1

2.6K 78 6
                                    

Twee en een half jaar eerder.

"Zal ik het doen?" Vraag ik mezelf al voor de honderdste keer. Doe het!

Ik zit al uren op dezelfde plek, te piekeren of ik het wel zou doen. Maar wat als ik haat krijg! Mijn ouders? Mijn zusje? Mijn vrienden? Ugh, waarom zou ik me daarover druk maken! Familie support je en echte vriend ook Tessa! Denk goed na, het is een grote stap.

Het is moeilijk, omdat ik graag games wil spelen, maar mijn 'wereld' ziet mij als het meisje meisje. Dus niet als het meisje die gamen leuk vind om te doen . Ik vind het echt leuk om te doen

Ik zal me voorstellen, ik ben Tessa Iris Mulder en ben zeventien jaar oud. Ik heb net me examenjaar afgerond en wil graag film en foto's studeren. Dat is een grote droom van mij.

Ik ben het meisje met jurkjes, rokjes en make-up, maar eigenlijk ben ik niet zo. Ik hou wel van meisjes dingen, maar games spelen is geweldig! Daarom denk ik ook dat mensen raar gaan opkijken over mijn idee over een YouTube account. 

Zuchtend sta ik op en leg mijn laptop neer op bed. Ik heb honger. Snel loop ik naar beneden en ga eten halen. Ik ben net vrij van school en heb eindelijk zomervakantie! Klaar met mijn vwo opleiding op de middelbare school

"Tessa?" Hoor ik mijn geliefde zusje roepen vanuit de woonkamer schreeuwen. "Ja?" Schreeuw ik. "Wil je wat te drinken in schenken voor me?" Hoor ik terug, had het kunnen verwachten. "Sure" zeg ik. Mijn zusje is slim geweest om te vallen met de fiets, dus nu heeft ze gips om haar been en ben ik haar hulpje. Yay. "Alsjeblieft" zeg ik en geef het glas met cola aan Sophie. "Dankjewel" zegt ze.

"Wat kijk je?" Vraag ik aan haar. "Youtubers" zegt ze en lacht om iets. Dat wil ik ook doen. Zeg ik in me hoofd. "Oké, leuk!" zeg ik en loop terug naar de keuken. Met een koekje in me mond kijk ik weer naar mijn laptop beeldscherm.

Fack it. Ik ga het doen.

Snel maak ik een aparte Google account, omdat ik mezelf onbekend wil houden, dus stel je voor ik word groot en krijg een bedrijf of zo. Weten hun het ook niet! Ik maak een YouTube account aan en typ mijn gegevens in.

Uw YouTube gebruiksnaam:

Gebruiksnaam. Iets zonder me naam of misschien met all me letters samen. De T van Tessa, De I van Iris, me tweede naam en M van Mulders, me achternaam.

TIM. Een jongens naam? Hmh.

Wacht eens!

ThisIsMe, TIM, geniaal!  Ik ben toch ook zo slim! Zeg ik tegen mezelf.

Ik typ de naam in en druk op het knopje! Me kanaal is gemaakt! Nu nog een banner en profielfoto .Na een uur heb ik me banner eindelijk af en ik ben er trots op! Ik wil graag gamen, daarom ook een pacman.

Na een uur heb ik me banner eindelijk af en ik ben er trots op! Ik wil graag gamen, daarom ook een pacman

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik stel het in als mijn banner en begin aan me profielfoto. Het is niet gelukkig zo moeilijk voor mij en begin eraan met een glimlach. Dit is zo leuk om te doen! (Media)

Nooit gedacht dat ik na twee en een half jaar zo groot was.

| IrisVenema |
Originele account van mij

| IrisVenema |Originele account van mij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu