31

737 32 11
                                    

''Jeremy! Durf, doen of waarheid?'' ''Waarheid!'' Zeg Jeremy tegen Milan.

''Hebben jij en Tessa iets?'' De gehele kamer valt stil en de jongens kijken ons met grote ogen aan. Ik voel Jeremy zenuwachtig woorden en ik geloof me oren niet als hij zijn antwoord zegt. ''Er is niks tussen ons. Tessa is mijn beste vriendin.''

Zuchtend sta ik op van mijn warme bed en wrijf in me ogen. Sloffend loop ik naar mijn raam en open de gordijnen, daarna open ik de raam. Een lekkere zachte ochtend wind waait in me gezicht en ik snuif de frisse lucht op. Verder wrijvend in me ogen doe ik me computer aan en slof weer verder naar de badkamer, om een lekkere koude douche te nemen, zodat ik goed wakker word voor de dag.

Na mijn koude douche stap ik in wat leuke kleding en val ik in me bureaustoel. Ik open alles wat ik nodig heb en zet alles klaar voor de video. Ik laat alles goed opstarten en loop naar beneden, om te gaan ontbijten. Ik pak een lekkere grote kom en vul die met cornflakes, om daarna een goede scheut chocolademelk er in te doen. Ik haat melk, daarom eet ik het met chocolademelk. Ik haat melk niet alleen, nee ik vind het ook één van de smerige dingen ooit!

Ik doe er een laagje suiker over heen en pak een lepel. Zittend eet ik mijn ontbijten langzaam op en check mijn  berichten op mijn sociale media. Eenmaal als ik klaar ben ruim ik alles op en loop ik weer naar boven, om mijn video op te nemen. Ik heb gisteravond een tweet en een foto op Instagram gezet om te zeggen dat ik leuke vragen nodig had, die mijn fans nog willen weten over mij.

Ik doe alle lichten aan en zet de camera alvast op opnemen. Ik pak mijn telefoon erbij en ga goed zitten in me stoel. ''Hallo mijn lieve kijkers! Wat fijn dat je weer kijkt naar mijn video!'' Zo begin ik meestal mijn video's. Ik heb niet echt een beginzin of namen die ik me fans kan noemen.'' Ik wil jullie allemaal stuk voor stuk bedanken voor al jullie vragen die jullie mij gestuurd hebben!'' Glimlachend kijk ik naar de camera.

''Vandaag in deze video ga ik natuurlijk deze vragen beantwoorden! En als het te veel zijn komt er misschien een deel twee!'' Een kleine stilte valt en ik moet grinniken. ''Laten we maar beginnen.''

''Een vraag van Lilia! Wat is je favoriete eten?'' Ik kijk van mijn  telefoon af en glimlach naar de camera. ''Nou Lilia, mijn favoriete eten is een macaronischotel met ham en kaas. Ik neem namelijk aan dat je avondeten bedoeld.'' lachend kijk ik naar de camera en weer terug naar mijn telefoon.

Als ik mijn video af heb gemaakt begin ik hem te editen, want als ik het nu niet doe. Doe ik het zeker straks ook niet. Tijdens het editen ontploft mijn telefoon, omdat ik een ontploffing geluid op met telefoon heb. Heel even grinnik om mijn gedachtes en kijk op mijn telefoon, wat mijn glimlach van me gezicht haalt.

Instagram.

Jeremy Frieser just posted a photo.

Ik heb Jeremy en de rest van de jongens niet meer gezien na ze laatst langs kwamen. Wanneer Jeremy en ik hadden gekust en onze gevoelens hadden geuit. Wanneer Jeremy als antwoord zei dat ik zijn beste vriendin was. Het is nu al drie weken geleden en het maakt mij eigenlijk niks meer uit. Ik weet dat de jongens iets door hebben, maar dat kan mij ook niks schelen. Ik heb wel contact met ze in een whatsappgroep, maar daar praten hun alleen vaak in. 

Ik heb echt andere vrienden nodig. 

[Dit is volgens mij de snelste update in tijden!

Ben trots op mezelf!

MENSEN!

Ik heb gewoon even een 7,9 op me mondelings-- Engels examen!

Laters en geniet van de vakantie als je die hebt,

Iris, degene die nog kadootjes moet kopen voor een verjaardag van morgen.]

]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu