34

725 35 6
                                    

''Ik hou van je.'' 

Ik kijk Jeremy met grote ogen aan. Hij houd van mij! Langzaam zie ik hem dichterbij komen en ik raak een beetje in paniek. Wat in godsnaam moet ik doen?! Moet ik zijn fouten vergeten en hem nog een kans geven? Of moet ik hem afwijzen en mijn hele leven lijden om mijn keuzes?

Voordat ik iets kon doen of zeggen drukt hij zijn lippen op die van mijne en schakelt mijn hersenen meteen uit. Ik kus hem terug en glijd met mijn handen door zijn haren. Zijn handen glijden langs me middel en blijven door liggen.Als we terug trekken van de kus kijk ik blozend weg. Ik hoor Jeremy grinniken en hij duwt mijn gezicht richting die van hem, met zijn vingers. ''Je bent zo mooi als je bloost.'' Glimlachend kijk ik hem aan.

Ik ben eigenlijk al vergeten wat we moeten halen. ''Kom laten we je laptop halen, anders duurt het wel heel lang.'' Mijn laptop! Ik knik en wacht totdat de lift beneden is en open gaat. Eenmaal weer boven start ik mijn laptop op en ga weer op de bank zitten. Dee en Quinty komen naast mij zitten met hun laptops en doen hem ook aan. ''Waarom duurde het eigenlijk zo lang met Jeremy en jouw?'' vraagt Dee aan mij.

''Geen idee wat je bedoelt Dee'' zeg ik terwijl ik mijn rode wangen probeer te verbergen. ''Je liegt en je bloost! Er is duidelijk wat gebeurd! Vertel!'' Zegt Quinty opgewonden. ''Ja kom op Tessa! We zijn je vriendinnen!'' moedigt Dee aan.

''Jeremy heeft mij gekust en heeft gezegd dat hij van mij houdt.'' zeg ik zegt en met rode wangen. De meiden giechelen en knuffelen me allebei. ''Dat is zo lief!'' zegt Dee. ''En schattig!'' Voegt Quinty toe. ''Meiden wat zijn jullie aan het fluisteren?'' vraagt Joost en we schudden alle drie onze hoofden. ''Niks bijzonder.'' Zegt Dee. ''Niet iets boeiends'' Zegt Quinty. 

''Gaat je geen reet aan'' zeg ik en glimlach lief. Joost kijkt mij pijnlijk aan en doet zijn  hand over zijn hart. ''Dat was niet aardig!'' Zegt hij en maakt een pruillipje. ''Kusje erop?'' vraag ik aan hem met een glimlach. ''Mag ik dan ook één?'' Jeremy knipoogt naar mij en ik draai mezelf snel weer op naar me laptop. Volgens mij ben ik nu helemaal rood. Hoe is dit opeens veranderd van meidenavond na een avond met een flirtende Jeremy!

Zuchtend open ik Minecraft en maak alvast een server aan. We hadden bedacht om een soort Minecraft server aan te maken, waar we gaan survivallen samen. Even later joint iedereen en beginnen we met gamen. ''Tessa! Waar ben je?'' hoor ik Enzo roepen vanaf zijn kantoor. ''Ik ben bomen gaan hakken, omdat we uit hout lopen!'' schreeuw ik terug en hoor niks meer terug. 

''Ik heb zin in een wijntje, jullie ook?'' vraagt Dee die haar laptop weg legt. Ik knik naar haar en ze loopt weg. ''Hugo?'' Hoor ik haar vragen. ''Ja!'' beantwoord Quinty voor ons en begint weer te gamen. ''Dit is echt een rare avond man.'' zegt Dee die naast ons gaat zitten en ons onze wijn geeft. ''Zeker wel.'' zeg ik tegen haar en leg mijn laptop ook weg, nadat ik mezelf veilig in het huis heb geplaatst.

Niet veel later komen de jongens de woonkamer ingelopen. Joost, Link en Pascal zitten aan de eettafel, maar ze hebben oortjes in voor Skype. De rest zat bij Enzo. ''Wat zijn jullie meiden aan het doen?'' Vraagt Milan die de kamer binnen wandelt.

''We waren even aan het kletsen, hoezo?'' Milan haalt zijn schouders op en gaat ergens zitten. ''Ik ga even naar de wc.'' Zegt Quinty en staat op. Als ze de woonkamer heeft verlaten komt Jeremy naast mij zitten met een grijns.Hij slaat zijn handen om mijn middel, net als Enzo die ondertussen met Dee aan het praten is, en onbewust leun ik naar achter tegen zijn borst. Ik pak mijn telefoon erbij en begin wat op sociale media te kijken, terwijl Jeremy over mijn schouder mee kijkt. 

Een raar gevoel in me buik komt weer omhoog.

[Wajow.

uit het niets heb ik zo veel inspiratie voor boeken. 

Echt raar man

Iris, de persoon met veel inspiratie.]

]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu