13

1.1K 60 12
                                    

Roxy kijkt me aan en communiceert zo met me. Ik knik al teken dat het goed is en beginnen al snel met het idee. We staan op en rekken uit, gelukkig doen de jongens niks. 

''God Tessa, die bank is echt van hout!'' zeg Roxy en ik moet lachen om haar reactie dat ik stik. Nou ja nep stik. ''Kak! Tessa!'' Roxy schreeuwt en pakt mijn hand. Ze sleept me mee naar de keuken waar ze me een glas water geeft.

Ik zie mijn auto sleutels liggen en wijs er naar. Roxy knikt en we rennen de achterdeur uit. We horen de jongens nog schreeuwen en Ronald zijn lach. We stappen de auto in en rijden weg.

Samen lachen we als we de MacDrive in rijden. ''Hoorde je Ronalds zijn lach ook?'' lacht Roxy en ik knik. Mijn gedachtes gaan eigenlijk naar hoe gemakkelijk Roxy met de jongens gaat. Glimlachend bestel ik onze avondeten. Wat heel veel is, want we wouden het goed maken met de jongens, door naar de Mac te gaan en eten te halen.

Als ik op de oprijlaan rij word de voordeur open gemaakt door Jeremy en Pascall. Net als ik de auto ben word ik in een knuffel getrokken door Jeremy. In mijn ooghoek zie ik Pascall Roxy knuffelen.

Ik snuif Jeremy's geur op en leg mijn hoofd tegen zijn borst. Hij wrijft over mijn schouder met zijn grote handen. Mac Donalds komt weer in me gedachtes en wurg me uit het moment. ''Maccie!'' schreeuwen Roxy en ik tegelijk en rennen het huis binnen. We open de zakken en beginnen met eten. Niet veel later komen de jongens ook binnen. Ze kijken ons nog wel steeds aan.

Als Roxy en ik ons eten op hebben gaan we op Netflix en kijken een horror film. De jongens komen in mijn zicht, dus voor de televisie. Ik zucht en druk hem op pauze. Daar gaat het enge moment.

''Jullie komen er niet zomaar uit meiden.'' zegt Milan serieus. ''Waar waren jullie?'' vraagt Pascall daarna. We zuchten en kijken elkaar aan. Ik denk dat we het maar moeten vertellen, dus dat doe ik ook. ''Had je ons niet maar moeten buitensluiten!'' Geef ik toe, maar de jongens begrijpen het niet. ''We zijn naar boven geklommen en in de badkamer van Tess gezeten.'' Zegt Roxy naast me. De eerst die in de lach schiet is Enzo en daarna de andere jongens. We lachen mee en vallen op de grond.

Roxy en ik stoppen met lachen en kijken naar de jongens, nou ja ik meer naar Jeremy. Hij is echt schattig als hij lacht. Ik schiet uit me gedachtes door de huistelefoon, wat eigenlijk iedereen stil maakt. ''Hallo met Tessa Mulder.'' zeg ik als ik opgenomen heb. Ik hoor mijn moeders stem door de telefoon. ''Hey lieverd. Wij blijven nog langer weg, dat weten we nu al en wou het graag melden!''

''Is goed! Doe voorzichtig!'''zeg ik en hang op. Tranen stromen over mijn wangen, waarom moet mijn ouders ook altijd zo lang weg zijn? Ik voel twee sterke armen om me heen en zonder te kijken wie het is doe ik hetzelfde.

Na tranen, gesnik en gemompel ben ik gestopt met huilen en kijk ik omhoog. De heldere blauwe ogen met een klein beetje groen kijken me stralend aan. Jeremy. Ik verstop mijn gezicht in zijn shirt en zijn armen komen strakker om me heen.

Ik voel zijn warmte tegen me aan en het voelt heerlijk. Zo kan ik de hele dag wel liggen, maar op dat moment trekt Jeremy zich terug. Hij neemt mijn wangen vast met zijn grote handen en kijkt me aan.

''Wat is er?'' vraagt hij na een tijdje. ''Me ouders blijven nog langer weg.'' zeg ik. Er valt een eenzame traan over me wang, die Jeremy liefdevol weg veegt. Wacht liefdevol?  ''Het komt goed Iris. Anders blijf ik langer slapen, we gaan toch naar dezelfde school.'' ik knik en glimlach. ''Kijk daar is je glimlach!'' lacht Jeremy. Jeremy gebruikt soms mijn tweede naam. Tessa Iris Mulder.

Wanneer ik door heb dat zijn armen nog steeds om heen liggen, moet ik blozen. Onze moment word verpest door gegil en snel ren ik naar de woonkamer, uit Jeremy's armen Ik zie Roxy op de grond met Pascall wat me aan het lachen maakt. Iedereen kijkt mijn richting op en begint te lachen. Mijn ogen richten weer op Roxy en Pascall, zoenend.

Ik begin harder te lachen en wijs naar de twee zoenende mensen op de grond. De jongens beginnen te joelen. ''Pascall is ontmaagd!'' schreeuwt Don en iedereen begint te lachen, Roxy ook.

Ik voel een arm om me middel en ik kijk omhoog en zie Jeremy lachen met de jongens. Roxy kijkt me vragend aan onder Pascall zijn arm en ik haal me schouders op. Ze knikt met haar hoofd naar links, waar de trap staat en ik knik.

Jeremy zijn arm glijd van me middel af, als ik wegloop van hem en ik loop samen met Roxy naar de trap, om naar boven te gaan. ''Waar gaan jullie heen?'' vraagt Pascall en pakt Roxy's hand. We kijken elkaar even aan en ik bedenk snel iets.

''We gaan samen plassen!'' zeg ik en pak Roxy's arm en neem haar mee naar boven, voordat iemand iets kon zeggen.

''We gaan samen plassen!'' zeg ik en pak Roxy's arm en neem haar mee naar boven, voordat iemand iets kon zeggen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu