28

782 35 12
                                    

LINK

De jongens en ik grinniken als we het huis van Tessa binnen treden. Gisteren heb ik tegen de jongens vertelt dat Jeremy bij Tessa was en dat ze de video moesten checken.  Hun wisten ook meteen dat Jeremy het heeft geëdit en ze vonden de video lachwekkend, want Jeremy kwam vaak op de achtergrond langs en Tessa had niks door. Veel reactie gaan daar over of ze wensen me beterschap.

Gelukkig voel ik me al beter en had ik de rust echt nodig! Ik was echt blij toen Tessa zei dat ze tijd over had en heel graag voor mij een video wou maken.  Ze had een minecraft video gedaan,  deze zijn meestal lachwekkend bij haar, omdat ze altijd tegen haar tegenspelers of medespelers moet schreeuwen. Het moet op haar manier, zeg maar.

''We moeten Tessa vaker Minecraft laten spelen. Het is geweldig!'' zegt Don lachend. ''True, ze werd zo pissig toen ze dood was.'' lacht Pascal met hem mee. ''Waar zijn ze?'' vraagt Enzo als we weer naar beneden lopen, omdat we naar haar kamer zijn gelopen. Maar ze zijn daar niet

''Gevonden!'' hoor Ik Milan half schreeuwen, half fluisteren. We lopen met z'n allen naar Milan, die in de woonkamer staat met zijn telefoon. Die is een foto aan het maken.  Als ik eenmaal naast Milan sta begrijp ik waar hij het over had. Jeremy ligt op de grond met Tessa over hem heen, haar armen om zijn nek geslagen. Jeremy zijn armen hangen om haar middel, alsof hij bang is dat ze weggaat van hem. 

''Dit is zo cute.'' hoor ik Joost zeggen en ik knik. ''Ze zijn hopeloos op elkaar verliefd, maar ze geven het gewoon niet toe.'' zegt Milan die mee stemt op Joost. ''Moeten we ze wakker maken?''

JEREMY

[Gisteravond.]

Zuchtend doe ik de playstation uit. Ik heb gewonnen, maar ben kapot. Veel team spelers waren gewoon slecht en wou ik op ze gaan schreeuwen, ook al weet ik dat ze me niet kunnen horen. Maar ik had een slapende Tessa op me liggen, dus had ik me ingehouden. 

In haar slaap was ze nog dichterbij gaan liggen, waarschijnlijk omdat ze het koud had, dus had ik mijn armen strakker om haar heen geslagen. Maar ik kom nu wel tot de conclusie dat ik niet kan opstaan, om naar bed te gaan. 

Ik kijk naar haar gezicht en zie dat ze een klein glimlachje op haar gezicht heeft geplakt. Waarschijnlijk komt dat omdat ze eindelijk het een keer warm heeft. Tessa is echt altijd warm door de dag, maar wanneer ze naar bed gaat om te slapen is ze net zo koud als ijs. Ik heb soms echt medelijden met haar.

Voor ik het wist viel ik in slaap.

[Heden.]

''Moeten we ze wakker maken?'' hoor ik een bekende stem zeggen. Een zwaar, wat je zwaar kan noemen, gewicht voel ik op me liggen en ik weet meteen wie het is. Tessa. Haar heerlijke geur komt mijn neusgaten in. Ze ruikt altijd zo heerlijk.

''Niet nodig.'' Hoor ik een ander bekende stem zeggen. ''We gaan maar want ik hoef niet in deze awkward situatie zitten.'' zegt een bekende stem. ''Same, laten we de liefdespaar alleen.'' zegt een bekende stem lachend.

Niet veel later hoor ik een deur hard dichtklappen en voel ik Tessa boven op me beweegt. ''Wat was dat?'' hoor ik haar zeggen, met haar ochtend stem. ''Geen idee.'' mompel ik tegen haar.  ''Ugh, hoe laat is het, Jer?'' Ik doe me ogen open en grijp ergens links van mij. 'Het is half twee in de middag.'' zeg ik tegen haar. Kreunend staat ze half op, waardoor ik ook half omhoog ga, want ik had verwacht dat ze helemaal ging op staan.

Hierdoor voelde ik haar lippen op die mijne.

Gek genoeg kuste ze terug.

[Ik ben echt dood geweest op dit boek,

Sorry.

School en shit.

love you,

Iris]

Iris]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu