22.

839 45 25
                                    

Als ik op de helft ben van mijn vierde uur word de deur geopend en komt de directeur naar binnen gelopen. ''Hallo iedereen! Ik kom voor iemand en dat is Tessa!'' Ik kijk raar op en frons. ''Tessa, ik heb gesproken met paar van je leraren en met je ouders. Je mag een niveau hoger. Vandaag nog, dus als je je spullen pakt en met me mee loopt kan je het vijfde uur nog halen.''

Glimlachend sta ik op en pak ik me spullen in, voordat ik de directeur achterna ga. Zou de jongens het gedaan hebben? het zou geweldig zijn als ze dat hebben gedaan!

Eenmaal aangekomen bij zijn kantoor begint hij met praten. ''Tessa, we hebben gekeken naar je cijfers en we zien dat je het met twee vingers in de neus doet, daarom zetten we je een niveau hoger.'' Ik knik alleen maar naar hem. Het zou wel goed wezen.

Nadat de bel gaat lopen we samen naar de boekenvrouw, zo noemt iedereen haar, want we kennen haar naam niet. we verwisselen boeken, Ik hou deze allemaal bij me. Was te lui om ze uit mijn kluisje te halen en mee te nemen naar huis.

Ik loop de kantine alleen binnen, nadat ik gedag heb gezegd tegen de directeur. Ik zal wel meelopen met de jongens. Ik kijk rond en zie ze zitten aan dezelfde tafel als vanochtend. 

Glimlachend loop ik er op af en groet ze. ''Jullie zijn echt geweldig jongens.'' zeg ik tegen ze. Ze lachen. ''Ik loop straks met jullie mee.'' ze knikken blij en we praten verder over koeien en kalven. Als de bel gaat lopen we de kantine uit. We hebben nu wiskunde. Lekker twee keer op een dag. Wie wilt dat nou niet?  Ik groet de leraar en zeg me naam. 

Als ik rond kijk zie ik dat er naast Jason nog een plek is, dus ga ik daar zitten. hij glimlacht en zegt waar we zijn gebleven. Ik pak de schriften die ik heb gekregen van de directeur. Altijd handig gratis spullen.

''Hallo klas, zoals jullie misschien al hebben gezien, hebben we een nieuwe leerling in onze klas. Ze is van een niveau lager en komt nu bij ons.'' glimlachend kijk ik de klas rond en zie paar meiden haar ogen op me gericht, die helemaal gloeien. Fans denk ik.

''Stel je voor.'' zegt de leraar tegen me. Ik sta op en zeg, ''Hallo allemaal, mijn naam is Tessa, maar misschien kennen jullie me allemaal al, als een youtuber'' paar mensen lachen en ik glimlach. ''Misschien zijn hier wel een paar fans en ik zou ook met liefde op de foto gaan met jullie en handtekeningen uit delen. Je hoeft het alleen maar te vragen aan mij.''

Paar ogen gloeien op en ik kijk de leraar aan, die mij met een glimlach aan kijkt. ''Misschien mag het wel nu?'' vraag ik aan de leraar, die knikt. ''Natuurlijk mag dat, maar dan moet je een handtekening neerzetten voor mijn dochtertje.'''

Een glimlach versiert mijn gezicht en ik pak de pen aan die de leraar uitstak. Ik zet een handtekening neer en de groetjes van mij. Een vrolijk bruin harig meisje stapt op me af. ''Hey Tessa, Ik ben Nina. Mag ik op de foto met je?'' Ik glimlach. ''Hallo Nina, natuurlijk mag dat.''

Ik ga op de foto met een paar meiden en jongens en ga dan weer zitten naast Jason. ''Je bent echt geweldig met je fans, wist je dat?'' zegt Jayden, die voor me zat en is omgekeerd. ''Dat is waar.'' zegt Justin en Jason tegelijk. 

''Dankjewel jongens'' lach ik. ''Jullie zijn geweldig.'' zeg ik en begin aan me werk. 

Tijdens de helft van me les begint mijn telefoon erg te trillen en ben ik super nieuwsgierig wat er aan de hand is , maar ik zit in de les en wil niet dat me telefoon word afgepakt in mijn eerste les hier.

Als de bel gaat loop ik samen met de jongens naar Engels. Ik pak me telefoon tijdens het lopen en zie dat me Instagram en Twitter vol is gelopen met allemaal vragen. Ik zie dat de jongens me ook allemaal hebben een bericht gestuurd via Instagram.

Me wereld valt om als ik het zie op Instagram.

Roxy en Jeremy.

Zoenend.

[Extra hoofdstukje! Omdat ik me inspiratie weer terug heb

Iris]

Iris]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu