37

724 30 13
                                    

J E R E M Y

[ 1 week later ]

We hebben besloten om naar Disneyland te gaan met zijn allen, omdat we elkaar lang niet hebben gezien en we gezellig met elkaar iets wouden doen. Dus de meiden kwamen met het idee om naar Disneyland te gaan. Wij, de jongens, vonden het ook wel een goed idee en zijn alles gaan boeken. De meiden zijn alles gaan inpakken en opgeschreven wat we mee moeten nemen. Ze zijn opzoek gegaan wat er ook allemaal in de buurt is en of we misschien daar heen kunnen. 

Dus op het moment zitten we in het vliegtuig op weg naar Frankrijk, Parijs. Tessa en Dee zitten naast elkaar, tegen elkaar te kletsen en de rest van de jongens zijn aan het slapen. Ik daar in tegen zit uit het raam te kijken met muziek op. Enzo en Milan zitten bij mij in de rij en slapen tegen elkaar aan, waar ik natuurlijk een foto van heb genomen en op mijn instagram verhaal heb geplaatst. Fans zullen het waarschijnlijk geweldig vinden. De twee broeders die tegen elkaar slapen met beide de mond een beetje open hangen.

Ik wist dat ik niet in een vliegtuig kan slapen en daarentegen heb ik de reis naar het vliegveld geslapen en ook nog op de vliegveld zelf, daarom had ik gevraagd of ik bij de raam mocht zitten en dat mocht van de twee jongens. ''Jer!'' Een schreeuwende maar toch fluisteren stem zegt mijn naam en ik kijk op. Mijn muziek staat niet heel hard, waardoor ik de andere wel kan horen als ze me willen spreken. Dee kijkt me aan en ik knik naar haar, terwijl ik mijn oordopjes uit mijn oren haal. 

''Mag ik naast Enzo zitten?'' Vraagt ze lief tegen me en ik knik naar haar. ''Natuurlijk mag dat. Kom we verwisselen wel!'' zeg ik glimlachend. Ze bedankt me en we staan allebei op.  Als ik zit waar Dee zat zie ik dat Tessa in slaap gevallen is en oortjes in heeft. Ik grinnik en leg haar kleedje, die ze mee had genomen voor in het vliegtuig, weer op haar, omdat hij gevallen was. Ze pakt hem gelijk vast en ik glimlach. 

Ze is te schattig.

Nog geen half uur later beweegt ze en komt ze omhoog, ze wrijft even in haar ogen en gaapt. ''Dee? Hoe laat is he-'' Ze kijkt me aan en grinnikt. ''Hai Jer.'' Ik grinnik ook. ''Hai Tess.''  ''Je hebt ongeveer een half uur geslapen, als je dat wou weten.'' Vertel ik haar en ze knikt glimlachend. ''Waar is Dee?''

''Ze wou naast Enzo zitten, maar ze slaapt nu naast hem. Ik denk dat ze niet alleen in slaap kon vallen en ze Enzo daarvoor nodig heeft.'' Ze knikt en pakt haar telefoon. Ze zucht geïrriteerd en kijkt me aan.  ''Ik haat vliegtuigen. De rit duurt veel te lang voor mijn doen.'' Ik grinnik naar haar. ''We zijn er bijna. Het duurt geen veertien uur.'' Ze knikt en legt haar hoofd op mijn schouder. ''Alsnog.''

Een half uur later zijn we geland en wachten we allemaal op onze koffers. Als we onze koffers allemaal hebben gaan we naar buiten en stappen we in het busje die we hadden bestelt, zodat we niet in een rare bus moeten instappen. Bij het hotel in Disneyland aangekomen checken we in en lopen we iets verder weg. ''Oké we hebben de nummers van onze hotelkamers opgeschreven en in deze doos gedaan. Op iedere kamer zit misschien twee éénpersoonsbedden of één tweepersoonsbed. De nummer die je pakt is jouw hotelkamer!'' Zegt Tessa en Dee tegelijk en geven elkaar een high-five.

We pakken allemaal een papiertje. ''Ik heb 276!'' zegt Tessa hardop. Ik vouw mijn papiertje en kijk erop.

276.

276

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu