10

1.3K 53 6
                                    

Met een zucht stap ik me auto in. School begint weer! Leuk! De vakantie is snel voorbij gegaan en ik heb veel geüpload op me kanaal. Met de jongens heb ik super veel gepraat via Skype. Mijn kanaal heeft bijna de miljoen en steeds als ik er aan denk word ik zenuwachtig. Ik moet nog 20,000!

Ik rijd de parkeerplaats op van de school en zie veel mensen kijken. In deze vakantie heb ik een nieuwe auto gekregen van me vader. Een Ferrari 488 GTB in het zwart. Ik en me vader zijn de auto gekke in het huis. We houden allebei ervan om alles te weten over een mooie en goede auto.

Na een tijdje rondgekeken parkeer ik me auto naast een groepje jongens. Hun hebben ook gave auto's! Met een zucht stap ik uit de auto en doe hem op slot.

''Dank je wel!'' glimlach ik naar de vrouw achter de balie en pak mijn boeken en kluissleutel. Ik open mijn kluisje en laat mijn boeken er in vallen. Zware dingen. Op me schema kijk ik welke vakken ik hebben. Als ik net mijn in me tas heb wordt mijn kluisje dicht gegooid. Geintje. Zou grappig zijn als nu de badboy staat en we samen komen. Je weet wel die clichés!

Glimlachend loop ik me lokaal in en groet de vrouw, die klaar staat om les te geven. Ik ga naast een roodbruin harig meisje zitten. ''Hey!'' zegt ze vrolijk en knuffelt me. Ik moet lachen maar knuffel haar toch terug. ''Ik heet Roxy.'' zegt de roodbruin harige meisje, genaamd Roxy. ''Tessa'' zeg ik en glimlach naar haar.

---

''Is dat je auto?!'' schreeuwt ze enthousiast en ik knik trots. De jongens staan weer bij hun auto en kijken onze richting op. ''Wil je erin kijken?'' vraag ik en ze knikt snel. Ik doe de auto open en ze kijkt meteen erin.

''Gave auto'' word er achter me gezegd. Die jongens die net bij hun auto stonden. ''Dank je'' zeg ik en kijk terug naar Roxy. ''Mijn naam is Justin'' ''Tessa'''zeg ik en glimlach.

''Je stem komt me bekend voor? hebben we elkaar niet eerder ontmoet? Mijn naam is btw Diego.'' zegt iemand naast Justin, genaamd Diego. ''Nee hebben we niet.'' zeg ik. Iemand herkent me zo!

''Ik ga ervandoor Roxy!'' zeg ik en knuffel haar. Ik zwaai naar de jongens en loop naar me auto. ''Ik ben thuis!'' schreeuw ik door het huis en tegen me zusje Sophie. ''Hai'' zegt ze droog terug. Ik loop naar boven en start mijn computer op.

Terwijl mijn computer opstart loop ik weer naar beneden om wat te drinken en eten te pakken. Eenmaal weer boven is mijn computer opgestart en zie ik dat de jongens aan het bellen zijn. Mijn computer start Skype ook altijd meteen op. Handig.

''Yodieyo!'' schreeuw ik en het gesprek stopt. Heel even is het stil, maar als snel lachen de jongens. "Hoe was school?" Vraagt Jeremy met een grijns. Ik rol met me ogen en zucht. "Super" zeg ik sarcastisch.

"Mijn leraar was ziek, dus moet ik pas morgen komen op school." Zegt Jeremy lachend. " interessant verhaal, geef het een drie!" Lach ik naar Jeremy. Idioot.

"Ja hè! Vond ik ook al!" Zegt Jeremy blij en klapt in zijn handen. De jongens lachen en schudden hun hoofd. ''Jullie zijn echt raar'' zegt Milan toch als eerste. ''Liever raar dan jouw hoofd knol!'' zeg ik tegen hem.

''Hey!'' zeggen Milan en Enzo tegelijk en leggen hun handen op hun hart. Ik moet lachen, omdat ze het tegelijk doen.  Lachend pak ik mijn tas en haal mijn agenda eruit. Ik blader er door heen en stop bij de juiste datum. Zeven november.

De dag waar het gaat gebeuren. Dan komt de video online. Ik denk dat ik dan de miljoen wel heb. Ik moet nog maar 20.000 en dat vliegt zo voorbij!  ''Wat doe je?'' ik kijk op en zie dat Harm het vroeg. ''Zeven november komt de video online'' zeg ik tegen hem en iedereen knikt. ''Ik heb jullie hulp nodig.'' zeg ik dan toch maar.

''We staan allemaal klaar voor je.'' zeg Enzo en iedereen knikt. Wat knikken ze hier veel! ''Jullie komen allemaal in mijn video voor.'' zeg ik met een glimlach. ''Wat wil je doen dan?'' zeg Link. ''Vooral dat je het al twee maanden ervoor vraagt!'' zegt Pascall. ''Ja das een goeie! Waarom?'' vraagt Jeremy. 

Ik zucht en glimlach. ''Een film.'' zeg ik tegen hun. ''Een film?'' vraat Don. ''In de film zoeken jullie naar mij. Precies op het einde. Trekken jullie de capuchon af of masker en komt mijn gezicht in beeld.'' zeg ik en ze knikken. ''Dan BAM! Einde!'' schreeuwt Joost opeens. Ik moet lachen en knik.

''Doen jullie mee?'' ik krijg allemaal ja of sure naar mijn hoofd gegooid en ik glimlach blij. '' Ik zou morgen meer dingen vertellen, maar ik moet nu gaan. Ik ga lekker koken en eten!'' zeg ik en zwaai naar de kamer.

''Yo!'' hoor ik Harm nog schreeuwen, voordat ik weg klik. Zuchtend sta ik op en loop naar beneden. ''Ga je koken?'' vraagt Sophie die nog steeds op dezelfde plek zit. ''Ja! Dat werd eens weer tijd!'' zeg ik blij en pak de spullen die ik nodig heb.

''Wat ruikt het hier heerlijk!'' zegt mijn hongerige vader die de keuken binnen wandelt. Hij komt net van zijn werk en zoals altijd heeft hij honger. ''Yes! Tessa kookt!'' zegt mijn vader blij en loopt langs me, om te kijken wat ik kook. Zijn favoriet. 

''Ik hou van je, dat weet je hé?'' zegt mijn vader en geeft me een kus op de voorhoofd. ''Sophie ga jij maar de tafel dekken'' zegt hij en Sophie knikt. Ze staat op en begint met de tafel. Na een half uur is het eten klaar en roep ik dat het klaar is. Iedereen zit klaar en gaat eten. ''Schat hoeveel moet je nog tot de miljoen?'' vraagt mijn moeder lief. Juist dan op dat moment krijg ik een meldingen.

Twitter: 

Je hebt de één miljoen gehaald!

Twitter:

OMG OMG JE HEBT DE MILJOEN BINNEN!!!!

OMG OMG JE HEBT DE MILJOEN BINNEN!!!!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu