32

766 31 5
                                    

De afgelopen maanden vlogen voorbij en ik had geen idee wat de jongens allemaal aan het doen waren. Het kon mij ook niks schelen. De afgelopen week heb ik met veel andere YouTubers video's opgenomen. Bijvoorbeeld Gio, David, Vincent en Ella en Sam. Ella en Sam zijn twee tieners met bijna een kanaal van 100K. Ze waren heel vrolijk en spontaan toen ik een video met hun wou opnemen. Ze waren professioneel en grappig. Mensen waarmee ik wel vaker mee wil opnemen.

"Je stinkt" Een zwaar gelach kom van de andere kant van de bank en verstoord mijn gedachtes. "Oh! Jij stinkt!" hoor ik terug  "Jongens hou nou op!" zegt een andere stem. "Vrede op aarde!" Mijn stem komt door hun gekakel en ze zijn meteen stil. "Jeroen begon!"

"Nietes! Jij begon Marije!'' Ik rol mijn ogen en hoor iemand naast mij zuchten. ''hoe kunnen hun nou nog samen wonen? Ze zorgen voor hoofdpijn.'' Lachend kijk ik haar aan. ''Tussen haat en liefde zit een dun lijntje.'' knipoog ik naar haar, terwijl ik vanbinnen weet dat Jeroen gay is, maar we gewoon nog grapjes maken over die twee.

''Kan ik ook tegen jou zeggen Tessa. Waarom ga je gewoon niet naar hem toe?'' Als Quinty Jeremy omhoog haalt kijk ik naar beneden. ''We hebben niks en zullen ook niks hebben'' zeg ik tegen haar. ''Natuurlijk, vooral na die vurige kus van jullie.'' Zuchtend knik ik naar haar. ''Ik heb geen idee.'' Met dit gezegd kijk ik weer naar Marije en Jeroen die nog steeds ruzie maken.  Rollend met mijn ogen gooi ik mijn water naar hun. Ze zijn meteen stil en kijken mij aan met opgetrokken wenkbrauwen.

''Bek houden. Jullie veroorzaken me hoofdpijn.'' zeg ik tegen ze. ''Niet alleen bij haar.'' zegt Quinty. ''Jullie zijn gewoon oud, daarom.'' Zeggen ze tegelijk en ze kijken elkaar blij aan. ''Goals!'' schreeuwen ze tegelijk. Lachend zakken ze onderuit op de bank en zuchtend. ''Ik moet gaan, jongens.'' Ze kijken op en knikken een beetje. ''Je weet waar de deur is'' ''Zie je nog wel'' zeggen ze tegelijk.

''Ik loop wel weer mee en het is mijn huis eens niet!'' zegt Quinty die met haar ogen rolt. ''En daarbij ik ga ook! Ik heb nog met Dee afgesproken.'' knikkend kijken Jeroen en Marije naar ons en doen de televisie aan. Quinty en ik trekken onze jassen aan en vertrekken uit hun appartement. ''Wat gaan Dee en jij doen?'' vraag ik aan Quinty als we naar de lift lopen. ''Meidenavond. Enzo is naar Milan en Dee had mij uitgenodigd.'' Glimlachend knik ik.  ''Veel plezier!'' glimlach ik naar haar en geef haar een knuffel. ''Rij voorzichtig!'' zeg ik nog voordat ik naar mijn auto loop. 

Ik open me auto en gooi mijn tas op de stoel naast me. Ik start de auto en plug mijn kabel in de auto die in mijn telefoon moet. Ik open me muziek en zet het aan. Snel doe ik mijn gordel om. Net als ik wil weg rijden wordt er om me auto deur geklopt en zie ik Quinty staan. Ik open mijn autoraam en doe de muziek uit. ''Hey! Wat is er?'' vraag ik aan haar. ''Ik had net Dee gebeld en gevraagd of jij ook mocht komen en Dee vond het wel goed. Als je wilt komen kan dat! Je weet hun adres.'' 

Ik knik naar haar. ''Je had mij toch ook bellen, gekkerd!'' lachend schudt ze haar hoofd. ''Ik was wat vergeten bij Marije en Jeroen, dus ging het halen en zag jou nog staan.'' Ik knik glimlachend en neem afscheid van Quinty. Nadat ik thuis ben gekomen en me gedoucht heb sta ik nu voor me kast en zoek naar een comfortabele outfit. Ik pak een grijze joggingbroek en pak ook een witte T-shirt, omdat het nog best frisjes is pak ik ook nog een zwarte vest. Snel spring ik in mijn zwarte Nike schoenen en loop naar mijn auto.

Het is acht uur in de avond en de meiden avond zou nu beginnen bij Dee. Er was een enorme file onderweg, dus ik was best laat thuis. De meiden weten zelf ook niet dat ik kom, maar ik wil het graag als een verrassing zien. Eenmaal aangekomen bij Dee loop ik naar boven en klop op de deur. ''Tessa! Wat leuk dat je er bent! Kom binnen!'zegt Dee vrolijk. ''We wouden net een film uitkiezen! We dachten aan Twilight! Wat denk je?'' Ik knik blij en knuffel de twee meiden. ''Helemaal perfect!''

Midden in de film gaat Dee haar telefoon af en neemt ze op. ''Ik ga plassen.'' zeg ik tegen Quinty en ze knikt. ''Ik ga wat te drinken halen, wil jij ook?'' Ik knik en zeg, ''Schink maar voor ons allemaal in!'' en loop naar de wc. Nadat ik me ding heb gedaan in op het toilet was ik mijn handen en loop ik weer terug naar de woonkamer. Als ik de woonkamer binnenkom kan ik mijn ogen niet geloven.

De jongens.

[WAJOOW

Ik heb eindelijk geupdate! 

Haat mij niet alsjeblieft, haha.

School heeft de laatste tijd aan achter me gelopen en ik moest echt leren.

Gelukkig heb ik nog maar 5 weken te gaan!

Iris, de persoon die honger heeft 24/7]


Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu