7

1.3K 46 22
                                    

  ''Is het zo fijn dat je moet kreunen?'' Vraagt hij.  

Geweldig! Rover staat voor me met zijn al bekende grijns. Deze ga ik absoluut niet missen. ''Nee, hij was niet uit plezier Rover'' zeg ik en duw hem van me af, wat geen zin heeft. ''Waar gaat dit prinsesje heen?'' vraagt hij. ''Je hebt nog les, want Kimberly is ook nog niet vrij.''

''Dan liegt ze. Ik ben al anderhalf uur vrij.'' zeg ik. Rover grinnikt. ''Ik heb haar rooster schat. Ik weet dat je liegt'' is zijn antwoord. ''Gekeken bij huiswerk?'' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. Zijn grijns gaat weg en pakt zijn telefoon, wat maakt dat ik vrij ben uit zijn armen die tegen de kluisjes gedrukt was, zodat ik niet weg kon lopen.

Hij typt haar naam in en ik ren weg. Als ik op de begaande grond ben hoor ik hem. ''Verdomme! Kom hier jij!'' schreeuwt hij en ik hoor zijn voetstappen op de treden. Ik maak me weer uit de veren en ren naar mijn scooter.

Maar helaas. Missie gefaald. Rover staat voor mijn scooter, waardoor ik niet weg kan. Zuchtend stop ik mijn scooter en stap af. ''Verdikkeme'' zucht ik en hij lacht. ''Dus? Mag ik weten waar dit meisje heen gaat?'' ''Ver weg van jouw'' zeg ik. ''Vertel'' dreigt hij. ''vooruit dan maar. Maar alleen omdat je echt, en ik meen het, een slecht persoon bent'' zijn grijns die midden in me zin was gekomen is weg nu. ''Rotterdam''

''Rotterdam?'' ik zucht en knik. ''Ik ga verhuizen domme koe.'' zeg ik en hij knikt. ''Zullen we daar even zitten?'' vraagt hij en ik knik. ''Ga jij maar alvast.'' hij knikt en loopt weg, domme koe. Ik ga weer zitten op me scooter en start hem. In de spiegel zie ik Rover omdraaien. Hij is te ver weg, want hij was namelijk al bij het bankje. Ik rij weg en laat hem alleen achter. Dikke aap.

Als ik om het hoekje ben stop ik even om mijn oortjes in te doen, want daarvoor had ik geen tijd. Straks was Rover wel snel. Nadat ik me oortjes heb in gedaan en een leuk nummer heb gekozen, rij ik weer verder.

''Gelukkig daar ben je weer. De scooter moet mee'' zeg me moeder met een glimlach. Ik overhandig me scooter aan haar en loop naar binnen. ''We gaan zo Tess.'' zegt me vader. ''huh? wat?'' zeg ik en Sophie komt er aanlopen. ''We kunnen toch niet slapen zonder bedden, domme koe'' zegt ze lachend. ''Hey! Dat is mijn woord domme kip!'' zeg ik terug en ze begint te lachen.

''Schat Sophie gaat met ons mee en jij in je eigen auto?'' ik knik naar me moeder. ''Kan ik nu al gaan?'' vraag ik aan mijn moeder en ze knikt. ''Hier heb je je auto sleutels'' ''Wat deed je met me auto sleutels?'' vraag ik aan me moeder. ''Huissleutel te verwisselen'' Ik knik en zeg gedag. Fijn dat ik lekker zelf in me auto kan rijden. Lekker mee blèren op de muziek en niemand kan mij horen!

Ik start me auto, nadat ik me spullen heb gepakt, en doe een lekker nummer op. Zuchtend stap ik de auto weer uit, ik weet het adres niet. Met One direction, na ik het adres heb, rij ik weg. Glimlachend loop ik het tankstation in, ik ben net voorbij Zwolle en had zin in iets te eten en drinken. Keuzes maken zijn nooit mijn beste eigenschappen geweest, dus daarom sta ik nu al een kwartier in de tankstation. Zuchtend grijp ik mijn mobiel en open Twitter.

ThisIsMe: Wat moet ik kiezen! KEUZES MAKEN ZIJN NIET MIJN BESTE EIGENSCHAPPEN GEWEEST!

Na een tijdje krijg ik meldingen en ik koop ze allemaal, omdat ik die 'YouTubemoneys' heb

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na een tijdje krijg ik meldingen en ik koop ze allemaal, omdat ik die 'YouTubemoneys' heb. ''Is het toevallig dat het schap hier precies hetzelfde eruit ziet als op de foto van 'Tim'?'' Hoor ik een bekende stem zeggen. Ik kijk om en zie daar Milan, Don en Enzo staan. Alle drollen in een potje!

''Fuck'' zeg ik in een zucht en krijg de tas van de vrouw. Ik zet snel mijn capuchon op en loop weg. ''Hey!'' hoor ik Don schreeuwen. Ik versnel me stap en begin met rennen. Ik hoor ze achter me aan rennen en schreeuwen.

Mijn hand word vast gepakt en ik sta stil. Gelukkig heeft hij er niet aan getrokken en sta ik met mijn rug naar ze toe. ''Tim?'' ik knik met mijn hoofd en ik hoor ze naar adem happen. ''We willen één ding'' Ik knik opnieuw. ''Wat is je echt naam?''  Ik zucht en twijfel. ''Tessa'' zeg ik en de jongen, wat denk ik Don is, laat me los. Ik grijp de kans om weg te rennen.

Ik gooi de tas met snacks en drinken in de auto en start hem. Met een kloppend hard rij ik langs ze, met nog steeds een capuchon op.  Gelukkig want Enzo was alles aan het filmen voor zijn vlog. Als het veilig is zucht ik en doe ik mijn capuchon af, dat was op het nippertje en ik heb ze mijn naam verteld. Als de auto tot stilstand komt, komt er een zucht uit mijn mond Geweldig! Een file! Kan ik er ook nog wel bij gebruiken!

Ik heb nu wel tijd om even wat te drinken en te eten. Ik pak een flesje water en neem er een grote slok van. Met een stuk chocolade rij ik verder. In de auto zing ik mee met Little do you know  van Alex en Sierra. Dit liedje is zo mooi! Ik krijg er altijd een glimlach van en meestal is die niet weg te halen.

Hopen dat dit goed gaat.

Hopen dat dit goed gaat

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu