39

632 25 2
                                    

T E S S A

"Goedemorgen!!" Luid gebonk op de hoteldeur is niet veel later te horen. Hierna is het weer stil en weet ik dat ze het hadden bedoeld om ons wakker te maken. Ik rek mij uit en woel even door mijn bed. Ik heb vannacht heerlijk geslapen.Kreunend begint de persoon naast mij ook te bewegen. Hij komt een beetje overeind en kijkt duf om zich heen. "Goedemorgen Jer." Zeg ik als ik rechtop in bed zit. Hij glimlacht en mompelt iets terug.  "Kom op Jer! We gaan eruit! We gaan eens Disneyland onveilig maken!" Zeg ik blij en spring uit bed. Als Jeremy niet omhoog komt trek ik het bed deken van het bed af.

"Tessa! Kom hier met die bed deken!" Ik laat hem vallen op de grond en loop naar mijn kast toe.Jeremy komt zuchtend het bed uit en loopt ook naar de kast toe. "Zullen we vandaag ook ijsjes eten?" Vraagt Jeremy random.

Lachend knik ik en loop ik naar de badkamer. Om te gaan douchen. ''Tessa! Laat het kort duren! Anders ga ik weer naar bed!'' rollend met mijn ogen stap ik de douche in. ''Eindelijk Tessa!'' Zegt Jeremy meteen als ik aangekleed en al de badkamer uit komt. ''Je doet er altijd uren over.'' Ik grinnik en geef hem een prik in zijn zij. Lachend loopt hij de badkamer in en hoor niet later de douche aangaan.

Ondertussen leg ik het bed deken op het bed en ga op een stoel in de hotelkamer zitten. Een kwartier op me telefoon gezeten en eindelijk komt Jeremy glimlachend naar buiten. ''Kom Tess! Laten we gaan ontbijten!''  Jeremy loopt de kamer uit en ik rol zuchtend mijn ogen. ''Hij vergeet zijn telefoon!'' Mompel ik in mezelf en pak zijn telefoon van de telefoon lader. Ik pak mijn jas en die van hem en loop achter hem aan. 

''Slimmerd je was je jas en je telefoon vergeten!'' Jeremy glimlacht naar mij en zegt,'' Dank je wel, Tess! Wat moet ik ook zonder je.'' We grinniken en stappen de lift binnen. Als we in de ontbijtruimte komen zijn de andere daar ook al en leggen we onze telefoons en jassen alvast op een stoel, om een stoel en plek te innen. Samen lopen we naar het eten. 

''Wat zullen we nemen? Er is te veel keuzes hier!'' zeurt Jeremy achter me. Lachend draai ik mijn ogen en zeg, ''Ik neem waffels en pannenkoeken!'' Jeremy kijkt mij aan en knikt. ''Dan neem ik dat ook!'' Als ik mij waffels en pannenkoeken heb pak ik nog een glas appelsap en loop naar de tafel die ik heb naast Link. Jeremy zit tegenover mij naast Joost. 

''Waar is Harm eigenlijk?'' Joost kijkt op, want Link is aan het typen op zijn telefoon. ''Hij had andere dingen te doen die hij niet kon verzetten.'' Ik kijk zip en begin te eten. Terwijl ik eet pak ik me telefoon en app ik Harm.

 ---------------------------

U: Yo harm!

Harm: hey Tess!

U: Jammer dat je niet kon komen!

Harm: volgende keer beter meid!

Harm: Ik vind het ook jammer!

U: Mehh.

Harm: Volgende keer kom ik sowieso wel! Ik moet gaan, spreek ik je later?

U: Spreek je later!

-------------------------------

Ik leg mijn telefoon weg en kijk op, om Jeremy naar mij te zien kijken. Hij glimlacht en geeft mij een knipoog. Glimlachend en blozend kijk ik naar beneden, naar me bord met eten. Beelden van gisteravond spelen af in mijn ogen en ik moet brede glimlachen.

"Wist je dat je heel schattig bent wanneer je stottert?" Zegt hij en komt dichterbij. Ik bijt op mijn lip en kijk hem aan. Gaat hij mij kussen?

''Jer? Wat zijn we aan het doen?'' Hij glimlacht en laat zijn handen over me middel glijden. ''Geen idee. Maar het voelt zo goed.''

Geen seconde later liggen zijn lippen op die van mij en ik kussen we vurig.

[Voor de mensen die wou dat het hoofdstukje zo snel mogelijk kwam!

Jullie reactie waren geweldig!

Love youu!

Iris]

Iris]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu