11

1.1K 52 23
                                    

Het internet gaat te keer. Mensen vragen om me identiteit en uiterlijk. Soms kan ik er niet tegen, eigenlijk deze dag al en het is pas de eerste! Gisteravond heb ik het overlegt met de jongens en zijn er op uit gekomen dat we snel die film moeten maken, vooral omdat straks misschien mensen gaan haten.

School gaat ook niet makkelijk. Ik ben vijftien keer gevraagd of ik het was, maar ik zei nee. Ergens deed dat wel pijn, ik loog. Dat doe ik nu al een tijdje. Ik ben er achter gekomen dat Jeremy ook op deze school zit en nu met hem rond hang.

Sommige mensen keken verbaast dat ik er zat, sommige jaloers en sommige boeide het niet veel. Vandaag gaan Jeremy en ik bezig met de film. Kijken wie wat doet en wat er nou gaat gebeuren. Het punt voor mij is dat het grappig moet zijn en vooral veel weetjes over mij.

Nu op dit moment zijn we uit en zijn de mensen al weg naar huis, behalve Roxy en ik. Ze moet het als eerste weten en kan me helpen met de video. Ze zei dat ze het graag wil weten, maar niet echt fan is. Dus dat is makkelijk.

''Ik moet je wat vertellen, Rox?'' bij haar bijnaam draait ze om naar me en knikt met een volle mond chocolade. Tijd van de maand hé. Ik zucht en haal een hand door me haar. ''Je kent die youtuber wel? Waar iedereen nu zo hype over is?'' ze knikt weer en haalt een wenkbrauw op. ''Ik ben het'' zeg ik, waardoor ze stikt in haar chocolade.

''Echt?'' ik knik en glimlach. ''Waarom vertel je me dit?'' Door die vraag moet ik lachen. ''Ik wou dat je het wist en je kan helpen met de video.'' ze knikt en geeft me een knuffel. ''Wie helpen nog meer? Waar gaat de video over? Vertel!'' Ik vertel haar waar alles over gaat en waar ze me mee moet helpen.

Na het lange gesprek zeggen we gedag en gaan onze wegen op, naar huis. ''Ben thuis!'' schreeuw ik door het huis, maar krijg geen antwoord terug. Leuk thuis komen zo. Lekker tegen jezelf praten.

Ik open instagram en zie dat het vol is gespamt. Ge wel dig.  Ik open mijn galerij en doe de foto van het kunstwerk van Veed. Ik zet eronder dat de ik de video aan het maken ben. Ze moeten het weten en misschien gaat de drukte op internet hierdoor wat minder. Hopen dan maar.

Met een zucht open ik de koelkast en pak wat te drinken. Als ik de koelkast dicht gooi zie ik een briefje. Briefje van mama, dat kan ik nu al zien. Heb je dat ook? Je vader schrijft zo ouderwets dat je het niet kan lezen en je herkent zo het handschrift van je moeder. Bij mij altijd.

Wij. Papa en Mama. zijn een weekje weg! Zaken! Sorry schatjes. Sophie is bij een vriendin en overnacht daar paar dagen! Je ziet haar wel vanzelf verschijnen. Kusjes mama!

Fijn! Het huis voor mij alleen. Daar was ik aan toe, even wat tijd voor mezelf en misschien kan de jongens en Rox nu uitnodigen om te filmen en overleggen voor de video! Ze kunnen dan hier ook blijven slapen als ze dat willen!

Ik open Skype op mijn macbook en zie dat ze alweer aan het bellen zijn. Die jongens hebben echt geen leven. Ik meen het! Lachend klik ik op het knopje om mee te bellen. De jongens hebben het niet door en zijn druk bezig met praten.

''Ik meen het! Tessa is niet lelijk!'' zegt Ronald, die ik voor het eerst zie op Skype. Door zijn reactie moet ik lachen en val bijna van me stoel. ''Ook hallo Tessa'' Zegt Harm lachend. Ronalds hoofd is rood en hij lacht. ''Dank je Ronald.'' Glimlach ik.

''Kunnen jullie langs komen om over de video te praten. Mijn ouders en zusje zijn paar dagen niet thuis.'' zeg ik en iedereen verlaat de call. Via Skype zeg ik mijn adres.

Snel ren ik naar boven om me om te kleden, na het bellen van Rox,  ik wil mijn spijkerbroek uit, deze dingen zitten wel lekker maar naar een dag school wil je liever snel in een joggingsbroek springen en hangen. gewoon als een holbewoner. 

Na een uur komt iedereen binnen en beginnen we met bespreken van de film. Na twee uur gesproken te hebben begingen we met de intro lied. Die ik zelf zing.

Lachend loop ik de woonkamer weer binnen, we hebben net pizza besteld en de jongens en Roxy blijven slapen. ''PIZZA!" schreeuwt Link door het huis en rent naar de voordeur. Ik loop naar de keuken als ik mijn ogen rol. Jongens.

Ik pak wat flessen cola en gooi ze één voor één naar de jongens, bij Roxy geef ik hem. ''serieus?'' zegt Enzo tegen me en ik knik glimlachend. Ik zet een random horror film aan en ga onderuit zitten met mijn pizza.

Ik leg mijn hoofd op de schouder van Jeremy, omdat ik moe ben. Jeremy glimlacht even naar me en kijkt weer naar de film. Na een tijdje val ik in slaap. Op de schouder van Jeremy.

 Op de schouder van Jeremy

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu