2

1.6K 59 12
                                    

Heden.

ThisIsMe: WoW 850k gehaald. Tnx people!❤️

ThisIsLove: @ThisIsMe laat je dan zien wie je bent!?

SquadLover1: @ThisIsMe oeehhh! Gefeliciteerd😊

JeremyFrieser: laat je zelf zien 'Tim'

Zoveel reacties krijg ik na één minuut, een stuk of duizend, en meestal zeggen ze, 'Laat jezelf zien!', Zoals Jeremy doet. Jeremy Frieser is ook een YouTuber, hij heeft een soort squad waar mijn zusje erg fan van is.

De leden uit de squad zijn Link, Jeremy, Harm en Joost. Ook hun willen weten wie ik eigenlijk wel niet ben.

Het is al twee en een half jaar geleden dat ik ben begonnen en ben best al groot geworden. Vijf keer per week upload ik een video. Nooit op een vaste dag, maar super random door de week heen. Dat vind ik fijner.

''Tess!'' Hoor ik me zusje vanaf beneden schreeuwen. ''Ja?'' schreeuw ik terug, ik was net zo lekker een video aan het editen. ''Kom! Kom! Kom!'' schreeuwt ze hyper, dan moet er wel iets geweldigs zijn.

Zo snel mogelijk ren ik de trap af en zoek naar me zusje. ''We gaan naar veed!'' schreeuwt ze blij en klapt in haar handen. ''We?'' vraag ik. ''Sorry, ik bedoel ik met een vriendin!'' lacht ze en ik rol met me ogen.

''Dat is geweldig Sophie, met welke vriendin ga je?'  Vraagt me moeder die de woonkamer binnenkomt met een kop koffie. ''Hey mam'' zeg ik en Sophie tegelijk. ''Ik wil met  graag met Kim doen.'' zegt Sophie en kijkt me moeder met grote ogen aan.

''Ik breng haar wel en haal haar op, dan kan ik daar de stad in gaan'' zeg ik en knipoog naar Sophie, die me dankbaar aankijkt. ''We gaan daar de dag besteden en Kim kan dan hier slapen'' zeg ik en me moeder knikt. ''Is goed, maar dan moeten Sophie en Kim goed naar je luisteren.'' 

''Dankje Tess! Mama zou anders me nooit laten gaan!'' zegt Sophie blij, wanneer mama weg is. ''Het heeft voordelen, ik kan lekker de stad in gaan en shoppen.'' zeg ik blij en geef Sophie een kus op de voorhoofd. ''Vraag jij Kim maar'' zeg ik voordat ik weer naar boven ga en verder met me video ga, want hij moet vanavond online. Vind ik dan.

Als ik mijn video af heb zet ik gaat ie renderen. Nu heb ik tijd voor mijn E-mail. Ik heb hem namelijk twee dagen al niet bekeken.

YouTube.

YouTube.
Spam.

YouTube.

Veed.

YouTube.

Wow wacht VEED!? Ik klik erop and zie een soort code. Ik kan er na toe gaan.Maar dan heb je Sophie en Kim nog. Ik zou graag willen, maar het kan niet. Het is wel een groot toeval dat mijn zusje er nu ook heen gaat.

Of ik vertel het aan Sophie. Het is misschien tijd dat ik het haar vertel. Ik hoor de kamerdeur van Sophie open gaan en later dicht wordt gesloten. Zou ik?

Ik sta voor de deur van de kamer van Sophie. Ik ga het doen! Ze is me zusje en we hebben beloofd op geen geheim voor elkaar te houden. Zachtjes klop ik op de deur, hopen dat ze het niet hoort, maar helaas.

''Kom binnen Tess'' Zegt ze en ik kom verbaast binnen. ''Hoe wist je dat ik het was?'' vraag ik. ''Omdat ik zeker weet dat je me nu iets gaat vertellen, wat moeilijk is voor jouw. Want je staat al een tijdje voor me deur staat'''Ik zucht en ga op haar bureaustoel zitten.

''Ik ga iets vertellen wat ik al 2 1/2 jaar verberg voor je.'' zeg ik en haar mond valt open. ''wat is het!?'' zeg ze en gaat recht op zitten, want ze lag namelijk op haar bed. ''Ken je die Youtuber ThisIsMe?'' vraag ik en ze knikt. ''Het is een goeie youtuber, maar waarom vraag je dat?''

''Ik ben 'TIM''' zeg ik en kijk naar beneden. ''WAT?!'' schreeuwt ze en mijn hart klopt tien keer zo snel. ''Dat is geweldig!'' zegt en komt omhoog. ''Wanneer ga je het vertellen aan iedereen!'' zegt ze en kijkt me met grote ogen aan. ''Als ik één miljoen heb'' zeg ik en kijk blij naar naar mijn kleine zusje.

''Kan je het voor even bewaren?'' Sophie kijkt op en knikt met haar hoofd. ''Ik support je, maar bij het eten gaan we het mama en papa vertellen, oké?'' ik knik en knuffel me zusje. ''dankjewel'' zeg ik.

''Kom we gaan naar beneden.'' Zegt Sophie en pakt haar krukken. Met mijn hulp lopen we naar beneden. Twee en een half jaar geleden had zat ze ook in gips door een fietsongeluk, maar samen met een goeie vriendin is ze naar beneden gevallen en kwam ze naar neer. Het is nu haar andere been

Gelukkig zijn me ouders van deze tijd en kennen YouTube. Dat is gelukkig gemakkelijker. Me ouders hebben al eens een video van mijn kanaal gezien en hebben gezegd dat het een leuke video was.

''Mam?Pap? Tessa moet jullie wat vertellen'' zegt Sophie als me ouders willen opstaan om wat anders te doen. ''Wat is er?'' vraagt mijn moeder bezorgt.

''Ik ben een youtuber'' Me vader kucht even en kijkt me aan. ''Ik ben die persoon waarvan jullie een video hebben gezien en het spijt me dat ik het heb verborgen.'' zeg ik en kijk me ouders aan.

''DAT IS GEWELDIG!'' schreeuwt me moeder blij en klapt in haar handen. ''Hoeveel leden heb je schat?'' vraagt me vader, maar Sophie en ik lachen. ''Het zijn abonnees pap'' 'zegt Sophie lachen en me vader lacht mee.

''Ik heb vandaag 850k gehaald en ben van plan, als ik de één miljoen heb, mezelf te laten zien.'' zeg ik en me ouders knikken.

''We zijn trotse ouders'' Zegt me moeder en me vader knikt. ''Ik ga dus ook naar veed en laat een teken achter dat ik er ben geweest.'' zeg ik en me ouders kijken me raar aan. ''Mijn community heeft geregeld dat ik een speciale uitnodiging heb voor Youtubers. Samen met mijn community ga ik mijn kleding verkopen, maar laat mezelf nog niet zien.'' zeg ik en me ouders knikken blij.

ThisIsMe: veed? Bij één miljoen mezelf showen?

JeremyFrieser:  Whut?

KimberlyX2X: GAAF!

3 duizend mensen hebben gereageerd.

IrisVenema |

| IrisVenema |

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu