3

1.5K 60 14
                                    

''Tessa! Schiet op! Je bent net zo sloom als kauwgom wat verteerd moet worden!'' schreeuwt Sophie die met Kim aan het wachten is op mij. Lachend loop ik met de twee meiden naar mijn auto, een BMW. 

''Dikke BMW'' zeg kim lachend. We rijden weg om naar veed te gaan. Heel mijn sociaal media ging te keer toen ik het ene berichtje online gooide op Twitter. Zelfs Kim is nieuwsgierig naar 'TIM'. 

Mijn plan staat nog steeds vast. Het plan om te laten zien dat ik op veed was. Een hint beter gezegd. Mensen weten nou niet of ik een jongen of meisje ben, terwijl ik niks aan me stem doe. Dus ik ga iets tekenen met graffiti op het laatste moment. 

Op dat moment gaat Sophie en Kim 'even' naar de MacDonalds. Natuurlijk hebben Sophie en ik dit samen geplant om Kim er buiten te houden en het niet zou opvallen dat ik weg was. Toch dat alles goed gepland is ben ik best zenuwachtig.

Wat als het mis gaat en iemand mijn gezicht ziet? Oh wacht dat is onmogelijk, want ik ga een masker dragen.

Om te laten weten dat het 'TIM' is, zet ik mijn handtekening er bij. Nou ja Ik zet 'TIM' zijn handtekening neer. Om het duidelijk te maken zet ik een foto op Insta, Snapchat en Twitter. Dan zou het wel duidelijk zijn.

''Tessa? Hoelang moeten we nog?'' vraagt Kim lief. Kim is echt een lieverd, een pracht van een meid. Aardig, knap en zorgzaam. ''Tien minuten denk ik.'' als ik dit zeg gaan ze uit hun dak. 

''Ga je mee of ga je wat anders doen'' vraagt Kim. ''Euh. Ik ga ook mee, maar ik heb een code of zo en daarom moet ik een ander rij in, Maar ik zie jullie wel.'' zeg ik en Kim knikt.

''Ik zie jullie zo en Soof doe rustig aan hé'' Zeg ik en de meiden knikken. We zijn zojuist aangekomen en de meiden gaan nu weg. Het grote probleem is dat ik door de rij moet, wat naar backstage gaat, dus ik doe mijn shirt aan met 'TIM' erop en een masker. Mijn shirt heeft een capuchon.

Als ik me aangekleed heb loop ik naar de rij, waar niemand staat. Beter ook. Ik geef de code en de persoon kijkt me aan met grote ogen. ''Ben jij de geheime YouTuber?'' Vraagt ze en ik knik. 

De vrouw wou een handtekening, dus had ik die haar snel gegeven. Ik heb een speciale bandje gekregen dat ik backstage mocht komen. Die ik zo af kan doen wanneer ik wil. Handig

Met een snel kloppend hart loop ik naar binnen. Niemand ziet me nog. Er zijn best veel YouTubers, bijvoorbeeld de squad, Milan,  Don, Jill en zelfs Enzo Knol! Alleen deze YouTubers zijn er nog! 

Don ziet me and wijst naar me, alle hoofden gaan mijn richting op en hun monden vallen open. '' Tim?'' vraagt Milan voorzichtig. Schreeuwen hoeft hier niet, omdat het best luid is. In plaats van iets te zeggen loop ik naar de uitgang, om me te verstoppen in de menigte. 

Paar mensen kijken raar op, maar zeggen niks. Snel trek de shirt uit en doe mijn masker af. Ook snel stop ik deze in mijn rugtas. Hopen dat ze deze niet herrekenen! Zuchtend kijk ik om me heen. Waar zijn de meiden? Het zal wel.

Ik ga in de rij staan bij Milan, Don en Enzo. Ik wil kijken of ze misschien iets herrekenen, want je weet het maar nooit. Als ik bijna aan de buurt ben kijk ik op me telefoon. Mijn ogen gaan naar me pols. Het backstage pasje! Ik doe hem snel af en doe hem in me broekzak.

''Hallo schoonheid'' zegt Milan met een glimlach. Als hij wist wie ik was. ''Hallo'' zeg ik met een glimlach. Don en Enzo kijken even naar mij en heel even dacht ik dat ze me hadden herkent. Ik ging op de foto met Milan.

Ik moet een aanwijzing achterlaten. Ik zei doei tegen Milan en loop naar Don. '' Hallo Kleintje'' Ik stop met lopen en kijk Don even aan, wat hem aan het lachen maakt. '' Ook hoi Meneer Meeuw'' zeg ik en hoor Enzo lachen. Ik ging met Don op de foto en zei ook doei, na knuffel. 

''Hallo brunette.'' zegt Enzo met een glimlach. '''Hallo Knol'' zeg ik en hoor Milan en Don lachen. ''Wat een leuke humor heb je meid!'' Zeg Enzo blij en knuffelt me. ''Dank je wel'' zeg ik en maak een foto met Enzo.

Mijn ogen glijden naar het bureau niet ver hier vandaan als ik Enzo nog een keer knuffel. Ik heb een papiertje met mijn handtekening in me broekzak. Zou ik. Ik zeg gedag en loop weg.

Als ik achter me kijk zie ik de drie jongens druk bezig met andere fans. Snel leg ik het papiertje op de tafel en maak er een foto van. Als ik net de gang uit wil lopen hoor ik Don zijn stem achter me. 

''ik wil niet onbeleefd klinken, maar je was net dichtbij onze tafel en vroeg me af wat je daar deed.'' De andere twee jongens achter hem knikken. ''Maak je geen zorgen, mijn veter was los en wou niet in de weg staan voor andere mensen'' glimlach ik en loop snel weg.

Na een half uur hebben iedereen pauze, dus loop ik, na het omkleden, weer naar binnen. Niemand heeft me opgemerkt en ik ga in een hoekje zitten. 

''Hey! 'Tim' heeft een foto op Instagram gezet!'' schreeuwt Link door het gebouw heen. ''OMG! Dat is de tafel van ons Don!'' Zeggen Enzo en Milan te gelijk. Snel lopen ze naar de plek toe waar ze stonden en niet veel later lopen ze terug met een briefje. 

''Wij hebben 'Tim' ontmoet, maar niet herkent!'' zeg Enzo en iedereen kijkt naar elkaar. Ik sta op, maar mijn stoel glijd naar achter, wat een akelig geluid maakt. Iedereen kijkt me aan en wilt gaan lopen, maar ik ren het gebouw al uit.

Dat was op het nippertje!

IrisVenema |

| IrisVenema |

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu