38

645 29 7
                                    

T E S S A

We pakken allemaal een papiertje. ''Ik heb 276!'' zegt ik hardop. De rest vouwen hun papiertje ook open en kijken naar de nummer. ''271'' Zeggen Don en Milan tegelijk. Ze kijken elkaar aan en geven elkaar een high-five. Dee en Enzo zitten bij elkaar en ze glimlachen naar elkaar. Joost en Link zitten bij elkaar en Ronald met Pascal en Harm.

Er was een kamer waar drie mensen in moesten slapen en dat zijn hun drie geworden. Dat word nog lachen. ''Ik heb ook kamer 276.'' Zegt Jeremy hardop en ik kijk op. Ik moet in één kamer samen met Jeremy! Ik glimlach naar hem en pak mijn koffer. ''Laten we dan maar gaan en we zien elkaar morgen weer. Je kan nu alles alleen doen en morgen gaan we samen op pad. Je kan lekker uitrusten of gaan eten.'' Iedereen knikt naar mij en we lopen naar de lift.

Als Jeremy en ik bij de kamer zijn opent hij de deur en laat hij mij als eerste in. Ik kijk rond de kamer en kan mijn ogen niet geloven. 'Een bed?'' Vraagt jeremy hardop tegen zichzelf. ''Goed gezien meneer ik zie alles.'' Zeg ik en rol mijn ogen naar hem. Hij grinnikt en gooit zijn koffer op het bed. '' Zullen we eerst alles uitpakken en dan kijken wat we gaan doen?'' Ik knik naar hem en leg mijn koffer ook op het bed.

Ik pak mijn box eruit en pak Jeremy zijn telefoon. Hij ziet het niet en gaat verder met uitpakken van zijn koffer. Ik connect zijn telefoon en start de muziek. Hij kijkt glimlachend op en knikt lachend. Als we klaar zijn met uitpakken kijkt Jeremy om zich heen. ''Waar is mijn telefoon?!'' Lachend wijs ik naast mijn box en hij kijkt mij droog aan. ''Waarom altijd mijn telefoon?'' Lachend pakt hij zijn telefoon.

"Wat zullen we gaan doen?" Vraagt hij nadat hij zijn berichten heeft bekeken en beantwoord. Ik haal mijn schouders op. "Zullen we wat eten halen en dan een beetje door de park lopen?" Zeg ik. "Misschien kunnen we alvast leuke dingen voor morgen bedenken om met de groep te doen?" Vervolg ik.

Hij knikt en pakt zijn jas. Ik loop alvast met de kamersleutel naar buiten en ik hoor hem achter me zuchten. Ik hoor wat gerommel en niet veel later komt Jeremy ook naar buiten en doet de deur achter zich dicht. We lopen samen naar de lift en wachten totdat de lift er is. We lopen eerst naar het restaurant, maar we zien de anderen nog niet. "De anderen zouden vast slapen of aan het uitpakken zijn." Zegt Jeremy en ik knik. "Of ze bestellen wat in de kamer." Vul ik hem bij en hij knikt grinnikt.

Als we wat hebben gegeten lopen we naar buiten en ik nu pas door dat het eigenlijk best koud buiten is. Ik schud het van me af en loop samen met Jeremy verder het park in. Niet veel later krijg ik kippenvel van de kou en ik hoor Jeremy grinniken. "Heb je het houd?" Ik knik en ik voel wat zachts over mijn schouders. Mijn jas?

"Daarom duurde het langer totdat ik de kamer uitkwam." Ik grinnik en trek hem aan. Als ik hem aan heb knuffel ik Jeremy als een bedankje. "Dank je wel Jer. Dat is lief van je." "Wat moet je ook zonder mij!" Zegt hij overdreven en ik moet lachen."Je kan ook te ver gaan Frieser!" Zeg ik en steek mijn tong uit naar hem."Oh?" Hij staat stil en gaat voor me staan.

We staan heel dicht op elkaar.

"Hoe ver dan?" Vraagt hij met een grijns. Ik lach een beetje en zeg. "Euhh, G-gewoon ver." "Wist je dat je heel schattig bent wanneer je stottert?" Zegt hij en komt dichterbij.Ik bijt op me lip en kijk hem aan. Gaat hij me kussen?

 Gaat hij me kussen?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu