sunduğu aileye dair şeyleri anlatan programı izlemeye koyuldu. O sırada yanımda abimin oturduğunu yeni faketmiştim. Dönüp ona baktım. Bana bakıyordu ama bakışları değişikti. Tuhaftı. İlginç ve sorgulayıcıydı.

"Ne var?" Kaşlarımı çatıp çirkefleştiğim istemeden. Elimde olmadan desek daha doğru olur.

"Bir şey demedim. " Dememesine rağmen o da kaşlarını çatmıştı. Ama bana öyle bir bakıyordu ki, yüzümü delmek ister gibi.

"Herneyse odama çıkıyorum. " ayaklandığımda o da benimle ayaklandı. "Sen nereye? " bana boş boş bakıp sonra kolumdan çekiştirmeye başladı. Ben daha ne oluyor demeye kalmadan beni odamın kapısından içeri atıp kapıyı kapattı.

"Soyun." Gözlerimi pörtletip bir adım geriledim.

"Oha!"

"Soyun dedim." Üstüme yürümeye başlamıştı. Ben şaşkınlıktan mı yoksa korkudan mı bilmesemde dediğini yapmak yerine olduğum yerde kalmıştım. Üstümü şöyle bir süzüp ince hırkama atıldı. "Çıkart şunu. "

"Abi yapma." Sinirle bana baktı. Şuan neden bunu yapıyor anlam veremesemde vermemeyi tercih ettim. Kendimi korumaya odaklanmam birinci önceliğimdi.

"Tolga çıkart dedim." Kollarımı uzaklaştırıp hırkamı indirdiğinde bol tişörtümü de havaya kaldırdı. Artık ne olacaksa olsun moduna girdiğimden şaşırmaya bile fırsat bulamamıştım. Bakışları üstümde gezindi bir müddet. Bende onları kendi bakışlarımla takip ediyordum.

"Yok." Cıklayıp arkasını döndü. "Ya geçerken öyle bir şey yok yada harika bir kamuflaj uzmanısın. "

"Ne diyorsun ya? Niye soydun beni?" Nefesimi bırakıp yerdeki tişörtümü elime aldığımda bana dönmüştü.

"Soracağım soruya doğru cevap ver." Bekledi ve ellerini pantolonunun cebine soktu. "Gay misin?"

"Cidden mi? Bende bir şey soracaksın zannet-NE?!" Bu kaçıncı şok oluşum bilmesem de yine de anlamamış olmayı diledim. Sakin kalmaya çalışmalıydım aksi taktirde kendi kuruntularında boğulurdu. "Ne saçmalıyorsun abi ya bir git başımdan. " Tişötümü üstüme geçirip onu kollarından itekledim. "Git hadi uyuyacağım ben."

"Bu odada yatmak istiyorum ben. Sen koltukta yat." Masum masum bana bakıp odada gezdirdi gözlerini. Sinirlenmeye başlıyordum.

"Abi ne yapmaya çalışıyorsun ya? Bir ondan bahsediyorsun bir bundan, derdin ne?" Gülümseyip yüzünü buruşturdu. Aptal, aklı sıra ben odada yokken eşyalarımı karıştıracak.

"Bak benim bir sevgilim var. Sana daha önce de söylemiştim. Gay değilim git hadi." Oflayarak yerimde tepindim bıkkınca. "Bir git ya!"

"Abine bağırma! Senden kaç yaş büyüğüm haberin var mı?"

Sıfır Mantık (Gay)Where stories live. Discover now